Nieuws

Volgen op

Jerrel Hak toegevoegd aan de selectie

Ons eerste elftal heeft zich met onmiddelijke ingang verzekerd van de diensten van Jerrel Hak. De 21-jarige centrumspits komt over van derdedivisionist GVV Unitas en voegt specifieke kwaliteiten toe aan de selectie. De aanvaller kwam een contract met de technische commissie overeen tot aanstaande zomer.

De in Den Haag geboren Jerrel Hak startte zijn loopbaan bij Laakkwartier en Forum Sport onderbroken door een seizoen in de opleiding van ADO den Haag. Bij het Voorburgse Forum Sport viel hij op, wat hem in 2018 een transfer naar Almere City Onder 19 opleverde. De stap naar het eerste maakte hij niet en hij hing tijdelijk de voetbalschoenen aan de wilgen. Begin dit seizoen haalde hij de schoenen weer uit het vet en sloot aan bij GVV Unitas. 

Bij de zondagderdedivisionist manifesteert de spits uit de Hofstad zich als een doelpuntenmachine. Met acht goals en drie assists in vijftien wedstrijden is hij bij veel goals van de nummer twee van de competitie betrokken. 

Erwin van der Lugt over de aanwinst: "Jerrel heeft zich begin dit seizoen flink in de kijker gevoetbald bij onze analisten en wil die stijgende lijn bij ons doortrekken. Hij is tweebenig en voegt met zijn enorme snelheid extra mogelijkheden aan onze voorhoede toe. Hij traint sinds de herstart van de trainingen met ons mee en heeft indruk op ons gemaakt. Gezien het drukke programma dat ons nog te wachten staat, gaat hij zeker speeltijd krijgen en daarin zullen we ook in gesprek blijven over een eventueel vervolg."

Hak2

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

13
aug
IJsselmeervogels 90 jaar Release Event

IJsselmeervogels 90 jaar Release Event
De Westmaat

31
aug
IJsselmeervogels 90 Jaar

IJsselmeervogels 90 Jaar "Dag van de Ouderen"
NAS-Plein

Alle evenementen