Nieuws

Volgen op

Voorlopige Voetbalgids 2020-2021 online

De voorlopige Voetbalgids voor het aankomende seizoen 2020 -2021 is via deze link te openen. In deze gids kunt u de voorlopige teamindeling inzien van alle jeugd en dames teams. De indeling van de seniorenteams zal op een later tijdstip gecommuniceerd worden.

Op een later tijdstip ontvangt u meer informatie over de trainers, leiders per team, de start van het seizoen en de juiste trainingstijden/velden.

Extra belangrijk:
1. Onder de diverse teams staat extra informatie, wilt u deze goed lezen!
2. Wanneer u vragen heeft staat er ook onder de teams de contactgegevens van de juiste persoon om contact mee op te nemen. Wij verzoeken u dat zoveel mogelijk per e-mail te doen!
3. Er is ook extra informatie per lichting in te zien door het selecteren van de diverse links. Werkt dit niet in uw pdf document probeer dan Acrobat Reader te gebruiken bij het openen van de pdf.
4. Wij hebben deze voetbalgids ook per email verstuurd naar alle bij ons aanwezige e-mailadressen.
Mocht u geen e-mail ontvangen hebben, stuur dan even een mailtje naar [email protected] met de naam van uw kind en het team waarin deze is ingedeeld voor aankomend seizoen. Hiermee is uw e-mailadres bij ons bekend gaat worden en wordt u in toekomstige communicatie automatisch meegenomen.

Voor nu wensen wij jullie allen een goede, gezellige maar bovendien gezonde zomer toe.

v.v. IJsselmeervogels
Voetbaltechnische commissie jeugd

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

18
juli
Herubo-toernooi

Herubo-toernooi
Sportpark de Westmaat

24
juli
Buitenbingo

Buitenbingo
Terras voor het clubhuis

Alle evenementen
Alle video's

Recente media

Alle video's