Nieuws

Volgen op

Kerstattentie in plaats van kerstborrel

Waar we van harte hoopten al onze vrijwilligers aan het eind van het kalenderjaar te zien en terug te kijken op een bijzonder jaar, ontnemen de recente Corona-maatregelen ons de mogelijkheid om het seizoen af te sluiten met de jaarlijkse kerstborrel. Een ding staat namelijk ook in deze bijzondere tijd als een paal boven water: We mogen als club ontzettend dankbaar zijn en ons enorm rijk rekenen met zoveel trouwe vrijwilligers! Een groots dank-je-wel is daarvoor op zijn plaats.

Het werk dat jullie ook in dit afgelopen jaar hebben verricht is onbetaalbaar. Om die reden hebben we dit jaar extra aandacht willen geven aan onze kerstattentie, bij de ontnomen mogelijkheid voor een kerstborrel. We nodigen onze vrijwilligers via deze onpersoonlijke weg uit om op woensdag 22 december tussen 14.00 uur en 19.00 uur deze kerstattentie op te halen in ons clubhuis.

We verzoeken iedereen hierbij de basisregels hierbij zoveel mogelijk in acht te houden. Mocht je vrijwilligers kennen die geen internet hebben, deel deze informatie dan met elkaar.  

Borrel

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

13
aug
IJsselmeervogels 90 jaar Release Event

IJsselmeervogels 90 jaar Release Event
De Westmaat

31
aug
IJsselmeervogels 90 Jaar

IJsselmeervogels 90 Jaar "Dag van de Ouderen"
NAS-Plein

Alle evenementen