Nieuws

Volgen op

Nieuwe technische commissie samengesteld

IJsselmeervogels heeft een nieuwe technische commissie. Na het aangekondigde vertrek van Erwin van der Lugt en het eerdere aftreden van overige leden van de technische commissie is het bestuur erin geslaagd om binnen korte tijd een nieuwe TC te formeren. De groep wordt donderdagavond officieel geïnstalleerd in hun nieuwe rol.

André van Diermen, Perrie Voorbach, Rob Hopman, Steven de Harder, Ted Duijst en Thijs van Barneveld zijn gezamenlijk bereid gevonden om de nieuwe technische commissie te vormen. Jaap Jan de Graaf zal daarnaast het team completeren als afgevaardigde vanuit het bestuur. In tegenstelling tot voorgaande jaren zal de functie van hoofd technische commissie komen te vervallen. De nieuwe TC zal gaan werken op basis van gelijkwaardigheid, waarbij samenwerking voorop staat. Binnen de commissie zulen de verschillende aandachtsgebieden, waarbij te denken valt aan technische zaken, scouting, staf- en spelersmanagement, HR en administratie, nog nader verdeeld worden.

Voor onze leden zijn bovengenoemde namen geen onbekenden. Ze hebben zich als speler en/of als vrijwilliger al menig uren ingezet voor de club en beschikken ook over de noodzakelijke zakelijke kwaliteiten om succesvol te zijn.
Een nadere kennismaking met de nieuwe leden van de technische commissie:

  • André van Diermen kwam in het verleden uit als speler in diverse elftallen binnen onze club. Daarnaast was hij al een periode hoofd van de technische commissie en brengt daarmee dus waardevolle ervaring met zich mee. In het dagelijks leven is André Productiemanager bij sponsor De Graaf Bakeries, waar hij al ruim vijftien jaar werkt.
  • Perrie Voorbach heeft IJsselmeervogels vooral gediend als vrijwilliger. Daarnaast brengt hij ervaring als lid van de technische commissie. Dat deed hij in dezelfde periode als André waarmee hij destijds erg prettig samenwerkte. In het dagelijks leven is Perrie eigenaar van een makelaarskantoor, Voorbach Makelaardij, dat ook als sponsor verbonden is aan onze club.
  • Rob Hopman maakte jarenlang deel uit van de A-selectie van IJsselmeervogels. Ook hij was onderdeel van het elftal dat in de jaren negentig furore maakte en zich onder andere kroonde tot Algeheel amateurkampioen van Nederland. In het dagelijks leven is Rob Accountmanager bij een verpakkingsspecialist uit Voorthuizen, waarvoor hij al 20 jaar werkt. 
  • Steven de Harder maakte net als Rob jarenlang deel uit van de A-selectie van IJsselmeervogels. Hij was onderdeel van het elftal dat in de jaren negentig furore maakte en zich onder andere kroonde tot Algeheel amateurkampioen van Nederland. Als vrijwilliger heeft Steven jarenlang invulling gegeven aan de rol van Voorzitter Technisch Cluster (Jeugdvoetbal) binnen de vereniging. In het dagelijks leven is Steven Business Development Manager bij sponsor Style CNC Machines waar hij al bijna 25 jaar werkzaam is.
  • Ted Duijst maakte in het verleden al op zeer jonge leeftijd deel uit van de A-selectie waarna hij op zeker moment zelfs de overstap maakte naar Ajax. Een aantal zware blessures zorgde echter voor een vroegtijdig einde van zijn carrière. In het dagelijks leven is Ted mede-eigenaar van Meerwaarde Financieel Adviseurs & Makelaars dat ook als sponsor verbonden is aan onze club.
  • Thijs van Barneveld maakte in het verleden twee jaar deel uit van onze A-selectie. De afgelopen jaren was hij actief als vrijwilliger binnen onze vereniging als trainer van MO11-1 en als technisch coördinator van de JO10. In het dagelijks leven was Thijs tot voor kort dertien jaar lang werkzaam als HR Manager bij sponsor Heinen & Hopman. Momenteel is hij eigenaar van een werving- & selectiebureau.

Naast de bovenstaande operationele kern zullen nog diverse personen nauw betrokken zijn bij deze commissie. Onder meer Gerhard de Graaf (administratie), Ger-Jan van Loenen (juridische zaken) en Jeroen Dammers (scouting) hebben hun medewerking toegezegd. Jaap Jan de Graaf ([email protected] 06 - 5344 2550) zal vanaf nu de contactpersoon zijn voor de media.

Als bestuur beseffen we dat we sportief in een moeizame periode zitten. We zijn daarom blij dat we de technische commissie in deze korte periode weer op volle sterkte is.

Het bestuur

Foto eerste training 2022/23 A-selectie

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

20
okt
FC Utrecht Voetbaldag

FC Utrecht Voetbaldag
IJsselmeervogels

3
nov
Veilingavond

Veilingavond

Alle evenementen