Nieuws

Volgen op

Presentatiegids officieel uitgereikt

Voorafgaand aan de wedstrijd tegen Quickboys heeft de officiële uitreiking van de presentatiegids plaatsgevonden. Voorzitter Frank van den Bos en sponsorcommissielid Arno Zomer ontvingen het eerste exemplaar uit handen van hoofdredacteur Dirk-Jan de Graaf. 

Traditiegetrouw start IJsselmeervogels het seizoen met een speciale editie van het Vogelnieuws onder de noemer: presentatiegids. Hopelijk krijgen alle supporters de kriebels bij het zien van de memorabele cover. Deze is samengesteld door Casper de Graaf en wat ons betreft zeer treffend bij het thema: We Mogen Weer!

Zoals altijd zetten we in deze presentatiegids onze prachtige club in de etalage. Dat begint bijvoorbeeld bij de gezellige donderdagavonden in ons clubhuis met Ad Kok en Peter Duijst. Samen maken zij er iedere keer weer een feestje van met bier, kippenvleugels en....

En wie kent hem niet? Adrie de Graaf is een duizendpoot binnen de club. Voorzitter supportersclub NAS, busregelaar, voorraadbeheer officiële fanshop, aanspreekpunt teamsponsoring en ga zo maar door. Naast een aantal prachtige anekdotes vertelt hij over het afgelopen jaar en uiteraard over datgene waar hij het meeste naar uitkijkt.

De A-selectie staat in de spotlight met een voorstelrondje van de nieuwste spelers, de gehele selectie op beeld en interviews met trainer Berry Smit en speler Pieter Langedijk.
Terug van weggeweest is het ‘tweede’ elftal. Nadat vorig jaar de onder-23 zijn intrede deed, is het de technische commissie gelukt om een mooie selectie voor dit team samen te stellen. Trainer Cor Ruizendaal, die het trainerschap voor de derde maal op zich neemt, vertelt er alles over.

Naast deze onderwerpen is er nieuws van de sponsorcommissie, een afscheid en welkom van bestuursleden, een interview met de voorzitter, een column vanuit de radiokamer en nog veel meer. En uiteraard advertenties van onze sponsoren. Want we kunnen niet zonder fans en vrijwilligers, maar ook niet zonder sponsoren.

De presentatiegids is inmiddels onderweg naar de leden en sponsoren van IJsselmeervogels.

 

Terug

Deel via