Nieuws

Speler van het jaar, Scheveningen uit

IJsselmeervogels won afgelopen zaterdag met 0-1 bij Scheveningen. De Speler van het jaar-jury geeft net als de afgelopen jaren, elke week cijfers aan de spelers. Op basis hiervan wordt een top-3 samengesteld.

Na een redelijke eerste helft waar IJsselmeervogels op voorsprong kwam moesten De Vogels na rust achteruit. Scheveningen kreeg veel kansen, maar Jaimy Schaap pakte alles deze middag en werd door de jury uitgeroepen tot beste speler van IJsselmeervogels tegen Scheveningen.

Jaimy Schaap werd uitgeroepen tot beste speler van IJsselmeervogels (foto ProShots)

Achter Jaimy Schaap eindigden Gillian Justiana en doelpuntenmaker Ahmed el Azzouti samen op de tweede plaats.

Volgende week speelt IJsselmeervogels een thuiswedstrijd tegen Noordwijk. Hierna volgt de volgende verkiezing.