Nieuws

Volgen op

Succesvolle fietspuzzeltocht!

Zo'n 35 mensen hebben dinsdag 4 juni tot grote tevredenheid meegedaan aan de fietspuzzeltocht in het kader van de week van IJsselmeervogels.

De diverse (ietwat overdreven) weerwaarschuwingen ten spijt zijn de deelnemers aan de fietspuzzeltocht dinsdag op pad gegaan. En terecht, want de omstandigheden bleken prima!

 

We gaan op pad...

 

De deelnemers hebben genoten van een mooie tocht die door Nijkerk, Nijkerkerveen, Hoevelaken, Hooglanderveen en Vathorst voerde. Iedereen heeft netjes achter de leider aangefietst terwijl zij ondertussen hun oren en ogen moesten openhouden om de vragen die na afloop over de route gesteld werden te kunnen beantwoorden. Tijmen Koelewijn deed dat als beste; hij had slechts 2 fouten. Als beloning ontving hij een geheel verzorgd VIP-arrangement bij een thuiswedstrijd van het vlaggenschip van IJsselmeervogels.

Onderweg werd een tussenstop gemaakt om de inwendige mens te versterken, geheel mogelijk gemaakt door sponsoren Straalbedrijf van de Geest en vishandel De Graaf van Spakenburg.

 

Tussendoor even op adem komen

 

De deelnemers kijken terug op een mooie middag en willen hierbij de organisatie en zeker ook de sponsoren hartelijk bedanken!

 

Puzzelen op de vragen

 

De trotse winnaar

 

 

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

25
apr
Voetbalclinic voor de jeugd

Voetbalclinic voor de jeugd
De Westmaat

27
apr
Koningsdag 3.0

Koningsdag 3.0
De Westmaat

27
apr
Kingsday 3.0 Party

Kingsday 3.0 Party
De Westmaat

9
mei
Vriendinnendag 8 en 9 mei

Vriendinnendag 8 en 9 mei
De Westmaat

Alle evenementen