Nieuws

Volgen op

Trekking Mega-Tribunespel

Het is bijna zover: Koningsdag komt eraan. En dan is er natuurlijk de trekking van het Mega-Tribunespel. Lees hier alles over de procedure rond de trekking en kijk op Koningsdag live mee of u een prijs hebt gewonnen!

Groepsprijzen

Er zijn in totaal 136 partijen die in één transactie 10 of meer kaarten hebben gekocht. De 136 deelnemers zijn in paren willekeurig gekoppeld aan een bingoballetje (1 t/m 68). 

Met het trekken van een bingoballetje wordt eerste een van deze 68 paren gekozen. Vervolgens wordt door een draai aan het rad bepaald wie van de twee deelnemers in het paar de prijs krijgt: eindigt het rad op een even nummer dan wint de eerste deelnemer in de lijst en bij een oneven nummer wint de tweede partij in de lijst.

Na rijp beraad hebben we er toch maar voor gekozen de lijst niet te publiceren in het kader van de privacy. Omdat we graag transparant willen zijn over de procedure, kunt u de lijst inzien bij de organisatoren.

Individuele prijzen

De procedure voor de trekking van de individuele prijzen is al eerder op deze website gepubliceerd.

De trekking live op YouTube

De trekking van de hoofdprijzen is live te zien op het

zelf zien of u tot de gelukkigen behoort. Rond 12:30 verwachten we de complete lijst met alle prijswinnaars te kunnen publiceren op de website.

Afhalen prijzen

Hoort u bij de gelukkigen en heeft u een prijs gewonnen? Dan kunt u deze af halen op Koningsdag van 12.30 tot 13.30 uur en op donderdag 29 april van 19.00 tot 20.00 uur.

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

27
apr
Voetbalfeest voor de jeugd op Koningsdag

Voetbalfeest voor de jeugd op Koningsdag
Hoofdveld IJsselmeervogels

Alle evenementen