Nieuws

Volgen op

Verkoop Mega-Tribunespel gestart!

De online verkoop van kaarten voor het Mega Tribunespel is vanaf nu gestart. Maak de Westmaat weer ouderwets vol (virtueel dan, he) en koop nu je tribuneplaats en ding mee naar fantastische prijzen!

Zoals al eerder aangegeven is deze editie van het bekende Koningsdag Tribunespel extra uitgebreid. Om zoveel mogelijk mensen de gelegenheid te bieden mee te doen, kun je niet alleen een plaats op de hoofdtribune kopen, maar ook de tribunes die we normaal met een derby bouwen doen mee. Zie hieronder de plattegronden van de tribunes. Een kaart kost slechts € 10,=

Maak de Westmaat weer ouderwets vol

Voor tribunejaarkaarthouders hebben we trouwens nog een leuke verrassing. Uw eigen plaats hoeft u niet te kopen, u doet automatisch mee met uw eigen stoelnummer.

Hoofdtribune v2

Viptribune

Doeltribune

Groepsprijzen

Het is ook mogelijk om als team of vriendengroep mee te doen met het Mega Tribunespel. Als je minimaal 10 kaarten koopt in een transactie, dan doe je mee in een speciale verloting met groepsprijzen! Uiteraard is het mogelijk deze 10 kaarten in verschillende vakken te kopen. Ook als individu kun je natuurlijk meedoen met deze speciale loterij, je speelt automatisch mee als je 10 kaarten bestelt.

De eerste groepsprijzen die we vandaag bekend kunnen maken zijn:

  • Geheel verzorgde bottertocht voor 12 personen, onbeperkt drinken en visbakken aan boord.
  • 10 kaarten voor de Echte Mannen Bingo in de winter van 2021/22.
  • Groepsrondleiding in de Sonnemafabriek
  • Een avondje in een ruimte (sponsorhome/sporthalbar) naar keuze voor 50 personen met een waardebon van 500 euro!
Ga hier naar de Ticketshop.
Kaarten

Lukt het jou niet om online kaarten te kopen of heb je speciale wensen, dan is het ook mogelijk om via WhatsApp kaarten te kopen bij Patrick van den Bos (06-22438075) of Robert de Graaf (06-42315844).

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

27
apr
Voetbalfeest voor de jeugd op Koningsdag

Voetbalfeest voor de jeugd op Koningsdag
Hoofdveld IJsselmeervogels

Alle evenementen