Onze club

Volgen op

Vlog wedstrijd Creators FC staat online

In het kader van het 90-jarig bestaan van v.v. IJsselmeervogels werd er op vrijdag 23 september aan de rode zijde van De Westmaat gevoetbald  tegen Creators FC. De opbrengst van deze avond, een mooie €4000,-, is bestemd voor het Wilhelmina KinderZiekenhuis.

Bezoek van Creators FC groot feest voor de jeugd!

In het kader van het 90-jarig bestaan van v.v. IJsselmeervogels werd er afgelopen vrijdag aan de rode zijde van De Westmaat gevoetbald  tegen Creators FC. De opbrengst van deze avond is bestemd voor het Wilhelmina KinderZiekenhuis.

IJsselmeervogels 90 jaar Release Event

Op zaterdag 13 augustus 2022 vindt het grote IJsselmeervogels 90 jaar Release Event plaats. Tijdens deze Open Dag 2022 vieren we de startparty van ons jubileum met de onthulling van het nieuwe NAS Plein. We hebben een uitgebreid programma samengesteld om er een feestelijke dag van te maken.

IJsselmeervogels 90 Jaar "Dag van de Ouderen"

IJsselmeervogels bestaat 90 jaar en viert dit met diverse activiteiten. Ook aan de oudere rooie supporters wordt gedacht. Op woensdag 31 augustus om 10.30 uur wordt u van harte uitgenodigd om gezellig een kopje koffie met wat lekkers op het "NAS-plein" te komen drinken.

Opbrengst "IJsselmeervogels 90 Jaar Culinaire Visbakavond"

Op vrijdag 24 juni 2022 vond de "IJsselmeervogels 90 jaar" Culinaire Visbakavond plaats. Tijdens deze gezellige avond in het ons clubhuis werden alle gasten voorzien door onze vrijwilligers van heerlijk gebakken vis en een lekker drankje.

“Tiki Taki Touzani” verovert de Westmaat

De groots aangekondigde van oorsprong “Rotterdamse” balkunstenaar Soufiane Touzani kwam naar de Westmaat om een demonstratie te geven, ware het niet dat hij kort geleden een achillespeesblessure had opgelopen. De show must go on dus werd er in overleg met de organisatie besloten om alle kinderen (naar schatting ca 600) rondom de middencirkel te verzamelen met Tiki Taki Touzani als centraal middelpunt.

Prijswinnaars N.A.S. Vlagdag

De prijswinnaars van de N.A.S. Vlagdag zijn bekend. Zoals eerder gemeld was de N.A.S. Vlagdag van afgelopen maandag, onze verjaardag, een ongekend succes. Vele leden lieten ook in het restant van de week zien bij welke club hun hart ligt, door de vlag uit te laten hangen.

IJsselmeervogels 90 jaar Culinaire Visbakavond

Op vrijdag 24 juni 2022 organiseren we de "IJsselmeervogels 90 jaar" Culinaire Visbakavond. U gaat  in ons clubhuis genieten van de lekkerste vis zoals Sliptong en Schol tijdens een avond die verder bol staat van gezelligheid en entertainment.

De ‘Rooie’ Jubileumvlag officieel in top gehesen

Vandaag op 6 juni, precies 90 jaar geleden, is onze club opgericht. De allereerste officiële “IJsselmeervogels 90 Jaar” Jubileumvlag is zojuist op de club in top gehesen in aanwezigheid van de oudste eerste-elftalspeler, de heer Henk (Pieuwtje) Koelewijn. Aan allen die onze mooie club een warm hart toedragen: van harte gefeliciteerd met het 90-jarig jubileum! 

6 juni: de állereerste N.A.S. Vlagdag ooit

Maandag 6 juni: de állereerste N.A.S. Vlagdag ooit. Dan bestaat IJsselmeervogels officieel 90 Jaar, doe ook mee, en hang de Rooie vlag maandag 6 juni uit !! Laat het dorp ROOD Kleuren !!