Onze club

Volgen op

Prijswinnaars N.A.S. Vlagdag

De prijswinnaars van de N.A.S. Vlagdag zijn bekend. Zoals eerder gemeld was de N.A.S. Vlagdag van afgelopen maandag, onze verjaardag, een ongekend succes. Vele leden lieten ook in het restant van de week zien bij welke club hun hart ligt, door de vlag uit te laten hangen.

De familie Estié nam maar liefst vier vlaggen mee naar de Bierenbacher Hof, zodat men ook buiten de landsgrenzen de liefde voor onze club mocht aanschouwen. Zij winnen een jubileumshirt en mogen zelf bepalen wie van dit gezelschap dit prachttenue gaat dragen.

Vlagdag famEstie

Hetzelfde gold voor Ruben Bos, die met een schitterend plaatje in het Portugese Albufeira zijn clubvoorkeur niet onder stoelen of banken schoof. Op het vakantiehuisje met witte muren en gele accenten sprong de Rooie jubileumvlag er fantastisch uit. Een foto die zo in een magazine past. Ruben wint met zijn vlag een jubileumshirt in een fraaie collectorsbox. Een exclusief item voor de verzamelaar.

Vlagdag RubenBos

De hoofdprijs, een volledig jubileumtenue gaat echter naar Wendy van de Groep. Wendy maakte een foto van een gespleten familie, waar vader John een groot hart toonde door ondanks een andere lokale clubvoorkeur toch de Rooie jubileumvlag in top te hijsen. Deze sportiviteit kon de jubileumcommissie enorm waarderen en daarom alleen maar belonen met dit puntgave jubileumtenue.

Vlagdag Wendy

Met de prijswinnaars wordt contact opgenomen. Ben je niet in de prijzen gevallen, maar wil je toch graag binnenkort in ons jubileumtenue schitteren? Of wil je de jubileumvlag ook, of misschien wel nog een keer, hebben? Bestel dan deze collectors-items op IJsselmeervogels90.nl

Terug

Deel via