Onze club

Volgen op

“Tiki Taki Touzani” verovert de Westmaat

De groots aangekondigde van oorsprong “Rotterdamse” balkunstenaar Soufiane Touzani kwam naar de Westmaat om een demonstratie te geven, ware het niet dat hij kort geleden een achillespeesblessure had opgelopen. De show must go on dus werd er in overleg met de organisatie besloten om alle kinderen (naar schatting ca 600) rondom de middencirkel te verzamelen met Tiki Taki Touzani als centraal middelpunt.

De voorstelling werd geopend met het massaal roepen van de zin uit het clublied “alle Vogels vliegen” waarna Touzani met enkele interactieve spelletjes van start ging.
De middencirkel werd naarmate de tijd vorderde, ondanks inspanningen van de amateur stewards Jaan, Rut en Ted, kleiner en kleiner met als hoogtepunt de slotact waarbij Soufiane op nog geen 10 centimeter omringd werd door alle jeugd en al liggend op de grond de bal maar liefst 20 keer hoog hield.

G team vs Fc Willem Van Hanegem en Touzani 20

Touzani had daarna even kort topoverleg met de organisatie hoe om te gaan met alle kinderen die met hem op de foto wilde. Besloten werd om de kinderen in groepjes van 10 naar de kleedkamer te dirigeren waar ze met Touzani op de foto konden, dan wel een handtekening konden bemachtigen. Hier werd massaal gebruik van gemaakt. Rijen dik stonden ze voor de tribune te wachten tot ze naar binnen mochten komen.
Na ca 1,5 uur waren alle foto’s, selfies en handtekeningen gemaakt en kon de avond worden afgesloten in het sponsorhome waar de spelers van het G-team nog een meet and greet hadden ook nog op de foto mochten met Willem van Hanegem en Soufiane.


Al met al een meer dan geslaagd evenement waar de G-voetbal tak van IJsselmeervogels met succes op terug mag kijken.

Terug

Deel via