Onze club

Volgen op

Zaalvoetbal

Vanaf het seizoen 2017-18 biedt IJsselmeervogels de mogelijkheid om deel te nemen aan de zaalvoetbalcompetitie van de KNVB. Bij zaalvoetbal wordt er vijf-tegen-vijf gespeeld op een klein speelveld. Hierdoor is het spel vlotter en dynamischer dan bij veldvoetbal. Zaalvoetballers zijn het er over eens: het is een fysiek uitdagende sport.

De regels van het zaalvoetbal zijn anders dan op het veld. Spelers moeten fysiek contact vermijden en slidings zijn verboden. Door de strengere regels en de omstandigheden waarin men speelt, komt het in de zaal aan op tactisch vernuft en technische vaardigheden.

IJsselmeervogels biedt met zaalvoetbal de mogelijkheid om op doordeweekse avonden in competitief verband de strijd aan te gaan met clubs uit de regio Amersfoort (Amersfoort, Baarn, Eemnes en Soest), waarbij thuiswedstrijden in principe worden gespeeld in de eigen sporthal 'De Toekomst'. 

Uitgangspunten

De contributie voor nieuwe leden voor het seizoen 2023-24 vastgesteld op € 252,-. Zij zijn hiermee lid van IJsselmeervogels, met bijbehorende privileges zoals toegang tot wedstrijden van het eerste elftal (veldvoetbal), ontvangst van diverse clubuitgaven (Vogelnieuws, presentatiegids) en toegang tot de algemene ledenvergadering. Voor voetballers die al op het veld spelen en dit willen combineren met zaalvoetbal geldt een gecombineerd (en daarmee gereduceerd) tarief. Meer informatie over contributie en wasgeld is te vinden op de pagina Contributie

Meer informatie en de mogelijkheid om in te schrijven kan via onze contactpersoon, maar ook direct via Lid worden

Social Media
Volg VVIJV Zaalvoetbal op Twitter en Instagram  om op de hoogte te blijven van het nieuws rondom het zaalvoetbal van IJsselmeervogels.