Sponsoren

Volgen op

Sponsor worden

Sport en sponsoring zijn in onze tijd onlosmakelijk met elkaar verbonden. Waar sport een steeds belangrijker plaats in onze maatschappij heeft verworven, is sponsoring uitgegroeid tot een vorm van ondersteuning waarin het bedrijfsleven zich steeds grootschaliger heeft kunnen profileren.

Met name de voetbalsport is een schitterend medium gebleken om reclamedoelstellingen en prestatieniveau in combinatie te laten opbloeien. Zowel bij sponsoring als bij sportbeoefening gaat het immers om optimale resultaten!

In dit kader heeft IJsselmeervogels u zeker iets bijzonders te bieden. Nog nooit heeft een voetbalclub op amateurniveau zulke successen behaald! Ruim vijftig keer kampioen, sportploeg van het jaar in 1975, behaalde de halve finale in de strijd om de KNVB-beker, verschillende algehele amateurtitels en prijzenkasten vol bekers: het zijn de wapenfeiten van een club, die aan sportiviteit en prestaties door de jaren heen een eigen, hoge kwaliteit heeft gegeven. Een club, die daarmee een toonaangevend niveau binnen het amateurvoetbal heeft bereikt en grote naamsbekendheid heeft verworven onder de vele liefhebbers van voetbal. Een club, die het de moeite waard maakt om er de naam van uw bedrijf aan te verbinden.

Effectieve sponsoring is, zoals gezegd, een onmisbaar element in het voortbestaan van zowel clubs als bedrijven. Bij IJsselmeervogels wordt daarmee zeer professioneel omgegaan. Bij het afsluiten van een sponsoringcontract bieden wij meer dan voetbal alleen: een schitterende accommodatie, veelsoortige faciliteiten voor u en uw klanten en deelname in de specifieke cultuur en recreatieve mogelijkheden van het unieke dorp Spakenburg.

Als sponsor van IJsselmeervogels bent u niet alleen een promoting partner, u krijgt er ook heel veel voor terug. Bij een gedegen voetbalclub als IJsselmeervogels hoort een professioneel pakket aan sponsormogelijkheden.

Als u ervoor kiest om IJsselmeervogels via sponsoring financieel te ondersteunen, kunt u de promotie uiteraard afstemmen op uw eigen doelgroep. Het budget is weliswaar van tevoren bepaald, maar daarbinnen zal er in goed overleg alles aan gedaan worden om op een zo effectief mogelijke manier de juiste middelen op de juiste plaats en in de juiste context te benutten.

Heeft bovenstaande vragen doen rijzen? Of bent u geïnteresseerd geraakt in de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

Alle evenementen

Evenementen

23
sept
Creators FC

Creators FC
De Westmaat

Alle evenementen