Eliano Reijnders (0-2, '83)

Scheidsrechter:
G. Keijl

Bekijk opstellingen

IJsselmeervogels is in de eerste oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen tegen een 0-2 nederlaag aangelopen tegen Jong PEC Zwolle. De Zwollenaren scoorde beide goals in de tweede helft. Na 67 minuten scoorde Chardi Landu vanaf de penaltystip en in de slotfase besliste Eliano Reijnders het duel.

Bij IJsselmeervogels maakten Mike Grim, Sanny Monteiro, Quincy Veenhof, Gwaeron Stout, Ahmed el Azzouti en Vincent Muis officieuze debuut. Hetzelfde geldt voor Collin Veerkamp (IJsselmeervogels 2), die afgelopen zomer over kwam van sv Huizen en speeltijd werd gegund vanwege enkele kleine blessures in de selectie.

Zaterdag wacht het oefenduel met Eemdijk. Dat duel vangt aan om 15.00 uur en wordt gespeeld op Sportpark De Westmaat. Tot dan.