zaterdag 17 augustus 2019,

Danny van den Meiracker (1-0, '12)
Danny van den Meiracker (2-0, '20)
Robbert Olijfveld (3-0, '33)

IJsselmeervogels heeft een week voor de start van de competitie een eenvoudige zege geboekt op hoofdklasser Zwaluwen Vlaardingen. Op de eigen Westmaat kwamen alle doelpunten in de zeer enerverende eerste helft tot stand. Danny van den Meiracker (2x) en Robbert Olijfveld waren verantwoordelijk voor de doelpuntenproductie.

Ahmed el Azzouti was vlak voor en na rust nog dichtbij een doelpunt, maar zijn teller bleef deze wedstrijd op nul staan. Wel werd hij met zes goals topscorer van de voorbereiding. Het slotakkoord van de wedstrijd was voor Danny van den Meiracker, maar zijn inzet trof de lat.

RvW zwaluwen1 azzouti

Volgende week start IJsselmeervogels' derde seizoen in de Tweede divisie. De ploeg van Ted Verdonkschot ontvangt dan Jong Sparta, waar de voormalige IJsselmeervogels-speler Jeroen Rijswijk de trainer is. Gezien de historische cijfers een wedstrijd die zelden in een eenvoudige overwinning eindigt. Het duel vangt aan om 15:00 uur.