Scheidsrechter:
M. Paarhuis

Bekijk opstellingen

Nederlaag in Haarlem

Wederom een nederlaag voor De Vogels afgelopen zaterdag. Bij Koninklijke HFC werd het 2-0 voor de thuisploeg. De equipe van Gert Peter de Gunst zakte op doelsaldo een plekje en staat nu op de 17e positie in de Jack’s League.

Met de van een blessure teruggekeerde Wessel Boer koos De Gunst voor een versterkte verdediging. In plaats van twee centrale, stonden er in Haarlem drie centraal achterin. Dit ging ten koste van een middenvelder. Helaas pakte dit niet goed uit en werd het middenveld compleet overlopen waardoor HFC een veldoverwicht had.

Dit resulteerde na een kwartier tot de 1-0. Nadat een corner nog werd weggewerkt kwam de bal voor de voeten van Jacob Noordmans. Hij haalde uit en trof doel.

IJsselmeervogels kon geen vuist maken en vooral aanvallende middenvelder Jim Hulleman kon zich vrij bewegen en zich veelvuldig in de voorste linie posteren.

Mike van de Laar zag zijn strafschop gestopt

In de tweede helft versierde de ingevallen Khalid Tadmine strafschop. Mike van de Laar ging achter de bal staan, maar zag zijn inzet gekeerd. Misschien wel typerend voor de wedstrijd. Niks leek te lukken.

Met nog een dikke 20 minuten op de klok bekroonde Jim Hulleman zijn optreden met een treffer. Hierdoor vervloog de hoop voor De Vogels en was het wachten op het laatste fluitsignaal.

Jim Hulleman gooide het duel in het slot

Lang om te treuren heeft IJsselmeervogels niet. Dinsdag staat namelijk de volgende wedstrijd al op het programma. Tegenstander is sv T.E.C.. De formatie uit Tiel heeft net als De Vogels vijf punten. Beide teams hebben de punten dus hard nodig.

Tot dinsdag!

De foto's van de wedstrijd zijn te vinden in ons fotoalbum (fotograaf: Sonny Lensen / ProShots).
De samenvatting is te vinden op de site van Eyecons.