Nieuws

Volgen op

IJsselmeervogels loot winnaar O.S.S.’20 - Noordwijk

Timo Reessink (KNVB) en Ridgeciano Haps (Feyenoord) hebben zaterdagochtend de loting verricht voor de eerste en tweede kwalificatieronde van de KNVB beker. IJsselmeervogels werd, onder toeziend oog van bestuurslid Marcel de Graaf en wedstrijdsecretaris Ronald-Jan Heek, in de tweede kwalificatieronde gekoppeld aan de winnaar van het duel tussen O.S.S.’20 en Noordwijk. IJsselmeervogels speelt thuis.

O.S.S.’20, uit Oss, komt na het kampioenschap in de zondag Hoofdklasse B uit in de derde divisie zondag. Noordwijk werd kampioen in de zaterdag hoofdklasse B en speelt komend seizoen in de derde divisie zaterdag. Saillant is dat het vorig seizoen Noordwijk was dat IJsselmeervogels uitschakelde in de tweede kwalificatieronde van de KNVB beker. O.S.S.’20 en Noordwijk zullen op zaterdag 18 augustus in de eerste kwalificatieronde de strijd met elkaar aan gaan.

De wedstrijden in de tweede kwalificatieronde worden midweeks gespeeld op 21, 22 of 23 augustus, waarbij rekening gehouden moet worden met onze buurvereniging. Ook Spakenburg lootte namelijk een thuiswedstrijd. De kersverse Tweededivisionist speelt tegen de Limburgse zondageersteklasser Wittenhorst, waardoor ook tussen beide Westmaatbewoners afgestemd moet worden wie op welke speeldag in actie komt.

Eemdijk werd in de eerste kwalificatieronde gekoppeld aan VC Vlissingen. Zij werden dus niet vrijgeloot voor de eerste kwalificatieronde, waardoor de oefenwedstrijd van 18 augustus zal komen te vervallen. Naar een nieuwe tegenstander wordt nog gezocht. 

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

27
apr
Feestmarkt 2019

Feestmarkt 2019
Sportpark De Westmaat

17
mei
Bingo 17 mei

Bingo 17 mei
Kantine IJsselmeervogels

18
mei
Instuif Kleine Rooie Vogels

Instuif Kleine Rooie Vogels
Hoofdveld IJsselmeervogels

25
mei
Instuif Kleine Rooie Vogels

Instuif Kleine Rooie Vogels
Hoofdveld IJsselmeervogels

Alle evenementen
Alle video's

Recente media

Alle video's