Nieuws

Volgen op

Curacao wint ruim, Carmelia invaller

Shanon Carmelia heeft met Curacao de nationale ploeg van Guadeloupe met 6-0 verslagen. De verdediger van IJsselmeervogels kwam na 70 minuten binnen de lijnen in het duel om de Nations League.

Carmelia kwam met een 3-0 voorsprong het veld in ten koste van Suently Alberto. Voor rust bracht Gevaro Nepomuceno de thuisploeg op voorsprong. Na rust zorgden Elson Hooi (2x), Rangelo Janga (2x) en nogmaals Gevaro Nepomuceno voor opnieuw een megascore. Carmelia was in de laatste 20 minuten dus nog getuige van drie Curaçao-treffers.

De overwinning betekende voor Carmelia's Curaçao de derde overwinning uit drie wedstrijden en staat er daarmee uitstekend voor. Eerder wist Curaçao namelijk ook Grenada (10-0) en de Britse Maagdeneilanden (0-5) te verslaan. Curaçao leidt door de drie winstpartijen de dans in de strijd om de Nations League in Noord- en Centraal-Amerika en kan hiermee deelname aan het Gold Cup-toernooi (de Noord- en Midden Amerikaanse equivalent van het EK) afdwingen.

Op maandag 25 maart 2019 speelt Curaçao de vierde en laatste wedstrijd in deze poule. Tegenstander is dan Antigua en Barbuda in het Sir Vivian Richards stadion in North Sound (Antigua). Mocht Shanon Carmelia andermaal worden opgeroepen dan mist hij sowieso het uitduel met Koninklijke HFC (zaterdag 23 maart). 

Hoogtepunten wedstrijd

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

22
feb
Officiële opening kantine

Officiële opening kantine
Kantine

1
mrt
Koppel darttoernooi Supportersclub N.A.S.

Koppel darttoernooi Supportersclub N.A.S.
Kantine IJsselmeervogels

15
mrt
Echte Mannen Bingo

Echte Mannen Bingo
Kantine IJsselmeervogels

Alle evenementen
Alle video's

Recente media

Alle video's