Nieuws

Volgen op

Nejmi en Buitenhuis langer bij IJsselmeervogels

Achraf Nejmi en Jeffrey Buitenhuis spelen ook komend seizoen bij IJsselmeervogels. De twee kwamen deze week een contract overeen dat beiden bindt tot de zomer van 2020, met een optie tot verlenging tot 2021.

Buitenhuis (26) begon eveneens in de jeugdopleiding van USV Hercules maar stapte op dertienjarige leeftijd over naar de opleiding van FC Den Bosch. In de Brabantse hoofdstad kwam het tot een debuut in het eerste elftal en kwam de noeste verdediger tot bijna vijftig duels. In 2014 stapte de verdediger over naar IJsselmeervogels. In zijn eerste seizoen maakte Buitenhuis, dat een centraal duo vormde met Pascal Bosschaart, de districtsbeker West I en de landelijke beker.

Nejmi (27) kwam in 2015 naar de Westmaat. De controlerende middenvelder kwam destijds over van USV Hercules waar hij behoudens een tweejarig uitstapje naar de jeugdopleiding FC Utrecht zijn hele carrière al speelde. Bij Hercules maakte Nejmi de opmars van de tweede klasse naar de Topklasse zondag (nu Derde divisie) mee.

Beiden maakten in 2017 het kampioenschap in de Derde divisie zaterdag mee en zijn de afgelopen jaren een vaste waarde in de basiself van IJsselmeervogels. Zo speelde Jeffrey Buitenhuis al 135 duels in het eerste en staat Achraf Nejmi met 95 officiële wedstrijden op de drempel van een jubileum.

De technische commissie is blij met het langere verblijf van de twee. André van Diermen: "Achraf en Jeffrey zijn - na Maikel en Mike - de twee spelers met de meeste officiële wedstrijden voor IJsselmeervogels in de huidige selectie. Met hun spel en hun rol in de kleedkamer beschikken zij over het IJsselmeervogels-DNA dat we graag in onze selectie zien. We wilden graag met ze door en ook Achraf en Jeffrey hebben het erg naar hun zin bij IJsselmeervogels. De contractverlenging was daardoor een logisch gevolg."

We feliciteren Achraf Nejmi en Jeffrey Buitenhuis met de contractverlenging en wensen ze ook komend seizoen veel sportief succes en plezier toe.

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

28
mei
Algemene Ledenvergadering

Algemene Ledenvergadering
Kantine IJsselmeervogels

4
juni
Fietspuzzeltocht

Fietspuzzeltocht
Kantine IJsselmeervogels

5
juni
Voetbalcity

Voetbalcity
Hoofdveld IJsselmeervogels

8
juni
25 jaar NAS: Qmusic The Party

25 jaar NAS: Qmusic The Party
Sporthal de Toekomst

Alle evenementen
Alle video's

Recente media

Alle video's