Nieuws

Volgen op

Van Diermen: “Deal met alleen maar winnaars”

Woensdagavond werd officieel bekend dat Soufyan Moro tot het eind van dit seizoen wordt verhuurd aan DVS’33 en dat Maurice de Ruiter de omgekeerde weg bewandelt. André van Diermen is verguld met de deal.

"Dit is een deal met alleen maar winnaars. We gunden Soufyan van harte de speeltijd die hij verdient, maar konden hem zonder adequate vervanging niet zomaar laten vertrekken. In de tweede seizoenshelft is een brede selectie namelijk vaak belangrijker dan in de eerste seizoenshelft. Door de situatie met Maurice bij DVS'33 waren ze daar op zoek naar een oplossing die wij met Soufyan konden bieden. Op deze manier kan Soufyan weer aan spelen toe komen en kan Maurice bij ons het spelplezier weer terugvinden."

Over de komst van De Ruiter: "Met Maurice de Ruiter voegen we een explosieve, linksbenige schaduwspits toen aan de selectie. In aanvallend opzicht zitten we toch wat dun in de linksbenige spelers en met De Ruiter hebben we een creatieve en snelle speler in huis die zowel doelpunten kan creëren als kan maken. Een goede aanvulling op de bestaande groep."

We danken Soufyan Moro voor de fijne momenten in de afgelopen twee jaar en wensen hem veel spelvreugde toe bij DVS'33, in de strijd om promotie naar de Tweede divisie. Anderzijds verwelkomen we Maurice de Ruiter met veel genoegen op De Westmaat en wensen hem tijdens zijn verblijf mooie sportieve successen toe.

WelkomMaurice

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

27
apr
Feestmarkt 2019

Feestmarkt 2019
Sportpark De Westmaat

Alle evenementen
Alle video's

Recente media

Alle video's