Nieuws

Volgen op

Bos en Brand (KRV) verlengen en Ibrahim (JO17-2) komt ons versterken

De TC-Jeugd heeft de afgelopen periode veel gesprekken gevoerd met diverse trainers, en wil u graag een update geven van de laatste stand van zaken.

Kleine Rooie Vogels

Sinds 2013 hebben Abraham Bos en Joop Brand de trainingen van de Kleine Rooie Vogels op zich genomen. Deze twee nestors hebben in die jaren bewezen dat kinderen van vijf en zes jaar gewoon getraind kunnen worden en op een speelse manier ook hun techniek kunnen ontwikkelen. De KRV bewijzen ieder jaar in het onderlinge toernooi met de buren, maar nu ook in de omgeving, dat ze met voorsprong overgaan naar de Onder 8-jeugd. Als TC-Jeugd zijn we dan ook erg blij dat beide heren besloten hebben om ook komend jaar de trainingen op de woensdagmiddag voor hun rekening te nemen.

En tsja, dan moeten we wel de onderstaande situatie voor lief nemen…

JO17-2

In maart heeft Seiran Simonian aangegeven dat hij een uitbreiding van uren kon krijgen bij Altius. Dat ligt om de hoek bij hem in Hilversum en zo kwam er een vacature vrij voor de O17-2.

Roger Ibrahim kwam op het pad van de TC-Jeugd. Min of meer toevallig, want zijn zoon werd als eerste getipt door de scouting. Na een zeer prettige kennismaking met Roger kwam deze vacature ook ter sprake. Roger heeft de O19-2 van Roda ’46 getraind en heeft de nodige voetbalervaring. Komend seizoen is hij ook actief met een techniekschool bij CJVV en komt hij onze O17-2 trainen, waardoor hij ook de activiteiten van zijn zoon kan volgen.

We wensen Joop, Abraham en Roger veel succes en het nodige plezier toe voor komend seizoen! We bedanken Seiran voor zijn inzet de afgelopen jaren, en we wensen hem veel succes toe bij Altius!

Eerdere berichten:

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

27
sept
Derbydonderdag

Derbydonderdag
Sportpark

5
okt
Bingo

Bingo
Clubhuis

11
okt
Tongavond

Tongavond
Clubhuis IJsselmeervogels

12
okt
Tongavond (uitverkocht)

Tongavond (uitverkocht)
Clubhuis IJsselmeervogels

Alle evenementen
Alle video's

Recente media

Alle video's