Nieuws

Volgen op

Jumbo jeugdtoernooi groot succes

Na bijna 2 weken werd afgelopen vrijdag in sporthal de Toekomst het IJsselmeervogels Jumbo jeugdtoernooi afgesloten door de G-jeugd.

Dat het zaalvoetbaltoernooi weer op de kaart staat bleek wel uit de vele overweldigende reacties die de toernooicommissie ontving! Terwijl de jeugdige spelers genoten van het voetbal genoten de ouders en belangstellenden van de verrichtingen die de voetballers(ters) ten toon spreidde.

Zaaltoernooien 1

Na afloop van elke wedstrijd werden de spelers door IJsselmeervogels getrakteerd op een portie kipnuggets, maar het meest werd uitgekeken naar de prijsuitreiking! Vol trots werden de prijzen (beker of medaille) in ontvangst genomen en voor iedereen was er een vaantje als aandenken, dit werd erg gewaardeerd door de deelnemers.

Zaaltoernooien 3

Moe maar voldaan kon iedereen na de prijsuitreiking weer huiswaarts keren of nog even blijven na praten in de gezellige sporthalbar.

De Toernooicommissie kijkt met een voldaan gevoel terug op het toernooi en maakt zich op voor het volgende IJsselmeervogels Jumbo Jeugdtoernooi; de zomereditie.

De Toernooicommissie bedankt de Jumbo, horecateam, facilitair, scheidsrechters, deelnemers en iedereen die op welke manier zijn medewerking heeft verleent om dit toernooi te doen slagen!

Zaaltoernooien 2

Zaaltoernooien 4

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

27
apr
Feestmarkt 2019

Feestmarkt 2019
Sportpark De Westmaat

Alle evenementen
Alle video's

Recente media

Alle video's