Nieuws

Volgen op

Goed nieuws vanuit de sponsorcommissie

Na de gewonnen wedstrijd op 3 november tegen Kozakken Boys had de sponsorcommissie van IJsselmeervogels goed nieuws te melden.

FishPartners verlengt hoofdsponsorcontract IJsselmeervogels met 5 jaar!

FishPartners, de internationale groothandel in vis en visproducten met het hoofdkantoor in Spakenburg, is ook de komende vijf seizoenen de trotse hoofdsponsor van IJsselmeervogels. Het huidige contract, dat stamt uit 2014, is opengebroken en verlengd tot en met seizoen 2022- 2023!

OHCB Vriendsponsor

Na de gewonnen wedstrijd van IJsselmeervogels tegen Koninklijke HFC had de sponsorcommissie weer goed nieuws te melden.
OHCB werd afgekondigd als vriendsponsor en hing daarnaast een mooi bord op langs het hoofdveld.

Van Delen Telecom & CivielTech nieuwe bronssponsoren

Net als vorige week presenteerde de sponsorcommissie ook na de wedstrijd tegen FC Lienden drie sponsoren aan het aanwezige publiek in de Salentein Lounge. Ekris Retail (zie ander bericht) werd autosponsor en Van Delen Telecom en CivielTech verbonden zich beiden als bronssponsor aan onze mooie club. Alle drie de sponsoren zullen bovendien op de ledboarding te zien zijn.

Ekris Retail bindt zich als autosponsor aan IJsselmeervogels

Na de heerlijke overwinning op FC Lienden (1-0) presenteerde de sponsorcommissie van IJsselmeervogels in de Salentein Lounge een nieuwe auto- en LED-sponsor: Ekris Retail.

J.J. Darboven & Tuitel Smart Logistics nieuwe sponsor, upgrade Purple Media

De sponsorcommissie mocht afgelopen zaterdag drie keer positief sponsornieuws bekend maken. J.J. Darboven werd afgekondigd als nieuwe koffiesponsor van de club, Purple Media is van vriendsponsor gepromoveerd tot zilversponsor en Tuitel Smart Logistics verbond zich als bronssponsor aan IJsselmeervogels. 

Sponsoren bedankt op Salenteinavond

Afgelopen donderdag 13 september organiseerde IJsselmeervogels voor haar sponsoren de jaarlijkse Salenteinavond, om daar de sponsoren in het zonnetje te zetten en te bedanken voor het afgelopen seizoen. Op landgoed de Salentein genoten de ruim 200 aanwezigen van een luxe diner en de heerlijke Salentein-wijn.

Geef je op voor de Salenteinavond

Over een kleine week, op donderdag 13 september aanstaande, staat de sponsoravond van IJsselmeervogels op de agenda. De inmiddels welbekende Salenteinavond.

Teamsponsoring: wat zijn de mogelijkheden?

Sinds enige tijd is het bij IJsselmeervogels mogelijk om Teamsponsor te worden. Deze vorm is speciaal bedoeld voor bedrijven die een team onder hun hoede nemen door middel van shirtsponsoring. Uw bedrijfsnaam wordt vermeld op de shirts van het elftal dat u uitkiest als teamsponsor.

Goudsponsor XA voorziet IJsselmeervogels van printers

Sinds eind vorige week beschikt IJsselmeervogels over twee multifunctionele netwerkprinters. Goudsponsor XA heeft de machines geleverd en geïnstalleerd.

Alle evenementen

Evenementen

22
feb
Officiële opening kantine

Officiële opening kantine
Kantine

1
mrt
Koppel darttoernooi Supportersclub N.A.S.

Koppel darttoernooi Supportersclub N.A.S.
Kantine IJsselmeervogels

15
mrt
Echte Mannen Bingo

Echte Mannen Bingo
Kantine IJsselmeervogels

Alle evenementen
Alle video's

Recente media

Alle video's