Nieuws

Volgen op

Sponsorevenement 11 april

Op donderdagmiddag 11 april vond er een evenement plaats voor sponsoren van IJsselmeervogels.

Event voor sponsoren

Op donderdagmiddag/avond 11 april organiseert de sponsorcommissie van IJsselmeervogels een evenement voor sponsoren met betrekking tot de sponsor app en LinkedIn (social selling).

Twee nieuwe sponsoren

Na de gewonnen wedstrijd tegen Jong Almere City had de sponsorcommissie van IJsselmeervogels goed nieuws te melden. Maar liefst twee nieuwe sponsoren werden na de wedstrijd in Sponsorhome de Salentein Lounge afgekondigd.

Goed nieuws vanuit de sponsorcommissie

Na de gewonnen wedstrijd op 3 november tegen Kozakken Boys had de sponsorcommissie van IJsselmeervogels goed nieuws te melden.

FishPartners verlengt hoofdsponsorcontract IJsselmeervogels met 5 jaar!

FishPartners, de internationale groothandel in vis en visproducten met het hoofdkantoor in Spakenburg, is ook de komende vijf seizoenen de trotse hoofdsponsor van IJsselmeervogels. Het huidige contract, dat stamt uit 2014, is opengebroken en verlengd tot en met seizoen 2022- 2023!

OHCB Vriendsponsor

Na de gewonnen wedstrijd van IJsselmeervogels tegen Koninklijke HFC had de sponsorcommissie weer goed nieuws te melden.
OHCB werd afgekondigd als vriendsponsor en hing daarnaast een mooi bord op langs het hoofdveld.

Van Delen Telecom & CivielTech nieuwe bronssponsoren

Net als vorige week presenteerde de sponsorcommissie ook na de wedstrijd tegen FC Lienden drie sponsoren aan het aanwezige publiek in de Salentein Lounge. Ekris Retail (zie ander bericht) werd autosponsor en Van Delen Telecom en CivielTech verbonden zich beiden als bronssponsor aan onze mooie club. Alle drie de sponsoren zullen bovendien op de ledboarding te zien zijn.

Ekris Retail bindt zich als autosponsor aan IJsselmeervogels

Na de heerlijke overwinning op FC Lienden (1-0) presenteerde de sponsorcommissie van IJsselmeervogels in de Salentein Lounge een nieuwe auto- en LED-sponsor: Ekris Retail.

J.J. Darboven & Tuitel Smart Logistics nieuwe sponsor, upgrade Purple Media

De sponsorcommissie mocht afgelopen zaterdag drie keer positief sponsornieuws bekend maken. J.J. Darboven werd afgekondigd als nieuwe koffiesponsor van de club, Purple Media is van vriendsponsor gepromoveerd tot zilversponsor en Tuitel Smart Logistics verbond zich als bronssponsor aan IJsselmeervogels. 

Sponsoren bedankt op Salenteinavond

Afgelopen donderdag 13 september organiseerde IJsselmeervogels voor haar sponsoren de jaarlijkse Salenteinavond, om daar de sponsoren in het zonnetje te zetten en te bedanken voor het afgelopen seizoen. Op landgoed de Salentein genoten de ruim 200 aanwezigen van een luxe diner en de heerlijke Salentein-wijn.

Alle evenementen

Evenementen

27
apr
Feestmarkt 2019

Feestmarkt 2019
Sportpark De Westmaat

17
mei
Bingo 17 mei

Bingo 17 mei
Kantine IJsselmeervogels

18
mei
Instuif Kleine Rooie Vogels

Instuif Kleine Rooie Vogels
Hoofdveld IJsselmeervogels

25
mei
Instuif Kleine Rooie Vogels

Instuif Kleine Rooie Vogels
Hoofdveld IJsselmeervogels

Alle evenementen
Alle video's

Recente media

Alle video's