Nieuws

Volgen op

1200 man publiek verwelkomt G team tijdens zaalvoetbal gala op Urk.

Het G team van IJsselmeervogels kreeg vrijdagavond 29 december een groots onthaal op Urk waar de plaatselijk zaalvoetbal vereniging het traditionele zaalvoetbalgala organiseerde.

G-Team on Portugal tour; dag 3

Matchday

G-Team on Portugal tour; dag 1

Donderdag 3 november - Reisdag - Het was alweer 1,5 jaar geleden dat het G team voor het laatst een toernooi speelde in Portugal. Het toernooi in Albufeira werd altijd gehouden in Maart maar door omstandigheden kon het in die maand niet worden georganiseerd en werd het verschoven naar de maand November.

G-team wint na strafschoppen van team Ronald Koeman

Afgelopen dinsdag was het weer zover. Ronald Koeman & Friends speelde die avond de jaarlijkse wedstrijd tegen het G-team van IJsselmeervogels. Het lijkt zo gewoon maar het is vrij uniek dat de oud-international, ex-speler van Ajax, PSV, Barcelona en nu trainer van de Engelse topclub Everton tijd vrij maakt in zijn overvolle agenda om ieder jaar weer te spelen tegen het G-team van de Vogels.

Henk Anton Koelewijn viert 50e verjaardag op grootse wijze

De meest bekende voetballer van het rooie G-team is ongetwijfeld Henk Anton Koelewijn. Deze rasechte rooie is al vanaf de oprichting speler van het G-team en staat bekend als koele afmaker met aantallen waar zelfs Berry Powel alleen maar van kan dromen. Op trainingen en wedstrijden scoort hij al jaren aan de lopende band met als specialiteit de hakbal.  Dit leverde hem in de loop van de tijd de bijnaam ‘The Hunt’ op, genoemd naar de gelijknamige topspits van Schalke 04 Klaas Jan Huntelaar.

Reisverslag internationaal toernooi G-team (dag 3)

Vandaag een lang verslag, want er gebeurde veel..... heel veel. De spelers moesten om 9 uur vertrekken naar het stadion. Iedereen was op tijd behalve Klaas en Lammert. Omdat discipline binnen het team heel belangrijk is tijdens onze reis ging de groep zonder hun sterspelers op pad. Lammert pakte later een taxi met 3 dames van CJVV en dus moest Klaas alsnog wachten. Ted had het verslag voor de website gemaakt en was dus ook wat later. Op het moment dat hij naar buiten liep zag hij de eenzame Klaas staan. Klaas stond daar alleen met een opvallende Ierse pet (St Patricks. Day) op zijn hoofd. Samen reisden ze per taxi af naar het Municipal Stadion waar ze net op tijd arriveerden voor de spectaculaire opkomst van alle teams.

Reisverslag internationaal toernooi G-team (dag 1 & 2)

Het internationale toernooi voor G-voetballers in het Portugese Albufeira is voor het rooie G-team het absolute hoogtepunt van het seizoen. Nu het G-team ook nog het 10 jarig bestaan viert maakt deze editie extra bijzonder. Een reisverslag.

G-teams zaterdag centraal vanwege samenwerking met ING

Aanstaande zaterdag zullen de G-teams van IJsselmeervogels een centrale rol vervullen bij IJsselmeervogels. Die dag zullen ING en Fonds Gehandicaptensport zich namelijk verbinden aan IJsselmeervogels.

G-team trof IJsselmeervogels 7

Afgelopen woensdag avond speelde het G-team een vriendschappelijke wedstrijd tegen het 7e elftal van IJsselmeervogels. Het werd een waar spektakel tussen 2 teams die “wereldberoemd” zijn binnen de club IJsselmeervogels.

Benefietduel levert € 10.500,- op voor Stichting LIAB

Het benefietduel tussen het G-team van IJsselmeervogels en Lucky Ajax dat vanavond in een prachtige ambiance werd afgewerkt is geëindigd in een 9-9 gelijke stand. De avond heeft het mooie bedrag van € 10.500 opgeleverd voor de Stichting LIAB. Deze stichting heeft als doel heeft het verbeteren van de kwaliteit van leven voor André Beukers die het locked-insyndroom heeft. LIAB besteedt het geld aan hulpmiddelen en therapieën die niet vergoed worden door de verzekering.

Alle evenementen

Evenementen

22
feb
Officiële opening kantine

Officiële opening kantine
Kantine

1
mrt
Koppel darttoernooi Supportersclub N.A.S.

Koppel darttoernooi Supportersclub N.A.S.
Kantine IJsselmeervogels

15
mrt
Echte Mannen Bingo

Echte Mannen Bingo
Kantine IJsselmeervogels

Alle evenementen
Alle video's

Recente media

Alle video's