Nieuws

Volgen op

Loodgietersbedrijf Kraai koopt eerste Rooie haringvaatje

Woensdag 20 juni vond de Haringparty van IJsselmeervogels plaats. De fantastische avond werd afgesloten met een Amerikaanse veiling, waarbij Loodgietersbedrijf Kraai uiteindelijk het eerste Rooie vaatje Hollandse nieuwe bemachtigde. Het haringvaatje, wat een flinke hoeveelheid versgefileerde haringen representeert, werd geveild voor het schitterende bedrag van €7.500,-.

Bij binnenkomst werden de gasten verrast met een heerlijke prosecco en ze konden gelijk de Hollandse nieuwe van de 2018-vangst proeven. De Hollandse nieuwe werd ter plaatse vers van het mes uitgedeeld door de in Spakenburgse klederdracht getooide Anita de Graaf en Annet van Diermen. Het maakte het plaatje in de speciaal in 'Hollandse nieuwe'-stijl opgetuigde Salentein Lounge compleet.

Nadat gastheer Hille de Graaf de vele gasten welkom had geheten werd het buffet geopend en kon iedereen heerlijk genieten en tegelijk netwerken.

Rond 19.30 uur werd gestart met het veilen van het eerste vaatje 'IJsselmeervogels Hollandse Nieuwe'.

Veilingmeester Stef de Graaf startte de veiling op de Amerikaanse wijze. Hierbij betaalt iedere bieder het bedrag waarmee hij of zij het bod verhoogd heeft.

De laatste bieder was Wouter Jan Ter Haar van Loodgietersbedrijf Kraai, die het laatste bod deed. Hij kan op een nader te bepalen moment genieten van verse Hollandse Nieuwe. De opbrengst van deze zeer succesvolle avond komt geheel ten goede aan de verbouwing van de kantine.

IJsselmeervogels bedankt Bram van Diermen voor het schoonmaken van de haring en Arend de Graaf en Martijn de Graaf voor het sponsoren van de haring. We danken ook Jacob Heijnen en Ruud van Diermen voor het sponsoren van het buffet en Emira Sense of Style voor het sponsoren van de bonbons. Tenslotte danken we uiteraard ook alle vrijwilligers, bieders en aanwezigen.

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

27
sept
Derbydonderdag

Derbydonderdag
Sportpark

5
okt
Bingo

Bingo
Clubhuis

11
okt
Tongavond

Tongavond
Clubhuis IJsselmeervogels

12
okt
Tongavond (uitverkocht)

Tongavond (uitverkocht)
Clubhuis IJsselmeervogels

Alle evenementen
Alle video's

Recente media

Alle video's