Nieuws

Volgen op

Harry Hamstracup: IJsselmeervogels - Sparta Nijkerk

Dinsdag 7 augustus speelt IJsselmeervogels in het kader van de Harry Hamstracup tegen Sparta Nijkerk.

De wedstrijd wordt gespeeld op de eigen Westmaat en begint om 20:00 uur. De Harry Hamstracup stond voorheen bekend als de Salenteincup, maar is als eerbetoon nu vernoemd naar de oud-trainer van Sparta, die een van de drijvende krachten achter het toernooi was. 

Het toernooi wordt gespeeld op de Westmaat: dinsdag IJsselmeervogels - Sparta Nijkerk en op woensdag Spakenburg - DVS'33. Op zaterdag worden er dan twee wedstrijden afgewerkt op de Ebbenhorst, namelijk: Sparta Nijkerk - Spakenburg om 15:00 uur en vervolgens DVS'33 - IJsselmeervogels.

Voorafgaand aan de wedstrijd op dinsdag zullen er door de organisatie zonnebrillen verkochten voor € 5,- per stuk waarbij de opbrengst naar het Meander ziekenhuis gaat. Zo'n bril dient dan tevens als entreebewijs voor zaterdag. Meer informatie is te vinden op de special website:  https://harryhamstracup.nl.

Voor dit toernooi gelden een aantal afwijkende regels:

Behalve de gebruikelijke 3 punten voor een gewonnen wedstrijd en 1 voor een gelijk spel wordt er per gescoorde goal een punt bijgeteld. Na afloop van iedere wedstrijd worden er door ieder team 5 penalty’s genomen. De gescoorde penalty’s tellen bij een gelijke stand mee. Dit als 1 punt per gescoorde penalty. Verder mag er 5 keer gewisseld worden.

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

27
apr
Feestmarkt 2019

Feestmarkt 2019
Sportpark De Westmaat

Alle evenementen
Alle video's

Recente media

Alle video's