Nieuws

Volgen op

Rabo Clubkascampagne levert fraai bedrag op

De Clubkascampagne 2018, die jaarlijks door de Rabobank georganiseerd wordt, heeft voor IJsselmeervogels het fraaie bedrag van € 382,16 opgeleverd. Afgelopen maandag 5 november mocht IJsselmeervogels de cheque in ontvangst nemen. Het bedrag zal gebruikt worden voor de inrichting van het nieuwe clubhuis.

CKC2018

Ook dit jaar waren er weer meer verenigingen en stichtingen in het werkgebied van Rabobank Randmeren die deelnamen aan de de Clubkascampagne. Desondanks heeft weer een groot aantal leden van de Rabobank gestemd op IJsselmeervogels. De opbrengst van € 382,16  is dan ook van harte welkom. 

Vorig jaar kreeg IJsselmeervogels nog de allermeeste stemmen in Bunschoten, bij de Clubkascampagne. Dit jaar was dat het initiatief ‘Vrienden van de Haven’ die eveneens het hoogste bedrag in ontvangst mochten nemen. Dat de meeste stemmen niet automatisch leidt tot het hoogste bedrag komt door één van de spelregels van de campagne: de stemmen van clubs die al gesponsord worden door Rabobank Randmeren, worden gehalveerd. Dat laatste geldt bij IJsselmeervogels dat Rabobank Randmeren al jaren als trouwe sponsor heeft.

IJsselmeervogels is blij met het beschikbaar gestelde bedrag. De club wil de lokale bank bedanken voor deze geste en tevens alle leden die hun stem uitbrachten op IJsselmeervogels.

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

27
apr
Feestmarkt 2019

Feestmarkt 2019
Sportpark De Westmaat

17
mei
Bingo 17 mei

Bingo 17 mei
Kantine IJsselmeervogels

18
mei
Instuif Kleine Rooie Vogels

Instuif Kleine Rooie Vogels
Hoofdveld IJsselmeervogels

25
mei
Instuif Kleine Rooie Vogels

Instuif Kleine Rooie Vogels
Hoofdveld IJsselmeervogels

Alle evenementen
Alle video's

Recente media

Alle video's