Nieuws

Volgen op

Dankwoord van het bestuur

De afgelopen weken zijn bijzonder geweest voor onze mooie club. Naast het vele reguliere werk moest er veel werk verricht worden in de aanloop naar de derby van afgelopen zaterdag en als voorbereiding op de Koningsdag Feestmarkt. Wat is er veel werk verstouwd! En we kijken terug op twee zeer geslaagde evenementen!

Het is ondoenlijk om iedereen persoonlijk te bedanken. Maar het bestuur is trots op onze club. Zonder al dat werk, dat wordt verzet door onze talloze vrijwilligers, zou IJsselmeervogels niet de mooie club kunnen zijn die we zijn. We hebben veel complimenten ontvangen voor de organisatie rondom de derby en de Koningsdag Feestmarkt. Daar zijn we trots op!

Het bestuur weet dat dit vele werk van de afgelopen tijd een extra zware wissel heeft getrokken op onze vrijwilligers (in alle geledingen van de club van jong tot oud). Het bestuur vindt het daarom erg belangrijk om via deze weg een diepe buiging te maken voor en ,,Hartelijk bedankt!" te zeggen tegen iedereen die op welke manier ook een bijdrage hebben geleverd aan het laten slagen van deze evenementen.

Dank jullie wel Rooie Toppers!

Het Bestuur.

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

25
apr
Voetbalclinic voor de jeugd

Voetbalclinic voor de jeugd
De Westmaat

27
apr
Koningsdag 3.0

Koningsdag 3.0
De Westmaat

27
apr
Kingsday 3.0 Party

Kingsday 3.0 Party
De Westmaat

9
mei
Vriendinnendag 8 en 9 mei

Vriendinnendag 8 en 9 mei
De Westmaat

Alle evenementen