Nieuws

Volgen op

Vogels Vrouwen nemen sportieve revanche en knokken zich naar halve finale

De kwartfinale van de beker stond op het programma. En blijkbaar moest het zo zijn dat UVV als tegenstander uit de koker kwam. Na hun uitermate onsportieve optreden in de onderlinge competitiewedstrijd was dit de gelegenheid om dat recht te zetten. De Utrechters staan op pole position in de competitie en blijken voor de vrouwen elke keer een onneembare horde. Op het schitterende hoofdveld met ondersteuning van vuurwerk, rookbommen en opzwepende muziek kondigde zich al een heerlijke bekerkraker aan.

Nederlands Transplantatie Voetbalteam

Zaterdag 30 maart om 12.00 uur voetbalt een Mix-team van IJsselmeervogels tegen het Nederlands Transplantatie Voetbalteam. De bijzonder wedstrijd wordt gespeeld op De Westmaat. Het Nederlands Transplantatie Voetbalteam bestaat uit spelers en speelsters die allemaal een orgaantransplantatie hebben gehad. Sommige spelers van dit team hebben zelfs meerdere transplantaties gehad!

Nieuw geluidssysteem Hoofdtribune

Afgelopen week is een mooi audioproject afgerond aan de Rode zijde van De Westmaat. HCS Interactief heeft namelijk tien Bose Professional ArenaMatch speakers geïnstalleerd rondom de hoofdtribune.

Nieuwe belijning hoofdveld, dinsdag al aangebracht

De nieuwe belijning voor het hoofdveld wordt dinsdag 20 februari al aangebracht in verband met een grote hoeveelheid neerslag aanstaande donderdag.

Zalmaktie 2023 breekt alle records!

De jaarlijkse Zalmaktie van V.V. IJsselmeervogels heeft dit jaar alle verwachtingen overtroffen, met een opbrengst van maar liefst €35.312,-. De vers gerookte zalmen en de exclusieve zalm-wijnpakketten vonden gretig aftrek bij zowel particulieren als bedrijven.

Oud-eerste elftalspeler Hendrikus Koelewijn overleden

Vandaag bereikte ons het droevige bericht dat oud-eerste elftal speler Hendrikus Koelewijn, na een periode van afnemende gezondheid, op 90 jarige leeftijd is overleden.

Met korting naar FC Utrecht

Speciaal voor alle leden van IJsselmeervogels heeft FC Utrecht een geweldige aanbieding! Op zaterdag 16 december gaat FC Utrecht de strijd aan met RKC om 16:30 uur en bij deze wedstrijd in Stadion Galgenwaard kunnen de leden van IJsselmeervogels tegen een sterk gereduceerd tarief aanwezig zijn.

IJsselmeervogels 2 gaat voor de periodetitel

Aanstaande zaterdag speelt IJsselmeervogels 2 een thuiswedstrijd tegen Aalsmeer 2. Bij een gelijkspel of overwinning is de winst van de eerste periode een feit.

Afhalen prijzen Tombola

Tijdens de zeer succesvol verlopen Culinaire Veilingavond heeft ook de trekking van de Tombola plaatsgevonden. De prijzen zijn zaterdagochtend 11 november tussen 10:00 - 12:00 uur op te halen in de Salentein Lounge.

Terugblikken en Vooruitkijken: Jaarverslag 2022-2023 door clubarchivaris Tijmen de Graaf

Het afgelopen jaar was een jaar van ups en downs voor onze geliefde club, IJsselmeervogels. Terwijl we het 90-jarig bestaan vierden, werden we geconfronteerd met de degradatie van ons eerste elftal. Toch mogen we met trots terugkijken op de indrukwekkende 90 jaar geschiedenis van onze club en al haar hoogtepunten.

Alle evenementen

Evenementen

5
apr
Jubileumborrel Club van 100

Jubileumborrel Club van 100
Gastenontvangst

6
apr
Eemdijk uit

Eemdijk uit
Feesttent bij Kantine

12
apr
Gooische Vrouwen Bingo: Royalty Edition

Gooische Vrouwen Bingo: Royalty Edition
Kantine

25
apr
Voetbalclinic voor de jeugd

Voetbalclinic voor de jeugd
De Westmaat

Alle evenementen