Nieuws

Volgen op

Hoofdveld nog gesloten!

Ondanks dat het nieuwe hoofdveld er al weer groen bijligt, willen we benadrukken dat het veld nog lang niet klaar is. Het zand en de korrels moeten er nog op en de overige afwerking is ook nog niet gereed.

Kantine donderdagavond gesloten, zaterdag geopend

Vanavond, donderdag 20 juni, is de kantine gesloten. Zaterdag is de kantine vanaf 10:00 uur open. Er worden diverse oefenduels gespeeld, dus dan bent u uiteraard van harte welkom op ons sportpark!

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 3 juli

Op woensdag 3 juli 2024 wordt de Algemene Leden Vergadering (ALV) van IJsselmeervogels gehouden. De vergadering begint om 20.00 uur in het clubhuis.

Verbouwing Salentein Lounge; hulp gevraagd!

In juli gaat IJsselmeerovogels het sponsorhome De Salentein Lounge verbouwen. Bij deze verbouwing kunnen we nog goed hulp gebruiken!

KeepOnFighting NAH 7x7 voetbaltoernooi

Beste mensen,

Op zaterdag 6 juli worden op de drie kunstgrasvelden bij IJsselmeervogels het zesde KeepOnFighting NAH 7 tegen 7 voetbaltoernooi gehouden ten bate van Joey Snijders.

Vervanging kunstgras hoofdveld

Het kunstgras van het hoofdveld wordt vervangen. Na jaren intensief gebruik is het huidige veld versleten en voldoet het niet langer aan de hoge kwaliteitsstandaarden van onze club.

Rechtssysteem laat IJsselmeervogels in de steek

Afgelopen zaterdag voetbalde IJsselmeervogels tegen DOVO uit Veenendaal. Een spannende maar ook prachtige wedstrijd. De samenwerking met de Veiligheidsorganisatie van DOVO was goed. IJsselmeervogels is terug in de titelrace.

Clubhuis decor wekelijkse Talkshow Carrie ten Napel

Omroep Max gaat vanaf september dit jaar de nieuwe Talkshow met presentator Carrie ten Napel opnemen en uitzenden vanuit het Clubhuis van IJsselmeervogels. Carrie Ten Napel presenteert nu nog, samen met Charles Groenhuijsen, de Max-avond bij Op1 en was dus ook in de race voor de presentatie van een nieuwe talkshow bij de NPO.

Nationale dodenherdenking, kantine sluit zaterdag om 19:30 uur

In verband met Nationale dodenherdenking is onze kantine a.s. zaterdag 4 mei vanaf 19:30 uur gesloten.

Bee Gees Forever treden op in clubhuis IJsselmeervogels!

Al eerder maakten we melding van de opname van een tv-programma met de bekende tv-presentatrice Carrie ten Napel op maandagavond 29 april in ons clubhuis, vanaf circa 19.00 uur.

Alle evenementen

Evenementen

28
juni
Vrijwilligersavond 2024

Vrijwilligersavond 2024
Clubhuis

6
juli
KeepOnFighting NAH 7x7 voetbaltoernooi

KeepOnFighting NAH 7x7 voetbaltoernooi
De Westmaat

26
aug
Futsal Pre-seasons Cup #1

Futsal Pre-seasons Cup #1
Sporthal De Toekomst

27
aug
Futsal Pre-seasons Cup #2

Futsal Pre-seasons Cup #2
Sporthal De Toekomst

Alle evenementen