Nieuws

Volgen op

Pers dinsdagavond in de sporthalbar

Omdat er een verbouwing op ons sportpark gaande is, waarbij ook het wedstrijdsecretariaat meegenomen wordt is dit deel van het sportpark momenteel gesloten.

Oliebollentraining 2019

Donderdagavond 12 december staat de jaarlijkse oliebollentraining weer op het programma. Dit is de jaarlijkse afsluiting van de eerste seizoenshelft voor senioren- en O19 teams en begint inmiddels een gezellige traditie te worden.

Evenementen december 2019

De maand november zit er al weer op. Tijd voor een nieuwe maand, bomvol met evenementen.

Rood-wit strijdt tegen blauw-wit uit Veenendaal

Na een geweldige serie van 7 uit 7, mogen de vrouwen opnieuw strijden in een topper. Na uitwedstrijden bij Almere en Driebergen komt morgen GVVV op bezoek. Deze tegenstander staat op dit moment op een eerste plek met 22 punten uit 9 wedstrijden, 7x winst 1x gelijkspel en 1x verlies. Een geduchte tegenstander. Wij staan op een tweede plek met 21 punten en 2 wedstrijden minder. 

Gezamenlijk statement voetbal tegen racisme

Naar aanleiding van de gebeurtenissen rondom de wedstrijd FC Den Bosch - Excelsior maken naast de clubs uit de Eredivisie en Eerste Divisie ook alle clubs uit de Tweede,  Derde Divisie en de hoofdklasse een statement tegen racisme. Racisme hoort niet in de maatschappij en dus ook niet in het voetbal. Daarom staan wij op tegen racisme.

Geslaagde tongavond

Vrijdag 15 november was er de 2e tongavond in onze sfeervolle kantine.

ZalmaKtie 2019 gestart met overhandiging eerste zalm

Voorafgaand aan het in 3-3 geëindigde thuisduel tegen Jong FC Volendam werd met de overhandiging van de eerste twee zalmen het startschot gegeven voor de jaarlijkse ZalmaKtie. Uit handen van IJsselmeervogels-voorzitter Frank van den Bos ontvingen Jasper Beekhuis (FishPartners) en Frans ter Haar (Koelewijn's Haringleggerij) de eerste twee zalmen.

De ZalmaKtie is dé mogelijkheid voor bedrijven en particulieren om overheerlijke, traditioneel warm gerookte zalmen te bestellen. Als relatiegeschenk, cadeau of als lekkernij voor bij de feestdagen: een zalm doet het altijd goed. Én u steunt de vereniging.

Bestellen op ZalmaKtie.nl
Op de foto: Voorzitter Frank van den Bos, Jasper Beekhuis en Frans ter Haar (Foto: ProShots/Remko Kool)

 

Evenementen november 2019

De maand oktober zit er weer bijna op. Morgen start november. Hierbij de evenementen van november 2019:

Interview: Zaalvoetbal leeft bij IJsselmeervogels

Klaas-Jan de Graaf, onze zaalvoetbalcoördinator werd een tijdje terug geïnterviewd door de KNVB over het zaalvoetbal bij IJsselmeervogels. In drie jaar schoot dit deel van onze breedtesport als een paddestoel uit de grond. Vanuit niks spelen er nu elke week maar liefst 12 zaalvoetbalteams met veel plezier in ons mooie shirt.

Mooie opbrengst Rabo Clubsupport

Afgelopen week ontving IJsselmeervogels namens Rabobank Randmeren een bedrag van € 621,-. Dit is afkomstig van de Rabobank ClubSupport waarbij de leden van de bank mochten stemmen op hun vereniging of stichting. Aan de hand van de stemmen werd de 'prijzenpot' verdeeld. Het bestuur van IJsselmeervogels wil alle stemmers hartelijk bedanken voor hun stem, waardoor IJsselmeervogels op een mooie derde plek is geëindigd. Gijs de Graaf, bestuurslid Events, mocht de cheque in ontvangst nemen.

Alle evenementen

Evenementen

7
feb
Echte Mannen Bingo

Echte Mannen Bingo
Kantine IJsselmeervogels

6
mrt
Bingo

Bingo
Kantine IJsselmeervogels

20
mrt
Koppeldarts-toernooi

Koppeldarts-toernooi
Kantine IJsselmeervogels

16
apr
Derby Donderdag

Derby Donderdag
Kantine IJsselmeervogels

Alle evenementen
Alle video's

Recente media

Alle video's