Nieuws

Volgen op

Kantine coronaproof geopend, maar let op de regels!

M.i.v. donderdag 2 juli is de kantine coronaproof ingericht en weer geopend. Om alles in goede banen te laten lopen, zijn aanvullende regels van toepassing. We rekenen op ieders begrip en medewerking!

Nieuwe goudsponsor Smart Industry Consultants

Na de 3-0 overwinning op GVVV had de sponsorcommissie goed nieuws te melden. Een nieuwe goudsponsor! Smart Industry Consultants helpt bedrijven uit de maakindustrie en de food- en logistieke sector met de verregaande digitalisering van de organisatie.

Evenementen februari 2020

Januari zit er inmiddels op. Hier volgen de evenementen van de maand februari.

Pers dinsdagavond in de sporthalbar

Omdat er een verbouwing op ons sportpark gaande is, waarbij ook het wedstrijdsecretariaat meegenomen wordt is dit deel van het sportpark momenteel gesloten.

Oliebollentraining 2019

Donderdagavond 12 december staat de jaarlijkse oliebollentraining weer op het programma. Dit is de jaarlijkse afsluiting van de eerste seizoenshelft voor senioren- en O19 teams en begint inmiddels een gezellige traditie te worden.

Evenementen december 2019

De maand november zit er al weer op. Tijd voor een nieuwe maand, bomvol met evenementen.

Rood-wit strijdt tegen blauw-wit uit Veenendaal

Na een geweldige serie van 7 uit 7, mogen de vrouwen opnieuw strijden in een topper. Na uitwedstrijden bij Almere en Driebergen komt morgen GVVV op bezoek. Deze tegenstander staat op dit moment op een eerste plek met 22 punten uit 9 wedstrijden, 7x winst 1x gelijkspel en 1x verlies. Een geduchte tegenstander. Wij staan op een tweede plek met 21 punten en 2 wedstrijden minder. 

Gezamenlijk statement voetbal tegen racisme

Naar aanleiding van de gebeurtenissen rondom de wedstrijd FC Den Bosch - Excelsior maken naast de clubs uit de Eredivisie en Eerste Divisie ook alle clubs uit de Tweede,  Derde Divisie en de hoofdklasse een statement tegen racisme. Racisme hoort niet in de maatschappij en dus ook niet in het voetbal. Daarom staan wij op tegen racisme.

Geslaagde tongavond

Vrijdag 15 november was er de 2e tongavond in onze sfeervolle kantine.

ZalmaKtie 2019 gestart met overhandiging eerste zalm

Voorafgaand aan het in 3-3 geëindigde thuisduel tegen Jong FC Volendam werd met de overhandiging van de eerste twee zalmen het startschot gegeven voor de jaarlijkse ZalmaKtie. Uit handen van IJsselmeervogels-voorzitter Frank van den Bos ontvingen Jasper Beekhuis (FishPartners) en Frans ter Haar (Koelewijn's Haringleggerij) de eerste twee zalmen.

De ZalmaKtie is dé mogelijkheid voor bedrijven en particulieren om overheerlijke, traditioneel warm gerookte zalmen te bestellen. Als relatiegeschenk, cadeau of als lekkernij voor bij de feestdagen: een zalm doet het altijd goed. Én u steunt de vereniging.

Bestellen op ZalmaKtie.nl
Op de foto: Voorzitter Frank van den Bos, Jasper Beekhuis en Frans ter Haar (Foto: ProShots/Remko Kool)

 

Alle evenementen

Evenementen

18
juli
Herubo-toernooi

Herubo-toernooi
Sportpark de Westmaat

24
juli
Buitenbingo

Buitenbingo
Terras voor het clubhuis

Alle evenementen
Alle video's

Recente media

Alle video's