Nieuws

Volgen op

Inleveren statiegeld flesjes en blikjes

Sinds 1 april 2023 wordt er ook statiegeld geheven op kleinere plastic flesje en op blikjes. Daarom is het belangrijk dat deze flesjes en blikjes niet meer worden weggegooid in de reguliere prullenbakken en containers op ons sportpark. In plaats daarvan kunnen de lege flesjes en blikjes worden ingeleverd in de speciaal daarvoor bestemde containers.

Dankwoord van het bestuur

De afgelopen weken zijn bijzonder geweest voor onze mooie club. Naast het vele reguliere werk moest er veel werk verricht worden in de aanloop naar de derby van afgelopen zaterdag en als voorbereiding op de Koningsdag Feestmarkt. Wat is er veel werk verstouwd! En we kijken terug op twee zeer geslaagde evenementen!

Recordomzet Koningsdag Feestmarkt!

Het was gisteren weer een feestelijk dag bij IJsselmeervogels! We vierden met elkaar een fantastische Koningsdag. Onder de stralende zon was er van alles te beleven aan de rooie zijde van Sportpark de Westmaat: live muziek, een overdekt speelparadijs voor de kinderen, een mega terras met een gevarieerd horeca aanbod, en ga zo maar door. 

Koningsdag Feestmarkt!

Vandaag is het dan zover: Koningsdag! En wat doe je dan...? Vandaag breng je natuurlijk een bezoek aan het Grootste Oranje Evenement van Spakenburg: de IJsselmeervogels Feestmarkt 2023!

Bekerhistorie centraal bij Een Berg Sport

Voorafgaande aan de bekerwedstrijd SV Spakenburg - PSV is er op RTV Utrecht een extra 'Een Berg Sport' op maandag 3 april. Daarin het gaat over het unieke feit dat twee van de drie amateurclubs die ooit de halve finale bereikten uit Bunschoten-Spakenburg komen: IJsselmeervogels in 1975 en Spakenburg in 2023.

Oud-bestuurslid Jan Anbeek overleden

Het bestuur van IJsselmeervogels heeft kennisgenomen van het droevige bericht van het overlijden op 16 maart 2023 van oud-bestuurslid Jan Anbeek. Na een kort ziekbed is onze voormalig secretaris op 83-jarige leeftijd overleden.

Statement inzake incident 28 januari jl.

Afgelopen zaterdag heeft er tijdens de uitwedstrijd tegen De Treffers een ernstig voorval plaatsgevonden, waarbij een van de spelers onacceptabel mondeling is bejegend door een toeschouwer langs de zijlijn.

Teus Schotsman overleden

Vandaag bereikte ons het trieste bericht dat vrijwilliger Teus Schotsman op 87-jarige leeftijd is overleden.

Fantastische opbrengst ZalmAktie 2022

Op zaterdag 22 oktober 2022 werd de IJsselmeervogels ZalmAktie 2022 officieel afgetrapt met de overhandiging van de eerste warm gerookte zalm door bestuurslid Gijs de Graaf aan oud-IJsselmeervogels speler en Rooie Held Kevin Winter. Na twee maanden van hard werken, ambachtelijk zalmen roken en genieten van deze heerlijke delicatesse is de ZalmAktie 2022 tot een einde gekomen.

Zaterdag bekendmaking opbrengst ZalmAktie 2022

Op zaterdag 22 oktober 2022 werd de IJsselmeervogels ZalmAktie 2022 officieel afgetrapt met de overhandiging van de eerste warm gerookte zalm door bestuurslid Gijs de Graaf aan oud-IJsselmeervogels speler en Rooie Held Kevin Winter.

Na twee maanden van hard werken, ambachtelijk zalmen roken en genieten van deze heerlijke delicatesse is de ZalmAktie 2022 tot een einde gekomen. De rekenmeesters hebben inmiddels hun werk gedaan en de opbrengst is bekend. Zaterdag 7 januari rond 17.00 uur wordt de opbrengst van de ZalmAktie 2022 bekend gemaakt. In het clubhuis zal Piet Bos de cheque overhandigen aan Bestuurslid Financiële Zaken André Beukers.

Zalmaktie.nl 43

Alle evenementen

Evenementen

8
juli
Schaken FishPartners Open

Schaken FishPartners Open
Salentein Lounge

3
nov
Veilingavond

Veilingavond

Alle evenementen