Nieuws

Volgen op

Prachtige opbrengst Zalmaktie

Ondanks alle maatregelen en beperkingen is het gelukt om een fantastisch bedrag op te halen voor IJsselmeervogels. Een groot compliment en veel dankbaarheid voor de vrijwilligers die zich hebben ingezet, bedrijven die een sponsoring hebben gedaan en natuurlijk alle afnemers van de zalmen.

De fantastische opbrengst vraagt om de nodige aandacht. Het mediateam van IJsselmeervogels sprak daarom met Gijs de Graaf (bestuurslid) en Piet Bos (lid van het zalmteam) over de aktie. Voor Piet was de opbrengst nog een verrassing, dus hij kon niet wachten.

Bondscoach bedankt onze vrijwilligers

Bondscoach Frank de Boer richt na zijn recente persconferentie de aandacht op de vrijwilligers van IJsselmeervogels. Net als wij eerder deze week, spreekt ook de bondscoach van het Nederlands elftal de waardering uit voor alle Rooie vrijwilligers. 

Zalmaktie.nl bezorgt op locatie bij u!

Mede vanwege de Coronamaatregelen biedt IJsselmeervogels de mogelijkheid om de ambachtelijke, versgerookte zalmen te laten bezorgen. Voor een kleine bijdrage van 6 euro per bezorgadres komt het Zalm-bezorgteam de zalm(en) bij u thuis, of op de zaak, afleveren. 

Zalmaktie 2020 van start!

De Zalmaktie 2020, met de K van kwaliteit, is zaterdagmiddag 31 oktober officieel van start gegaan. Het startschot bestond uit de livegang van de 2020-editie van de website www.zalmaktie.nl, uitgevoerd door voorzitter Frank van den Bos. Vanaf heden kunt u warmgerookte zalmen, zowel los, als in geschenkverpakking als in een heus zalm/wijn-pakket bestellen. Het topcadeau voor uw (zakelijke) relaties, maar minstens net zo lekker voor eigen gebruik.

Schema KNVB bij een (vermoedelijke) besmetting

COVID 19 rukt wederom op en wij krijgen als vereniging steeds vaker de vraag, wat te doen bij een vermoedelijke of bevestigde besmetting. De KNVB heeft hiervoor een schema opgesteld waarin snel het antwoord gevonden kan worden. Mocht er een vermoeden bestaan van een besmetting bij een van onze leden of kader check dan onderstaand schema;

https://www.knvb.nl/downloads/sites/bestand/knvb/24269/stappenplan-corona

Blijf daarnaast het gezonde verstand gebruiken en houd u aan de voorschriften omtrent COVID 19, samen krijgen we Corona eronder!

Jeugdtoernooien dit jaar in een andere vorm

De Toernooicommissie organiseert jaarlijks een tweetal toernooien. Een kersttoernooi in Sporthal De Toekomst en een zomertoernooi op de velden van de Westmaat. Voor beide toernooien is het de goede gewoonte clubs uit de regio (en ook daarbuiten) te benaderen welke we uitnodigen de strijd aan te gaan tegen 'onze' jongens en meiden.  Door COVID-19 zien we ons helaas genoodzaakt hier voor het komende kersttoernooi vanaf te zien. Hoe jammer wij dit ook vinden!

Maar, dat betekent niet dat we helemaal stil gaan zitten, integendeel! We willen onze jeugdleden (jongens en meiden) de gelegenheid bieden deel te nemen aan een mixed kersttoernooi waarin alle rooie voetballers en voetbalsters tot en met de leeftijdscategorie O12 een dagdeel gebruik mogen maken van de sporthal om daar sportief, actief en gezellig bezig te zijn. Organisatie van dit dagdeel is in handen van de Toernooicommissie.

Gooische Vrouwen Bingo uitgesteld

Goedenavond dames,

Vanwege de maatregelen om het coronavirus onder controle te houden zal de Gooische Vrouwen Bingo wederom worden uitgesteld. Een enorme teleurstelling, maar gezondheid gaat boven alles.

Het eerste naar Tilburg, O-23 op De Westmaat

Zaterdagmiddag om 15:00 uur speelt ons eerste elftal een uitwedstrijd in Tilburg tegen Eredivisionist Willem II. Helaas mogen hier door de coronaregels enkel clubkaarthouders van de Tilburgers aanwezig zijn. Inmiddels is bekend geworden dat de wedstrijd is AFGELAST in verband met minimaal één corona besmetting aan de kant van de Tilburgers.

Stand van zaken samenstelling technische commissie

De samenstelling van de technische commissie loopt zeer voorspoedig. De commissie krijgt vorm en inmiddels kunnen we de eerste namen van de vernieuwde commissie bekendmaken. 

Laatste waarschuwing - Dringende oproep!

Sinds begin juli is ons clubhuis en het bijbehorende terras weer open. We zijn zeer blij met de mogelijkheid om met name op donderdagavonden en op zaterdagen elkaar weer zo te kunnen ontmoeten. Helaas hebben we moeten vaststellen dat het voor veel mensen heel moeilijk blijkt om de coronaregels in acht te nemen. 

Alle evenementen

Evenementen

27
apr
Voetbalfeest voor de jeugd op Koningsdag

Voetbalfeest voor de jeugd op Koningsdag
Hoofdveld IJsselmeervogels

Alle evenementen