Nieuws

Volgen op

Prijswinnaars GVB bij Teun Föhn

Vrijdag 12 april organiseerde IJsselmeervogels Events de Gooische Vrouwen Bingo, The Royalty Edition. Dit was weer een zeer geslaagde editie van de Gooische Vrouwen Bingo. Een van de prijzen die gewonnen kon worden, was een metamorfose door Teun Föhn.

Clubhuis donderdagavond gesloten, zaterdag geopend

Vanavond, donderdag 27 juni, is het clubhuis gesloten. Zaterdag is het clubhuis vanaf 15:30 uur open, dus dan bent u uiteraard van harte welkom op ons sportpark!

Hoofdveld nog gesloten!

Ondanks dat het nieuwe hoofdveld er al weer groen bijligt, willen we benadrukken dat het veld nog lang niet klaar is. Het zand en de korrels moeten er nog op en de overige afwerking is ook nog niet gereed.

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 3 juli

Op woensdag 3 juli 2024 wordt de Algemene Leden Vergadering (ALV) van IJsselmeervogels gehouden. De vergadering begint om 20.00 uur in het clubhuis.

Verbouwing Salentein Lounge; hulp gevraagd!

In juli gaat IJsselmeerovogels het sponsorhome De Salentein Lounge verbouwen. Bij deze verbouwing kunnen we nog goed hulp gebruiken!

KeepOnFighting NAH 7x7 voetbaltoernooi

Beste mensen,

Op zaterdag 6 juli worden op de drie kunstgrasvelden bij IJsselmeervogels het zesde KeepOnFighting NAH 7 tegen 7 voetbaltoernooi gehouden ten bate van Joey Snijders.

Vervanging kunstgras hoofdveld

Het kunstgras van het hoofdveld wordt vervangen. Na jaren intensief gebruik is het huidige veld versleten en voldoet het niet langer aan de hoge kwaliteitsstandaarden van onze club.

Rechtssysteem laat IJsselmeervogels in de steek

Afgelopen zaterdag voetbalde IJsselmeervogels tegen DOVO uit Veenendaal. Een spannende maar ook prachtige wedstrijd. De samenwerking met de Veiligheidsorganisatie van DOVO was goed. IJsselmeervogels is terug in de titelrace.

Clubhuis decor wekelijkse Talkshow Carrie ten Napel

Omroep Max gaat vanaf september dit jaar de nieuwe Talkshow met presentator Carrie ten Napel opnemen en uitzenden vanuit het Clubhuis van IJsselmeervogels. Carrie Ten Napel presenteert nu nog, samen met Charles Groenhuijsen, de Max-avond bij Op1 en was dus ook in de race voor de presentatie van een nieuwe talkshow bij de NPO.

Nationale dodenherdenking, kantine sluit zaterdag om 19:30 uur

In verband met Nationale dodenherdenking is onze kantine a.s. zaterdag 4 mei vanaf 19:30 uur gesloten.

Alle evenementen

Evenementen

26
aug
Futsal Pre-seasons Cup #1

Futsal Pre-seasons Cup #1
Sporthal De Toekomst

27
aug
Futsal Pre-seasons Cup #2

Futsal Pre-seasons Cup #2
Sporthal De Toekomst

28
aug
Futsal Pre-seasons Cup #3

Futsal Pre-seasons Cup #3
Sporthal De Toekomst

29
aug
Futsal Pre-seasons Cup #4

Futsal Pre-seasons Cup #4
Sporthal De Toekomst

Alle evenementen