Nieuws

Volgen op

ZalmaKtie 2019 gestart met overhandiging eerste zalm

Voorafgaand aan het in 3-3 geëindigde thuisduel tegen Jong FC Volendam werd met de overhandiging van de eerste twee zalmen het startschot gegeven voor de jaarlijkse ZalmaKtie. Uit handen van IJsselmeervogels-voorzitter Frank van den Bos ontvingen Jasper Beekhuis (FishPartners) en Frans ter Haar (Koelewijn's Haringleggerij) de eerste twee zalmen.

De ZalmaKtie is dé mogelijkheid voor bedrijven en particulieren om overheerlijke, traditioneel warm gerookte zalmen te bestellen. Als relatiegeschenk, cadeau of als lekkernij voor bij de feestdagen: een zalm doet het altijd goed. Én u steunt de vereniging.

Bestellen op ZalmaKtie.nl
Op de foto: Voorzitter Frank van den Bos, Jasper Beekhuis en Frans ter Haar (Foto: ProShots/Remko Kool)

 

Evenementen november 2019

De maand oktober zit er weer bijna op. Morgen start november. Hierbij de evenementen van november 2019:

Interview: Zaalvoetbal leeft bij IJsselmeervogels

Klaas-Jan de Graaf, onze zaalvoetbalcoördinator werd een tijdje terug geïnterviewd door de KNVB over het zaalvoetbal bij IJsselmeervogels. In drie jaar schoot dit deel van onze breedtesport als een paddestoel uit de grond. Vanuit niks spelen er nu elke week maar liefst 12 zaalvoetbalteams met veel plezier in ons mooie shirt.

Mooie opbrengst Rabo Clubsupport

Afgelopen week ontving IJsselmeervogels namens Rabobank Randmeren een bedrag van € 621,-. Dit is afkomstig van de Rabobank ClubSupport waarbij de leden van de bank mochten stemmen op hun vereniging of stichting. Aan de hand van de stemmen werd de 'prijzenpot' verdeeld. Het bestuur van IJsselmeervogels wil alle stemmers hartelijk bedanken voor hun stem, waardoor IJsselmeervogels op een mooie derde plek is geëindigd. Gijs de Graaf, bestuurslid Events, mocht de cheque in ontvangst nemen.

Genomineerd voor 'beste sportkantine / clubhuis van het jaar'

Het nieuwe Clubhuis van IJsselmeervogels is genomineerd bij de Nederlandse Horeca Prijzen. In de categorie 'Beste sportkantine / clubhuis van het Jaar' maakt het nieuwe onderkomen kans op deze titel. Dit zal een kroon zijn op het vele werk dat is verricht om tot het prachtige eindresultaat te komen. Stemmen kan in de periode van 14 oktober tot 25 november via www.horecaprijzen.nl/v.v.-ijsselmeervogels. Ben jij ook trots op het eindresultaat? Geef dan je stem!

Aanmelden voor het Jumbo Jeugd Kersttoernooi

Kerst lijkt nog ver weg, maar voordat we het weten hangen de ballen weer in de boom. Dat weet ook de toernooicommissie van IJsselmeervogels en daarom zijn ze al druk bezig met het voorbereiden van het inmiddels bekende 'Jumbo Jeugd Kersttoernooi'. De editie van vorig jaar was een groot succes en het ziet er naar uit dat ook deze editie weer bol staat van spanning, sportiviteit en plezier. Het toernooi is verdeeld verschillende speeldagen. Het toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door sponsor Jumbo Van Wincoop. Opgeven kan nu via onderstaand formulier. Wacht niet te lang want vol = vol!

De succesvolle Tongavond is terug!

Na het succes van vorig jaar organiseert IJsselmeervogels op vrijdag 15 november wederom een "Tongavond". Een gezellig avondje uit voor leden, supporters, vrienden en bekenden.

Het recept is simpel; onbeperkt tong eten, salade en frites. Voor iedereen staat er bij binnenkomst een welkomstdrankje klaar om de avond goed van start te gaan. De deuren gaan open vanaf 18.00 uur. De avond wordt gehouden in het Clubhuis en de opbrengst zal geheel ten goede komen aan fase 3 van de vernieuwing van ons sportpark.

Reserveren is verplicht en vol = vol! Reserveer NU want dan betaalt u slechts €27,50 per persoon!

Reserveren via: [email protected] of 06 209 403 08 (Whatsapp)

Rooie Familiedag naar een ander dag

Vanwege diverse (weers)omstandigheden hebben wij als organisatoren van ‘de Rooie Familiedag’ helaas moeten besluiten dat deze a.s. zaterdag 7 september niet plaats zal vinden.

Neem bij ongewenst gedrag contact op met de vertrouwenspersoon

Binnen onze vereniging hebben wij een vertrouwenspersoon/ teambegeleider. Mocht er iets binnen het team spelen of er zijn zeer kwalijke zaken aan de hand, dit geldt ook voor spelers en ouders, dan kan er contact opgenomen worden met een van onze vertrouwenspersonen Marleen van den Hoogen e/o Margot Hartog. Zij zullen elke klacht in behandeling nemen en deze vertrouwelijk en discreet behandelen. [email protected]l.

In de allernieuwste presentatiegids kunt u een interview lezen met Marleen en Margot.

Kom naar de vrijwilligersavond!

Geachte vrijwilliger(s),

Als dank voor het vele onmisbare werk en uw inzet het afgelopen succesvolle seizoen wil het bestuur hierbij graag al onze vrijwilligers (met partner) uitnodigen voor de traditionele vrijwilligersavond op zaterdag 31 augustus vanaf 20.00 uur op het terras voor de kantine. Terwijl u geniet van een heerlijke barbecue, wordt u bediend door de selectie van ons 1e elftal. Dit alles onder het genot van lekkere muziek.

Alle evenementen

Evenementen

15
nov
Tongavond 2019

Tongavond 2019
Clubhuis IJsselmeervogels

20
nov
Algemene Ledenvergadering

Algemene Ledenvergadering
Kantine IJsselmeervogels

23
nov
Sinterklaasfeest 23 november

Sinterklaasfeest 23 november
Kantine IJsselmeervogels

26
nov
Sligro Sponsoravond 2019

Sligro Sponsoravond 2019
Sligro Amersfoort

Alle evenementen
Alle video's

Recente media

Alle video's