Nieuws

Volgen op

Algemene Ledenvergadering

Op woensdag 29 juni zal de algemene ledenvergadering (ALV) van IJsselmeervogels gehouden. Deze keer is het vanwege de werkzaamheden niet in de kantine, maar in de Salentein Lounge!
Aanvang: 20:00 uur.

Agenda

  1. Opening vergadering
  2.  Vaststellen notulen van de ALV gehouden op 3 november 2021
  3. Begroting 2022-2023 & stand van zaken 2021-2022
  4. Statutenwijziging
  5. Update vanuit het bestuur
  6. Pauze – mogelijkheid tot het indienen van schriftelijke vragen
  7. Beantwoording schriftelijke vragen
  8. Sluiting vergadering

Toegang uitsluitend op vertoon van een geldige ledenpas.

 De notulen van de vorige vergadering en de statuten zijn voor leden op te vragen bij de secretaris via [email protected] onder vermelding van het lidnummer (te vinden op de ledenpas).

Nieuwe zaalvoetbalcoördinatoren

Dirk van de Vuurst en Bob Muijs zijn met onmiddellijke ingang de nieuwe coördinatoren van het zaalvoetbal bij IJsselmeervogels. Het tweetal neemt na een warme overdracht door Klaas-Jan de Graaf het stokje figuurlijk over. 

Voorverkoop Spakenburg - IJsselmeervogels

Op 14 mei wordt de return gespeeld van de derby der derby's: Spakenburg - IJsselmeervogels. U wordt geadviseerd om op tijd uw kaarten voor deze wedstrijd te kopen. Lees hier hoe dat kan.

Allereerste training voor oud-spelers van IJsselmeervogels

Na maanden van mentale voorbereiding was het op donderdagavond 29 april dan eindelijk zover; de terugkeer van de legendes. Deze groep oud eerste- en tweede elftalspelers (aangevuld met een aantal spelers die hun reputatie vooral hebben opgebouwd als kampioen van de derde helft) maakten hun opwachting tijdens de allereerste training voor oud spelers van IJsselmeervogels. Het bleek achteraf een prachtige avond met een flinke dosis nostalgie.

Trots en dankbaarheid overheerst na succesvolle Feestmarkt

Afgelopen woensdag vierden we de verjaardag van de Koning met onze Rode familie op De Westmaat. En wat was het een succes! Met dank aan het fantastische weer en iedereen die stond te springen om er deze feestdag na twee jaar eindelijk weer wat van te maken, kijken we terug op misschien wel een van de meest succesvolle feestmarkten in onze clubhistorie. Het bewijst eens te meer dat we meer zijn dan een voetbalclub en dat we dus een belangrijke rol vervullen in de lokale gemeenschap.

Volg het KNVB Schoolvoetbaltoernooi

Vanmiddag is het officiële KNVB schoolvoetbaltoernooi bij IJsselmeervogels voor de groepen 6 en 8. De eerste wedstrijden starten om 16.30 uur.

Geslaagd darttoernooi prooi voor Bort Willem Zwaan en Lammert de Graaf

In een bomvolle tot dartarena omgebouwde kantine werd vorige week vrijdag het jaarlijkse koppeldarttoernooi georganiseerd door Supportersclub NAS.

Koningsdag vier je bij ons!

Op woensdag 27 april is het Koningsdag! En wat doe je dan...? Die dag breng je natuurlijk een bezoek aan het Grootste Oranje Evenement van Spakenburg: de IJsselmeervogels Feestmarkt 2022!

Mogelijke parkeerproblemen vanwege kermis

Tot en met zaterdag 9 april is de parkeerplaats achter de sporthal (parkeerterrein 2) niet beschikbaar vanwege de daar neergestreken kermis. Met name aanstaande dinsdag 5 april en zaterdag 9 april zal dat mogelijk tot parkeerproblemen leiden. We roepen iedereen op om gedurende deze periode zo veel mogelijk op de fiets te komen.

Reminder voor de pers bij wedstrijden 1e elftal

Het komt (de laatste) tijd vaker voor dat mensen van de pers zich bij de entree voor een wedstrijd van ons eerste elftal melden zonder aanmelding. Nu zijn de verkopers van de tickets vaak coulant (en inmiddels bekend met de meeste journalisten/fotografen) en is de persafdeling makkelijk te bereiken, maar dit is natuurlijk niet de juiste route.

Alle evenementen

Evenementen

29
juni
Algemene Ledenvergadering

Algemene Ledenvergadering
Salentein Lounge

2
juli
Instuif KRV op 2 juli 2022

Instuif KRV op 2 juli 2022
Hoofdveld IJsselmeervogels

Alle evenementen