Nieuws

Volgen op

Schema KNVB bij een (vermoedelijke) besmetting

COVID 19 rukt wederom op en wij krijgen als vereniging steeds vaker de vraag, wat te doen bij een vermoedelijke of bevestigde besmetting. De KNVB heeft hiervoor een schema opgesteld waarin snel het antwoord gevonden kan worden. Mocht er een vermoeden bestaan van een besmetting bij een van onze leden of kader check dan onderstaand schema;

https://www.knvb.nl/downloads/sites/bestand/knvb/24269/stappenplan-corona

Blijf daarnaast het gezonde verstand gebruiken en houd u aan de voorschriften omtrent COVID 19, samen krijgen we Corona eronder!

Jeugdtoernooien dit jaar in een andere vorm

De Toernooicommissie organiseert jaarlijks een tweetal toernooien. Een kersttoernooi in Sporthal De Toekomst en een zomertoernooi op de velden van de Westmaat. Voor beide toernooien is het de goede gewoonte clubs uit de regio (en ook daarbuiten) te benaderen welke we uitnodigen de strijd aan te gaan tegen 'onze' jongens en meiden.  Door COVID-19 zien we ons helaas genoodzaakt hier voor het komende kersttoernooi vanaf te zien. Hoe jammer wij dit ook vinden!

Maar, dat betekent niet dat we helemaal stil gaan zitten, integendeel! We willen onze jeugdleden (jongens en meiden) de gelegenheid bieden deel te nemen aan een mixed kersttoernooi waarin alle rooie voetballers en voetbalsters tot en met de leeftijdscategorie O12 een dagdeel gebruik mogen maken van de sporthal om daar sportief, actief en gezellig bezig te zijn. Organisatie van dit dagdeel is in handen van de Toernooicommissie.

Gooische Vrouwen Bingo uitgesteld

Goedenavond dames,

Vanwege de maatregelen om het coronavirus onder controle te houden zal de Gooische Vrouwen Bingo wederom worden uitgesteld. Een enorme teleurstelling, maar gezondheid gaat boven alles.

Het eerste naar Tilburg, O-23 op De Westmaat

Zaterdagmiddag om 15:00 uur speelt ons eerste elftal een uitwedstrijd in Tilburg tegen Eredivisionist Willem II. Helaas mogen hier door de coronaregels enkel clubkaarthouders van de Tilburgers aanwezig zijn. Inmiddels is bekend geworden dat de wedstrijd is AFGELAST in verband met minimaal één corona besmetting aan de kant van de Tilburgers.

Stand van zaken samenstelling technische commissie

De samenstelling van de technische commissie loopt zeer voorspoedig. De commissie krijgt vorm en inmiddels kunnen we de eerste namen van de vernieuwde commissie bekendmaken. 

Laatste waarschuwing - Dringende oproep!

Sinds begin juli is ons clubhuis en het bijbehorende terras weer open. We zijn zeer blij met de mogelijkheid om met name op donderdagavonden en op zaterdagen elkaar weer zo te kunnen ontmoeten. Helaas hebben we moeten vaststellen dat het voor veel mensen heel moeilijk blijkt om de coronaregels in acht te nemen. 

Kantine coronaproof geopend, maar let op de regels!

M.i.v. donderdag 2 juli is de kantine coronaproof ingericht en weer geopend. Om alles in goede banen te laten lopen, zijn aanvullende regels van toepassing. We rekenen op ieders begrip en medewerking!

Nieuwe goudsponsor Smart Industry Consultants

Na de 3-0 overwinning op GVVV had de sponsorcommissie goed nieuws te melden. Een nieuwe goudsponsor! Smart Industry Consultants helpt bedrijven uit de maakindustrie en de food- en logistieke sector met de verregaande digitalisering van de organisatie.

Evenementen februari 2020

Januari zit er inmiddels op. Hier volgen de evenementen van de maand februari.

Pers dinsdagavond in de sporthalbar

Omdat er een verbouwing op ons sportpark gaande is, waarbij ook het wedstrijdsecretariaat meegenomen wordt is dit deel van het sportpark momenteel gesloten.