Nieuws

Volgen op

Julian Daniël Karsten overleden

Op maandag 21 november bereikte ons het vreselijke nieuws dat Julian Daniël Karsten onverwachts is overleden.

Vier Sinterklaas met onze befaamde zalm

Ook in 2022 organiseert IJsselmeervogels de ZalmaKtie: dé mogelijkheid om overheerlijke, traditioneel warm gerookte zalmen te bestellen. Als relatiegeschenk, cadeau of als lekkernij voor bij de feestdagen: een zalm doet het altijd goed. 

Kerstborrel en uitreiking Kerstattentie

Op woensdag 21 december bent u als vrijwilliger van IJsselmeervogels van harte uitgenodigd voor de Kerstborrel en de overhandiging van de Kerstattentie.

Klaverjastoernooi

Vrijdag 30 december is de jaarlijkse klaverjasavond in onze kantine. Inschrijven hiervoor kan vanaf nu!

Nieuwe bestuursleden stellen zich voor

Tijdens de aankomende algemene ledenvergadering van IJsselmeervogels worden er vier nieuwe bestuursleden gekozen. Deze beoogde bestuursleden stellen zich graag voor aan de leden van IJsselmeervogels.

Aanstaande zaterdag 'Rooie Helden Dag'

Zaterdag 29 oktober is het weer 'Rooie Helden Dag' bij IJsselmeervogels. Een select gezelschap van oud-IJsselmeervogels 1 spelers is aanwezig bij de thuiswedstrijd tegen FC Lisse en er zullen nieuwe 'Rooie Helden' bekend worden gemaakt.

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering

Op dinsdag 1 november zal de algemene ledenvergadering (ALV) van IJsselmeervogels gehouden in het Clubhuis.
Aanvang: 20:00 uur.

Agenda

 1. Opening vergadering
  1. Openingswoord voorzitter
  2. Gedenken overleden leden
 2. Vaststellen notulen van de ALV gehouden op 29 juni 2022 en 8 september 2022.
 3. Jaarverslag secretaris
 4. Financieel verslag 2021-2022
  1. Toelichting bestuurslid Financiële Zaken
  2. Samenstellingsverklaring accountant
  3. Goedkeuring financieel verslag. Verlenen van decharge aan het bestuur
 5. Update vanuit de verschillende bestuursportefeuilles.
 6. Gelegenheid tot het indienen van schriftelijke vragen bestemd voor de rondvraag. Deze vragen dienen aan het bestuur gericht te worden.

Pauze

 1. Bestuursverkiezing
  Aftredend en niet herkiesbaar: dhr. F. van den Bos, W. Muijs en P.F. Heinen, daarnaast is de portefeuille Algemene Zaken nog vacant. Het bestuur draagt de volgende personen voor:
  dhr. R. van Diermen voor als kandidaat voorzitter en de heren G. Kok, K. Bos en B. Koelewijn als kandidaat bestuursleden. De voordracht van tegenkandidaten kan t/m 25 oktober 2022 conform de statuten bij de secretaris worden ingediend.
 2. Beantwoording schriftelijke vragen
 3. Sluiting vergadering

Toegang uitsluitend op vertoon van een geldige ledenpas.

Het jaarverslag is hier te downloaden van onze website. De notulen van de vorige vergadering zijn voor leden op te vragen bij de secretaris via [email protected] onder vermelding van het lidnummer (te vinden op de ledenpas).

Voor geïnteresseerden is er de mogelijkheid om de jaarrekening in te zien. U kunt zich hiervoor aanmelden per e-mail bij het bestuurslid Financiële Zaken ([email protected]).

Opbrengst Rabo ClubSupport

Een club is zoveel meer dan een club. Het is de plek waar de buurt samenkomt, waar je iedereen kent, waar je jezelf kunt zijn en waar we elkaar en de buurt sterker maken. Om die reden organiseert de Rabobank al diverse jaren Rabo ClubSupport. Ook dit jaar kon er gestemd worden op V.V. IJsselmeervogels en dat heeft het mooie bedrag van € 1457,73 opgeleverd!

Column: Ontwikkelingen vanuit de TC

De technische commissie (TC) zal periodiek communicatie verzorgen via de officiële kanalen van de club om iedereen mee te nemen in het reilen en zeilen van dit belangrijke orgaan binnen de vereniging. De ogen binnen IJsselmeervogels zijn veelal gericht op de A-selectie, vandaar dat we jullie graag regelmatig bijpraten middels deze column.

Rabo ClubSupport 2022: stem op ons

Een club is zoveel meer dan een club. Het is de plek waar de buurt samenkomt, waar je iedereen kent, waar je jezelf kunt zijn en waar we elkaar en de buurt sterker maken. Om die reden organiseert de Rabobank al diverse jaren Rabo ClubSupport.

Alle evenementen

Evenementen

15
dec
Oliebollentraining

Oliebollentraining
Bijvelden IJsselmeervogels

21
dec
Kerstborrel en uitreiking Kerstattentie

Kerstborrel en uitreiking Kerstattentie
Kantine IJsselmeervogels

28
dec
FIFA 23 Koppeltoernooi

FIFA 23 Koppeltoernooi
Kantine IJsselmeervogels

30
dec
Klaverjastoernooi

Klaverjastoernooi
Kantine IJsselmeervogels

Alle evenementen