Nieuws

Volgen op

Geen Eerste elftal, maar toch genoeg te doen op De Westmaat

Ondanks dat IJsselmeervogels donderdagavond al in actie kwam, is er morgen voldoende reden om af te reizen naar Sportpark De Westmaat. Er spelen flink wat teams een thuisduel en dus is het puzzelen geweest voor onze wedstrijdsecretaris.

Op het hoofdveld zal de dag starten met de Kleine Rooie Vogels om om 10.00 uur de Onder 14-1 het zien opnemen tegen de leeftijdsgenoten van Go Ahead Eagles. Het team van Jaco Oosterveen begon vorige week met een overwinning op DOVO en zal die reeks voort willen zetten. Ook de ploeg uit Deventer startte met een overwinning en dus is dit een mooie test.

Twee uur later, om 12.00 uur speelt op het 'Center court' ons hoogste opleidingsteam tegen AFC Onder 21. De Amsterdammers startten de competitie met een overtuigende overwinning op de stadsgenoten van De Dijk (7-1) en zijn daarom koploper in de Vierde divisie. Voor de ploeg van trainer Norbert Koelewijn geldt deze wedstrijd als competitiestart.

Om 14.15 uur start ook Onder 18-1 de competitie. Zij nemen het op tegen Fortuna Wormerveer, dat vorige week verrassend met 5-4 won van FC Emmen Onder 18. De ploeg van Ralph Hovestad gaat op eigen veld de warmte trotseren om zo voor de driepunter te gaan.

Om 16.30 uur wordt de laatste competitiewedstrijd van deze zaterdag op het hoofdveld gespeeld. IJsselmeervogels 8 neemt het in de beker op tegen AH '78 3. Waar de gasten de bekerserie startten met een overwinning op Eemdijk 9 (7-2) dolven de Rooien vorige week het onderspit tegen NVC 4 (6-4). Om verder te komen in de beker zal dus gewonnen moeten worden van de Huizense formatie door de ploeg van spelers/coaches Luuk Hugenholtz en Rowan ter Beek.

Ook op de bijvelden worden voldoende interessante duels afgewerkt. Zie hiervoor het programma. Mocht u zich dus zaterdag vervelen, dan bent u van harte welkom. Het terras voor de kantine is eveneens geopend dus ook voor hapje en een drankje zit u goed. Tot morgen!

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

28
juni
Vrijwilligersavond 2024

Vrijwilligersavond 2024
Clubhuis

6
juli
KeepOnFighting NAH 7x7 voetbaltoernooi

KeepOnFighting NAH 7x7 voetbaltoernooi
De Westmaat

26
aug
Futsal Pre-seasons Cup #1

Futsal Pre-seasons Cup #1
Sporthal De Toekomst

27
aug
Futsal Pre-seasons Cup #2

Futsal Pre-seasons Cup #2
Sporthal De Toekomst

Alle evenementen