Nieuws

Volgen op

Rabo ClubSupport 2022: stem op ons

Een club is zoveel meer dan een club. Het is de plek waar de buurt samenkomt, waar je iedereen kent, waar je jezelf kunt zijn en waar we elkaar en de buurt sterker maken. Om die reden organiseert de Rabobank al diverse jaren Rabo ClubSupport.

Ruim 150 clubs uit de gemeenten Nijkerk, Harderwijk, Ermelo, Putten en Bunschoten hebben zich aangemeld voor Rabo ClubSupport van Rabobank Randmeren. Voor deze clubs stelt de bank een flink bedrag beschikbaar. Samen met de andere leden van Rabobank Randmeren bepaalt u hoe dit geld verdeeld wordt: Hoe meer stemmen IJsselmeervogels binnenhaalt, hoe hoger de bijdrage die de club ontvangt! IJsselmeervogels raadt het gebruik van deze stem derhalve van harte bij u aan!

Stem nu

Waarom stemmen op IJsselmeervogels?

Wij streven ernaar om de jeugd-selectie-elftallen op Divisie-niveau te laten spelen. Daarnaast zijn er een groot aantal senioren- en jeugdteams die recreatief de voetbalsport bedrijven dit alles wordt mogelijk gemaakt door meer dan 200 vrijwilligers die de club belangeloos ondersteunen.

Hoe werkt het stemmen?

Waar voorheen ingelogd moest worden op een aparte website, via een linkje in de mail, kan stemmen sinds vorig jaar via de app op je telefoon of de eigen Rabobank-omgeving. Door in te loggen in de app of op de Rabobank-website en via 'Zelf regelen' en vervolgens 'Mijn Lidmaatschap' kan je klikken op Rabo ClubSupport.

  1. Log in en ga via 'Zelf regelen' naar 'Lidmaatschap’ en druk daarna op de knop 'Doe mee en stem' en daarna 'Breng je stem uit'.
  2. Druk op 'Selecteer je favoriete clubs' om vervolgens naar de deelnemers te gaan.
  3. Kies drie clubs, waaronder natuurlijk IJsselmeervogels, en druk dan op 'Volgende stap'.
  4. Druk daarna op 'Stem bevestigen' om je stem uit te brengen.

Wel een Rabo-rekening en nog geen lid?

Ook is het sinds dit jaar eenvoudig om via de Rabobank app lid te worden, wanneer je al een rekening hebt bij de Rabobank. Dit is kosteloos en opzeggen kan eveneens op ieder moment. Dit verloopt eveneens via bovenstaand stappenschema. Nog geen 18 jaar en toch lid worden? Iedereen met een Rabobank-rekening vanaf 12 jaar kan lid worden én dus stemmen. Hiervoor is wel ouderlijke toestemming nodig. Neem hiervoor contact op met de Rabobank.

Stemmen kan tot uiterlijk 27 september. Kunnen wij op uw stem(men) rekenen?

Rabo Clubsupport

 

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

20
okt
FC Utrecht Voetbaldag

FC Utrecht Voetbaldag
IJsselmeervogels

3
nov
Veilingavond

Veilingavond

Alle evenementen