Nieuws

Volgen op

Rood-wit strijdt tegen blauw-wit uit Veenendaal

Na een geweldige serie van 7 uit 7, mogen de vrouwen opnieuw strijden in een topper. Na uitwedstrijden bij Almere en Driebergen komt morgen GVVV op bezoek. Deze tegenstander staat op dit moment op een eerste plek met 22 punten uit 9 wedstrijden, 7x winst 1x gelijkspel en 1x verlies. Een geduchte tegenstander. Wij staan op een tweede plek met 21 punten en 2 wedstrijden minder. 

Het is voor GVVV van belang om de aansluiting te houden bij ons. Echter, staat er voor ons ook veel op het spel. Wij kunnen uitlopen maar ook nog het periodekampioenschap pakken. Dat zou een geweldige prestatie zijn voor onze vrouwentak. Dit is in de historie nog nooit behaald.

GVVV is voor ons geen onbekende ploeg. De wedstrijden tussen ons waren dan ook altijd leuk. Verscheiden meiden zullen de kwartfinale beker nog herinneren. Een geweldige sfeer op woensdagavond met vele supporters op de tribune, fakkels etc. Deze wedstrijd eindigde in een 5-0 voor ons.

Dit is natuurlijk prachtige geschiedenis en in de tussentijd is er veel veranderd bij beide teams. De afgelopen 2 seizoenen zijn we elkaar niet meer tegengekomen in onze competities. 

Er is nog niks zeker en onze vrouwen zullen weer moeten laten zien dat zij bij de mooiste amateurclub spelen van NL. 

Onze pupil van de week, Caitlin Koelewijn, heeft er alle vertrouwen in. Ze verwacht een eindstand van 4-2, net als vorige week. Het is dan weer een doelpuntrijke wedstrijd. Haar favoriete speelster, Cynthia de Graaf, zal natuurlijk proberen om er helemaal geen één door te laten! 

Caitlin voetbalt zelf in MO9 en is verdedigster met aanvallende kwaliteiten. 

Wist je dat Caitlin en haar teamgenoten een geweldige strijdlust hebben. Haar mooiste wedstrijd was namelijk dat ze 0-2 achter stond en uiteindelijk 12-4 won van SV Huizen.

Caitlin speelt eerst om half 10 thuis met haar team tegen SV Eemnes. We wensen Caitlin en haar teamgenootjes heel veel succes! 

Support ons daarna richting het periodekampioenschap! De wedstrijd wordt afgetrapt om 12:30 uur op het hoofdveld o.l.v. Dhr. E. Rotscheid. 

Tot dan! 

Terug

Deel via
Alle video's

Recente media

Alle video's