Nieuws

Volgen op

Stand van zaken samenstelling technische commissie

De samenstelling van de technische commissie loopt zeer voorspoedig. De commissie krijgt vorm en inmiddels kunnen we de eerste namen van de vernieuwde commissie bekendmaken. 

Door het bestuur is in eerste instantie aangegeven hoe deze commissie eruit moet komen te zien: Een driemanschap zal het organisatorische werk voor haar rekening nemen. Daarnaast zullen twee personen zich uitsluitend met voetbalzaken bezighouden. Ook het driemanschap heeft natuurlijk voldoende voetbalkennis: Zij regelen ook de gesprekken met de huidige selectie en onderhandelen met nieuwe spelers en trainers. Ook zijn zij het eerste aanspreekpunt voor de staf van de A-selectie en het Onder 23-team.

Naast het voetbalgerelateerde deel zal er ook een faciliterend blok worden ingericht waar het contractmanagement en alle verdere personele zaken van de spelers van de A-selectie en het Onder 23-team worden geregeld. Ook het contractmanagement van de jeugdtrainers wordt hier ondergebracht.

Inmiddels hebben Cor Ruizendaal, Erwin van der Lugt en Rob Baas toegezegd toe te treden tot het driemanschap. Dat is hiermee dus ingevuld. Aalt Kok is één van de twee personen die zich gaat richten op de voetbalzaken. De tweede positie is nog vacant. Arie Lengkeek zal het contractmanagement voor zijn rekening nemen en Jan van Hardeveld is aangesteld voor de overige personeelszaken. Later zal ook nog de scouting weer op poten worden gezet.

Vooralsnog is de huidige TC onder leiding van André van Diermen nog actief. Zij zullen in augustus hun taken overdragen en vervolgens de nieuwe TC zoveel mogelijk op gang helpen. Over dat moment wordt u later nog geïnformeerd. De nieuwe leden van de technische commissie zullen zich dan ook voorstellen.

Voor vragen of toelichting kunt u contact opnemen met Peter Frans Heinen ([email protected] , 0651226127)

Terug

Deel via
Alle video's

Recente media

Alle video's