Nieuws

Volgen op

Zalmaktie 2020 van start!

De Zalmaktie 2020, met de K van kwaliteit, is zaterdagmiddag 31 oktober officieel van start gegaan. Het startschot bestond uit de livegang van de 2020-editie van de website www.zalmaktie.nl, uitgevoerd door voorzitter Frank van den Bos. Vanaf heden kunt u warmgerookte zalmen, zowel los, als in geschenkverpakking als in een heus zalm/wijn-pakket bestellen. Het topcadeau voor uw (zakelijke) relaties, maar minstens net zo lekker voor eigen gebruik.

Warmgerookte zalm is even wat anders dan de koudgerookte zalm die u kent uit broodjeszaken en supermarkten. Zachter, smaakvoller, lekkerder! Het is een unieke belevenis vol van smaak en traditie en vindt zijn oorsprong bij onze hoofdsponsor FishPartners. Bereid volgens het ambacht en het vakmanschap waar Spakenburg van oudsher om bekend is. Door de zalm op 80 graden ‘op de huid’ te roken, uitgevoerd in de rokerij van Koelewijn’s Haringinleggerij, behoudt de vis zijn structuur en smaak. Anno 2020 is de gerookte zalm uitgegroeid tot een ware traditie tijdens de feestdagen en al ruim 15 jaar een succesnummer van IJsselmeervogels.

De zalmaktie is dit jaar belangrijker dan ooit, voor IJsselmeervogels. “Nu de wedstrijden van het eerste elftal stilliggen, behoeft het geen uitleg dat de inkomsten voor onze mooie club teruglopen.”, schetst Frank van den Bos. “Een zalm is een uniek relatiegeschenk waarmee u de smaak van Spakenburg over kunt brengen op uw klanten, medewerkers en zakenrelaties. Een geschenk met een erg hoge attentiewaarde!”

Promotiefolder Zalmaktie 2020

Bestellen kan vanaf nu, via www.zalmaktie.nl

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

3
juli
Schoolvoetbaltoernooi

Schoolvoetbaltoernooi
Sportpark de Westmaat

Alle evenementen