Nieuws

Volgen op

Zalmaktie 2023 breekt alle records!

De jaarlijkse Zalmaktie van V.V. IJsselmeervogels heeft dit jaar alle verwachtingen overtroffen, met een opbrengst van maar liefst €35.312,-. De vers gerookte zalmen en de exclusieve zalm-wijnpakketten vonden gretig aftrek bij zowel particulieren als bedrijven.

Met een indrukwekkende verkoop van ruim 3100 zalmen, waarvan 212 particuliere bestellingen en 88 bedrijfsbestellingen, heeft de Zalmaktie van 2023 nieuwe hoogten bereikt. Opvallend was ook de geografische spreiding van de bestellingen. De Zalmen werden door heel Nederland besteld, waarbij de verste bestelling tot wel 196 kilometer reikte, naar Jabeek in Limburg.

Dit succes zou niet mogelijk zijn geweest zonder de waardevolle bijdragen van onze sponsoren: Koelewijn Haringinleggerij, FishPartners, Vierboom Trucks en Edel Collecties. Hun steun heeft bijgedragen aan het realiseren van deze recordopbrengst.

Martijn Zuidersma, Piet Bos en André Beukers zijn zeer content met de opbrengst van de ZalmAktie

De Zalmaktie, in het leven geroepen in 2005, heeft dit jaar wederom bewezen een ongekend succesvol evenement te zijn. De grondleggers en de mannen van het eerste uur van deze traditie zijn Bram van Diermen (Paasei), Gerrit Ruizendaal (Blauwtje), Bram de Graaf (Poem), Kees Ruizendaal (Rooie Kees), Peter Kok en Ruth vd Groep (Wels).
We zijn als club enorm trots op de groei en impact van de actie door de jaren heen.

V.V. IJsselmeervogels bedankt alle deelnemers, sponsoren en betrokkenen voor hun bijdrage aan het succes van de Zalmaktie 2023. Deze opbrengst zal worden ingezet om verdere ontwikkeling van de club en haar activiteiten mogelijk te maken.

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

9
mei
Vriendinnendag 8 en 9 mei

Vriendinnendag 8 en 9 mei
De Westmaat

Alle evenementen