Nieuws

Volgen op

Zalmaktie.nl bezorgt op locatie bij u!

Mede vanwege de Coronamaatregelen biedt IJsselmeervogels de mogelijkheid om de ambachtelijke, versgerookte zalmen te laten bezorgen. Voor een kleine bijdrage van 6 euro per bezorgadres komt het Zalm-bezorgteam de zalm(en) bij u thuis, of op de zaak, afleveren. 

Leiden, Groningen, Nunspeet of Eindhoven? U hoeft niet meer naar het clubhuis van IJsselmeervogels te rijden om die heerlijke ambachtelijke warmgerookte zalmen, of uw zalm/wijn-pakketten te bemachtigen. IJsselmeervogels komt naar u toe deze winter! 

De bezorgdagen zijn vastgesteld op 11, 15, 17 en 23 december (allen overdag). Om uw product zo vers mogelijk te kunnen afleveren krijgen wij graag minimaal drie dagen voor de bezorgdatum uw bestelling binnen. Op die manier kan het Zalm-bezorgteam een zo efficiënt mogelijke route uitstippelen om uw product zo goed mogelijk te houden. Tevens is het vanwege de kwetsbaarheid van de vacuümverpakking enkel mogelijk om bezorging te doen in combinatie met een doos, luxe verpakking, premium box of een van de zalm-wijnpakketten. 

De bezorgoptie á 6 euro (incl BTW) is nu toegevoegd aan de bestelsite. Bestel nu uw ambachtelijke warmgerookte zalmen op Zalmaktie.nl

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

25
apr
Voetbalclinic voor de jeugd

Voetbalclinic voor de jeugd
De Westmaat

27
apr
Koningsdag 3.0

Koningsdag 3.0
De Westmaat

27
apr
Kingsday 3.0 Party

Kingsday 3.0 Party
De Westmaat

9
mei
Vriendinnendag 8 en 9 mei

Vriendinnendag 8 en 9 mei
De Westmaat

Alle evenementen