Nieuws

Volgen op

Zalmaktie.nl voor vijfde jaar op rij uitverkocht!

We gaan met een warm gevoel de kerstdagen in. Zojuist is namelijk de laatste bestelling voor onze zalmaktie binnengekomen, die ervoor zorgde dat we uitverkocht zijn. De Zalmaktie 2021 is daarmee een enorm succes geworden en is daarmee voor het vijfde (!) jaar op rij uitverkocht. 

Dit jaar wisten vele bedrijven en consumenten onze kwalitatieve, ambachtelijke zalmen weer te bestellen. Met name de zalm-wijnpakketten waren voor bedrijven een ideaal kerstgeschenk voor klanten, leveranciers en het personeel. Met een warmgerookte zalm, mogelijk gemaakt door Fishpartners en Koelewijn Haringinleggerij, toast en een of twee flessen Salentein wijn in de combinatie, bleek opnieuw een ware smaaksensatie. Ook de hulp van Edel Collecties mag niet onvermeld blijven, zij hebben - uiteraard in nauwe samenwerking met onze sponsor- en mediacommissie - gezorgd voor uitstekend promotiewerk. Tenslotte verdienen ook onze chauffeurs, die stad en land hebben afgereden (en nog zullen afrijden) voor de bezorging, een enorme pluim. Aanstaande donderdag 23 december is de laatste ophaalavond. 

Traditiegetrouw zullen we rond de jaarwisseling de opbrengst van deze zalmaktie - met nog altijd de K van kwaliteit - bekend maken. Wij danken onze leden, sponsoren, vrijwilligers en iedereen die in wat voor vorm dan ook gezorgd heeft voor het succes van deze actie. Het verguld ons met vreugde dat ook in deze bijzondere tijd nog zo veel mensen IJsselmeervogels nog niet zijn vergeten en ons een warm hart toedragen.

Vanaf deze plaats wensen wij iedereen tenslotte fijne feestdagen.

Team Zalmaktie.nl 

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

13
mei
Culinaire veilingavond!

Culinaire veilingavond!
Restaurant 'De Toekomst'

Alle evenementen