Nieuws

Volgen op

IJsselmeervogels - ASWH: dit moet je weten!

Zaterdag 11 september speelt IJsselmeervogels thuis tegen ASWH. Voor deze wedstrijden zijn kaarten alleen online te koop. Op de wedstrijddag blijft de kassa gesloten. Lees hier alles wat je moeten weten als je zaterdag ons sportpark bezoekt.

Zones

Om zoveel mogelijk mensen de gelegenheid te bieden de wedstrijd te bezoeken, delen we het sportpark op in een zone ‘1,5 m’ en een zone ‘coronacheck’. Tot de zone ‘coronacheck’ behoren de hoofdtribune, sponsorhome, staantribune 1, clubhuis en een deel van de overdekte staantribune 4.

Tot de zone ‘1,5 m’ behoren het bezoekersvak en het resterende deel van staantribune 3 (ten noorden van het hek) en het westelijk deel van staantribune 4. Zie de plattegrond voor een overzicht.

Toegang

Kaartverkoop

Er is alleen online kaartverkoop. Hierbij kunt u kiezen voor een kaartje zonder dat een coronatoegangsbewijs vereist is of een kaartje waarbij dat wel vereist is. Ga hier naar de online kaartverkoop. Let wel: bij de online verkoop komt er € 0,75 aan ticketkosten per kaartje bij. Dit staat op de bestelsite (nog) niet vermeld.

Op de wedstrijddag is geen kaartverkoop aan de kassa!

Bestuurspassen Jack's League

Bezitters van een bestuurspas Jack's League kunnen zich melden bij ingang Zuid-C, daar wordt op vertoon van uw pas een ticket verstrekt. In verband met de beperkte capaciteit van de tribune zullen we in eerste instantie alleen bezoekers van de tegenstander die in het bezit zijn van een bestuurspas een kaart voor sponsorhome en tribune verstrekken.

Analisten, waarnemers, coaches arbitrage etc

Analisten van de komende tegenstander, waarnemers en coaches van de arbitrage wordt verzocht om zich vooraf aan te melden bij de secretaris via [email protected]

Pers

Pers moet zich aanmelden via [email protected]. Er wordt een beperkt aantal zitplaatsen gereserveerd. Van leden van de pers wordt verwacht dat ze een geldige QR-code kunnen laten zien. Voor fotografen gelden de gebruikelijke regels: alleen aan de korte zijden van het veld.

Zone ‘coronacheck’

Bij ingang Zuid-A (kassa) en Zuid-C (sponsorhome) zal de coronacheck app worden gebruikt. Lees hier meer informatie over hoe dit in zijn werk gaat.

Stewards zullen met behulp van de coronascanner app checken op een groene code en of deze matcht met het ID-bewijs. Daarna volgt de normale toegangscontrole: scannen sponsor/tribune/ledenpas of online ticket.

De coronacheck kost tijd, houd hier aub rekening mee en kom op tijd. Veel mensen hebben de gewoonte om zo’n kwartier voor de wedstrijd te komen. Als u de hele wedstrijd wilt zien, verzoeken we u dringend om eerder te komen. 

Voor mensen met een tribuneplaats: gaat u aub op de stoel zitten die is aangegeven op uw sponsorpas of tribunepas. Zo krijgen we van nature spreiding over de tribune. Veel stoelen zijn op dit moment nog voorzien van een rode of groene sticker, dit kan voor deze wedstrijd genegeerd worden.

Zone ‘1,5 m’

Hier is geen ‘coronacheck’. Alleen de normale toegangscontrole. Bezoekers komen binnen via ingang Zuid-E, waar de leden- of sponsorpas of het online ticket wordt gescand. Registratie gebeurt bij het kopen van het online ticket, voor leden volstaat het scannen van de ledenpas.

Catering

Clubhuis / sponsorhome

Clubhuis en sponsorhome behoren bij de zone ‘coronacheck’ en kunnen tot 67% van de normale capaciteit worden benut. 

Pantry’s

De pantry bij ‘Staan 1’ is zoals altijd geopend. In de zone '1,5 m' kunnen bezoekers gebruik maken van de sporthalbar.

Toegang spelers andere wedstrijden

Er worden ook andere wedstrijden ’s middags afgewerkt. Toeschouwers kunnen naar binnen via ingang West en bezoekende teams kunnen zich melden bij het wedstrijdsecretariaat. Vanaf ongeveer 13:30 uur zal de toegangscontrole starten en bij ingangen Zuid-A en Zuid-C dus ook de Corona Check. Bezoekende teams kunnen zich dan melden bij ingang 2 van het wedstrijdsecretariaat en buiten om lopen om via ingang West naar de kleedkamers bij het Emmely House te gaan.

PlattegrondQB

Terug

Deel via