Nieuws

Volgen op

Bezoekersinformatie IJsselmeervogels - AFC

Zaterdag 25 september speelt IJsselmeervogels thuis tegen AFC. Dit is de eerste wedstrijd met de nieuwe regels die per 25 september ingaan.  Lees hier alles wat je moeten weten als je zaterdag ons sportpark bezoekt. De online kaartverkoop voor deze wedstrijd is inmiddels gestart.

Toegang

Coronatoegangsbewijs niet meer nodig

Vanaf 25 september kunnen supporters weer zonder beperkingen een wedstrijd bijwonen, zowel op de staantribunes als op de zittribune. Ook de regel om anderhalve meter afstand te houden, geldt niet meer. Verder is er ook geen maximum aantal bezoekers meer.

Bij de diverse toegangscontroleposten bij het hoofdveld hoeven bezoekers dus geen coronatoegangsbewijs meer te laten zien. De uitzondering hierop is onze Salentein Lounge, omdat dit als horeca gezien wordt, is daar voor bezoekers wel een coronatoegangsbewijs vereist. 

Kaartverkoop

De online kaartverkoop is gestart. Ga hier naar de online kaartverkoop. Let wel: bij de online verkoop komt er € 0,75 aan ticketkosten per kaartje bij. Op de wedstrijddag zal het ook mogelijk zijn om aan de kassa een kaartje te kopen.

Bestuurspassen Jack's League

Bezitters van een bestuurspas Jack's League kunnen zich melden bij ingang Zuid-C, daar wordt op vertoon van uw pas een ticket verstrekt. In verband met de beperkte capaciteit van de tribune zullen we in eerste instantie alleen bezoekers van de tegenstander die in het bezit zijn van een bestuurspas een kaart voor sponsorhome en tribune verstrekken.

Analisten, waarnemers, coaches arbitrage etc

Analisten van de komende tegenstander, waarnemers en coaches van de arbitrage wordt verzocht om zich vooraf aan te melden bij de secretaris via [email protected]

Pers

Pers moet zich aanmelden via [email protected]. Er wordt een beperkt aantal zitplaatsen gereserveerd. Voor fotografen gelden de gebruikelijke regels: alleen aan de korte zijden van het veld.

Sponsorhome de Salentein Lounge

Bij ingang Zuid-C (sponsorhome) zal de coronacheck app worden gebruikt. Lees hier meer informatie over hoe dit in zijn werk gaat. Stewards zullen met behulp van de coronascanner app checken op een groene code en of deze matcht met het ID-bewijs. Daarna volgt de normale toegangscontrole: scannen sponsorpas.

De coronacheck kost tijd, houd hier aub rekening mee en kom op tijd. Veel mensen hebben de gewoonte om zo’n kwartier voor de wedstrijd te komen. Als u de hele wedstrijd wilt zien, verzoeken we u dringend om eerder te komen. 

Voor mensen met een tribuneplaats: gaat u aub op de stoel zitten die is aangegeven op uw sponsorpas of tribunepas. Zo krijgen we van nature spreiding over de tribune. Veel stoelen zijn op dit moment nog voorzien van een rode of groene sticker, dit kan voor deze wedstrijd genegeerd worden.

Catering

Sponsorhome

De Salentein Lounge geldtn als horeca, hiervoor is nog wel een coronatoegangsbewijs vereist. Dit gaat in om 13:30 en duurt tot na de wedstrijd.

Clubhuis

Voor het clubhuis is een coronatoegangsbewijs vereist als je daar wilt zitten. Voor afhaal is het clubhuis de gehele tijd geopend, zonder coronatoegangsbewijs, via de ingang aan de kant van de snackbar. Voor het terras is geen coronatoegangsbewijs vereist.

Pantry

De pantry bij ‘Staan 1’ is zoals altijd geopend voor afhaal.

Toegang spelers andere wedstrijden

Er worden ook andere wedstrijden ’s middags afgewerkt. Toeschouwers kunnen weer gewoon naar binnen via ingang Zuid-A en bezoekende teams kunnen zich melden bij het wedstrijdsecretariaat. 

Plattegrond Sep25

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

2
nov
Algemene Ledenvergadering

Algemene Ledenvergadering
Kantine

5
nov
Gooische Vrouwen Bingo 2021

Gooische Vrouwen Bingo 2021
De Westmaat

12
nov
Bingo

Bingo
Kantine IJsselmeervogels

11
feb
Culinaire veilingavond!

Culinaire veilingavond!
Restaurant 'De Toekomst'

Alle evenementen