Nieuws

Volgen op

Friends League G-jeugdteam

Zaterdag 14 december 2019 vonden de Friends League wedstrijden bij PVCV in Vleuten plaats. Het G-jeugdteam van IJsselmeervogels was vertegenwoordigd!

Vanaf carpool Baarn vertrokken spelers en begeleiders naar voetbalvereniging PVCV uit Vleuten. Er hebben vijf spelers afgezegd voor deze wedstrijden, onder andere door logeerweekenden. Gelukkig beschikt het G-Jeugdteam over twee stand-in spelers die ons steeds helpen anders kon er niet gespeeld worden. In totaal waren er acht spelers: doelman Sven, de verdedigers de drie J’s : Julia, Jesse en Jan, middenvelders Matthijs, Giovanni en Menro. De aanval werd geleid door Dylan.

Onze tegenstanders waren: Sporting Almere uit Almere, NVC uit Naarden en de thuisclub PCVC uit Vleuten. We begonnen om 14.15 uur te spelen tegen Sporting Almere en wonnen deze partij met 3-1. De drie doelpunten werden door Dylan gemaakt. Het weer zat ons niet mee en de spelers hadden het heel zwaar in de regen. De tweede wedstrijd tegen de thuisclub PVCV was het moeilijkste en oneerlijk. We stonden twee keer (1-0 en 2-1) achter. Echter door verschrikkelijk hard werken van de spelers en een uitmuntende Matthijs zorgde voor beide treffers. Een wedstrijd om niet gauw te vergeten. De laatste wedstrijd tegen NVC wonnen wij met 1-0 door een mooie treffer van matchwinnaar Menro. Om vier uur waren wij klaar en moegestreden en kletsnat. De spelers waren ontzettend blij en gelukkig die zaterdag. Ze hadden niet verloren die bikkels. 

En wij als trainers waren trots op onze spelers en de ouders hebben ontzettend genoten van de inzet van de spelers.

Trainers Buddy en Henk.

GJ2GJ3

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

2
nov
Algemene Ledenvergadering

Algemene Ledenvergadering
Kantine

5
nov
Gooische Vrouwen Bingo 2021

Gooische Vrouwen Bingo 2021
De Westmaat

12
nov
Bingo

Bingo
Kantine IJsselmeervogels

11
feb
Culinaire veilingavond!

Culinaire veilingavond!
Restaurant 'De Toekomst'

Alle evenementen