Nieuws

Volgen op

G-team wint opnieuw zaalvoetbaltoernooi in Cothen

Net als in 2019 heeft het G-team het zaalvoetbaaltoernooi in Cothen als winnaar afgesloten.

Friends League G-jeugdteam

Zaterdag 14 december 2019 vonden de Friends League wedstrijden bij PVCV in Vleuten plaats. Het G-jeugdteam van IJsselmeervogels was vertegenwoordigd!

G-Team klaar voor confrontatie met A-selectie

“De wedstrijd van het jaar” Zo kan de confrontatie tussen het G-Team en de A-selectie van IJsselmeervogels woensdagavond 27 november rustig genoemd worden.

G-Team on tour; dag 1

Het G team doet dit jaar weer mee aan het jaarlijkse internationale G voetbal toernooi in Albufeira Portugal. Dit keer echter al in september en dat betekent gegarandeerd mooi weer. Gezien het hoogseizoen waren de vliegtickets exorbitant veel duurder dan voorgaande jaren en dat bracht Jaan op het lumineuze idee om dit keer maar eens vanaf vliegveld Rotterdam te vertrekken. Nou dat heeft het G team geweten. Na keurig netjes te zijn afgezet door van Vlastuin taxi werd erna een snel verlopen incheck procedure even terloops meegedeeld dat er een vertraging was van 2 uur.

G-team wint na penaltyserie van Visserskoor

In het kader van de feestweek bij IJsselmeervogels speelde het rooie G-team hun slotwedstrijd van het seizoen tegen het plaatselijke visserskoor.

G-Team op 24 april in actie

Woensdag 24 april speelt het G-Team van IJsselmeervogels tegen een all stars team met onder andere Willem van Hanegem en acteur Peter Paul Muller.

1200 man publiek verwelkomt G team tijdens zaalvoetbal gala op Urk.

Het G team van IJsselmeervogels kreeg vrijdagavond 29 december een groots onthaal op Urk waar de plaatselijk zaalvoetbal vereniging het traditionele zaalvoetbalgala organiseerde.

G-Team on Portugal tour; dag 3

Matchday

G-Team on Portugal tour; dag 1

Donderdag 3 november - Reisdag - Het was alweer 1,5 jaar geleden dat het G team voor het laatst een toernooi speelde in Portugal. Het toernooi in Albufeira werd altijd gehouden in Maart maar door omstandigheden kon het in die maand niet worden georganiseerd en werd het verschoven naar de maand November.

G-team wint na strafschoppen van team Ronald Koeman

Afgelopen dinsdag was het weer zover. Ronald Koeman & Friends speelde die avond de jaarlijkse wedstrijd tegen het G-team van IJsselmeervogels. Het lijkt zo gewoon maar het is vrij uniek dat de oud-international, ex-speler van Ajax, PSV, Barcelona en nu trainer van de Engelse topclub Everton tijd vrij maakt in zijn overvolle agenda om ieder jaar weer te spelen tegen het G-team van de Vogels.

Alle evenementen

Evenementen

27
apr
Voetbalfeest voor de jeugd op Koningsdag

Voetbalfeest voor de jeugd op Koningsdag
Hoofdveld IJsselmeervogels

Alle evenementen