Nieuws

Volgen op

G-team IJsselmeervogels wint met 2-9 van NSC

Na een eerdere thuisoverwinning van 11-3 tegen de dames van IJsselmeervogels stond er woensdagavond een uitwedstrijd op het programma tegen het G-team van NSC uit Nijkerk.

Het werd op sportpark “de Burcht” , onder een grote publieke belangstelling, een prachtige wedstrijd die uiteindelijk eindigde in een overtuigende overwinning van 2-9.

G-team wint met 2-9 van NSC

Het G-team IJsselmeervogels laat sportpark “de Burcht” trillen op haar grondvesten. Na een eerdere thuisoverwinning van 11-3 tegen de dames van IJsselmeervogels stond er woensdagavond een uitwedstrijd op het programma tegen het G-team van NSC uit Nijkerk. Het werd op sportpark “de Burcht” (onder grote publieke belangstelling) een prachtige wedstrijd die uiteindelijk eindigde in een overtuigende overwinning van 2-9. De wedstrijd begon vooraf met het vieren van de 53e verjaardag van de captain van het G-team, de bekende Leen van Veenendaal. Deze aanvoerder is al jarenlang de man die het G-team bij elkaar houdt en waar nodig de spelers in en buiten het veld motiveert.

Jeugd G-Team speelt een maandelijkse competitie

Al jaren hebben ze een plekje in onze vereniging en in ons ons hart; het jeugd G-team. Anders dan het volwassen team speelt de jeugd wel een competitie en daar wordt elke maand reikhalzend naar uit gekeken!

Geslaagde middag voor G-jeugd van Coaches Betaald Voetbal on Tour

Vanwege de aflasting van de jaarlijkse Coaches Betaald Voetbaldag in Barendrecht voor gehandicapten werd er besloten om on Tour te gaan. 

G-jeugdteam IJsselmeervogels krijgt een training van FC Utrecht

Op woensdag 4 augustus 2021 gaat het G-jeugdteam van IJsselmeervogels deelnemen aan de CBV (Coaches Betaald Voetbal) "Coaches on Tourdag"

G-team wint opnieuw zaalvoetbaltoernooi in Cothen

Net als in 2019 heeft het G-team het zaalvoetbaaltoernooi in Cothen als winnaar afgesloten.

Friends League G-jeugdteam

Zaterdag 14 december 2019 vonden de Friends League wedstrijden bij PVCV in Vleuten plaats. Het G-jeugdteam van IJsselmeervogels was vertegenwoordigd!

G-Team klaar voor confrontatie met A-selectie

“De wedstrijd van het jaar” Zo kan de confrontatie tussen het G-Team en de A-selectie van IJsselmeervogels woensdagavond 27 november rustig genoemd worden.

G-Team on tour; dag 1

Het G team doet dit jaar weer mee aan het jaarlijkse internationale G voetbal toernooi in Albufeira Portugal. Dit keer echter al in september en dat betekent gegarandeerd mooi weer. Gezien het hoogseizoen waren de vliegtickets exorbitant veel duurder dan voorgaande jaren en dat bracht Jaan op het lumineuze idee om dit keer maar eens vanaf vliegveld Rotterdam te vertrekken. Nou dat heeft het G team geweten. Na keurig netjes te zijn afgezet door van Vlastuin taxi werd erna een snel verlopen incheck procedure even terloops meegedeeld dat er een vertraging was van 2 uur.

G-team wint na penaltyserie van Visserskoor

In het kader van de feestweek bij IJsselmeervogels speelde het rooie G-team hun slotwedstrijd van het seizoen tegen het plaatselijke visserskoor.

Alle evenementen

Evenementen

8
juli
Schaken FishPartners Open

Schaken FishPartners Open
Salentein Lounge

3
nov
Veilingavond

Veilingavond

Alle evenementen