Nieuws

Volgen op

G-team wint na penaltyserie van Visserskoor

In het kader van de feestweek bij IJsselmeervogels speelde het rooie G-team hun slotwedstrijd van het seizoen tegen het plaatselijke visserskoor.

G-Team op 24 april in actie

Woensdag 24 april speelt het G-Team van IJsselmeervogels tegen een all stars team met onder andere Willem van Hanegem en acteur Peter Paul Muller.

1200 man publiek verwelkomt G team tijdens zaalvoetbal gala op Urk.

Het G team van IJsselmeervogels kreeg vrijdagavond 29 december een groots onthaal op Urk waar de plaatselijk zaalvoetbal vereniging het traditionele zaalvoetbalgala organiseerde.

G-Team on Portugal tour; dag 3

Matchday

G-Team on Portugal tour; dag 1

Donderdag 3 november - Reisdag - Het was alweer 1,5 jaar geleden dat het G team voor het laatst een toernooi speelde in Portugal. Het toernooi in Albufeira werd altijd gehouden in Maart maar door omstandigheden kon het in die maand niet worden georganiseerd en werd het verschoven naar de maand November.

G-team wint na strafschoppen van team Ronald Koeman

Afgelopen dinsdag was het weer zover. Ronald Koeman & Friends speelde die avond de jaarlijkse wedstrijd tegen het G-team van IJsselmeervogels. Het lijkt zo gewoon maar het is vrij uniek dat de oud-international, ex-speler van Ajax, PSV, Barcelona en nu trainer van de Engelse topclub Everton tijd vrij maakt in zijn overvolle agenda om ieder jaar weer te spelen tegen het G-team van de Vogels.

Henk Anton Koelewijn viert 50e verjaardag op grootse wijze

De meest bekende voetballer van het rooie G-team is ongetwijfeld Henk Anton Koelewijn. Deze rasechte rooie is al vanaf de oprichting speler van het G-team en staat bekend als koele afmaker met aantallen waar zelfs Berry Powel alleen maar van kan dromen. Op trainingen en wedstrijden scoort hij al jaren aan de lopende band met als specialiteit de hakbal.  Dit leverde hem in de loop van de tijd de bijnaam ‘The Hunt’ op, genoemd naar de gelijknamige topspits van Schalke 04 Klaas Jan Huntelaar.

Reisverslag internationaal toernooi G-team (dag 3)

Vandaag een lang verslag, want er gebeurde veel..... heel veel. De spelers moesten om 9 uur vertrekken naar het stadion. Iedereen was op tijd behalve Klaas en Lammert. Omdat discipline binnen het team heel belangrijk is tijdens onze reis ging de groep zonder hun sterspelers op pad. Lammert pakte later een taxi met 3 dames van CJVV en dus moest Klaas alsnog wachten. Ted had het verslag voor de website gemaakt en was dus ook wat later. Op het moment dat hij naar buiten liep zag hij de eenzame Klaas staan. Klaas stond daar alleen met een opvallende Ierse pet (St Patricks. Day) op zijn hoofd. Samen reisden ze per taxi af naar het Municipal Stadion waar ze net op tijd arriveerden voor de spectaculaire opkomst van alle teams.

Reisverslag internationaal toernooi G-team (dag 1 & 2)

Het internationale toernooi voor G-voetballers in het Portugese Albufeira is voor het rooie G-team het absolute hoogtepunt van het seizoen. Nu het G-team ook nog het 10 jarig bestaan viert maakt deze editie extra bijzonder. Een reisverslag.

G-teams zaterdag centraal vanwege samenwerking met ING

Aanstaande zaterdag zullen de G-teams van IJsselmeervogels een centrale rol vervullen bij IJsselmeervogels. Die dag zullen ING en Fonds Gehandicaptensport zich namelijk verbinden aan IJsselmeervogels.

Alle evenementen

Evenementen

26
sept
Salenteinavond

Salenteinavond
Landgoed de Salentein

26
sept
Dolle Kluuf Avond

Dolle Kluuf Avond
Clubhuis

10
okt
Derby donderdag 10 oktober 2019

Derby donderdag 10 oktober 2019
Kantine IJsselmeervogels

Alle evenementen
Alle video's

Recente media

Alle video's