Nieuws

Volgen op

G-team viert 80e verjaardag Willem van Hanegem

Maandagavond werd de 80e verjaardag van de levende voetballegende Willem van Hanegem op spectaculaire wijze gevierd in de prachtige setting van schouwburg De Doelen in Rotterdam. De 2000 kaarten voor deze bijzondere avond waren binnen enkele uren uitverkocht en dat kan alleen maar in Rotterdam voor een unieke persoonlijkheid als Willem.

G-team uitgenodigd voor top zaalvoetbaltoernooi op Urk

Met trots delen wij jullie het nieuws mee dat ons zeer gewaardeerde G-team een bijzondere uitnodiging heeft ontvangen! Op 27 december zullen zij mogen deelnemen aan het prestigieuze zaalvoetbaltoernooi in Urk, een evenement dat garant staat voor opwinding, sportiviteit en onvergetelijke momenten.

G-team buigt twee keer achterstand om tegen FC van Hanegem

Het G-team van IJsselmeervogels heeft afgelopen woensdag avond een indrukwekkende prestatie geleverd door tot twee keer toe een achterstand weg te werken tegen het team van FC van Hanegem. Het was een wedstrijd vol spanning, inzet en doorzettingsvermogen, die niet alleen het team maar ook de toeschouwers veel plezier bracht. De einduitslag was tenslotte 4-4.

G-Team neemt het op tegen FC Willem van Hanegem

Het is bijna weer zover! De jaarlijkse ontmoeting tussen ons geliefde G-team en het team van niemand minder dan de legendarische Willem van Hanegem staat voor de deur. Op sportpark De Westmaat zal deze spectaculaire wedstrijd plaatsvinden, en zoals altijd belooft het een onvergetelijke gebeurtenis te worden waar onze G-spelers reikhalzend naar uitkijken.

Friends League Team kampioen!

Zaterdag 3 juni is het Friends League Team van IJsselmeervogels kampioen in Haarlem geworden.

G-team IJsselmeervogels wint met 2-9 van NSC

Na een eerdere thuisoverwinning van 11-3 tegen de dames van IJsselmeervogels stond er woensdagavond een uitwedstrijd op het programma tegen het G-team van NSC uit Nijkerk.

Het werd op sportpark “de Burcht” , onder een grote publieke belangstelling, een prachtige wedstrijd die uiteindelijk eindigde in een overtuigende overwinning van 2-9.

G-team wint met 2-9 van NSC

Het G-team IJsselmeervogels laat sportpark “de Burcht” trillen op haar grondvesten. Na een eerdere thuisoverwinning van 11-3 tegen de dames van IJsselmeervogels stond er woensdagavond een uitwedstrijd op het programma tegen het G-team van NSC uit Nijkerk. Het werd op sportpark “de Burcht” (onder grote publieke belangstelling) een prachtige wedstrijd die uiteindelijk eindigde in een overtuigende overwinning van 2-9. De wedstrijd begon vooraf met het vieren van de 53e verjaardag van de captain van het G-team, de bekende Leen van Veenendaal. Deze aanvoerder is al jarenlang de man die het G-team bij elkaar houdt en waar nodig de spelers in en buiten het veld motiveert.

Jeugd G-Team speelt een maandelijkse competitie

Al jaren hebben ze een plekje in onze vereniging en in ons ons hart; het jeugd G-team. Anders dan het volwassen team speelt de jeugd wel een competitie en daar wordt elke maand reikhalzend naar uit gekeken!

Geslaagde middag voor G-jeugd van Coaches Betaald Voetbal on Tour

Vanwege de aflasting van de jaarlijkse Coaches Betaald Voetbaldag in Barendrecht voor gehandicapten werd er besloten om on Tour te gaan. 

G-jeugdteam IJsselmeervogels krijgt een training van FC Utrecht

Op woensdag 4 augustus 2021 gaat het G-jeugdteam van IJsselmeervogels deelnemen aan de CBV (Coaches Betaald Voetbal) "Coaches on Tourdag"

Alle evenementen

Evenementen

25
apr
Voetbalclinic voor de jeugd

Voetbalclinic voor de jeugd
De Westmaat

27
apr
Koningsdag 3.0

Koningsdag 3.0
De Westmaat

9
mei
Vriendinnendag 8 en 9 mei

Vriendinnendag 8 en 9 mei
De Westmaat

Alle evenementen