Nieuws

Volgen op

G-Team klaar voor confrontatie met A-selectie

“De wedstrijd van het jaar” Zo kan de confrontatie tussen het G-Team en de A-selectie van IJsselmeervogels woensdagavond 27 november rustig genoemd worden.

De laatste keer dat deze “klassieker” op het programma stond is alleen weer 7 jaar geleden. Niet verwonderlijk omdat menig hoofdtrainer als een berg opziet tegen deze wedstrijd. Het afbraakrisico voor de A-selectie en met name de coach is dan ook uitermate groot. Winnen wordt als normaal beschouwd maar een eventueel verliespartij ligt altijd op de loer en dan is de kritiek niet van de lucht.

Een ding is zeker; het G-Team is er in in ieder geval volledig klaar voor en na de laatste training deze week, is de groep zeer gebrand op een goed resultaat. De trainingsopkomst was nog nooit zo groot en het spelplezier en inzet spatte er vanaf.

De leiding van het G-Team hoopt dan ook op een goed resultaat. De kans hierop is, met de steun van het publiek, zeker aanwezig. “Op papier willen we eigenlijk met geen speler van de A-selectie ruilen. Natuurlijk is Danny van de Meiracker en Achmed El Azzouti een leuk aanvalsduo maar niet te vergelijken met onze Henk Anton Koelewijn of Anne Kok. Jaimy Schaap of onze keeper Lucas Rijsbergen, Mike van de Laar of onze Joop van Dijk. Ik durf gerust te zeggen dat elke positie bij ons beter bezet is” aldus de trainer van het G-team die liever niet bij naam wordt genoemd.

Ted Verdonkschot en zijn mannen zijn dus gewaarschuwd, Woensdagavond 19.30 uur gaat het 2 x een half uur spoken op de Westmaat. De A-selectie zal over het hele veld heen gejaagd worden. Het G-Team hoopt op een snelle openingstreffer om zo vanaf het begin de wedstrijd naar zich toe te trekken en het publiek achter zich te krijgen.

Ted Verdonkschot gevraagd naar zijn verwachting van deze wedstrijd? “Ik ben nooit zo’n fan van dit soort wedstrijden omdat iedereen verwacht dat je wel even gaat winnen. Maar ik weet als geen ander wat de kracht is van dit G-team. Het zal een zware wedstrijd worden daar ben ik van overtuigd. Ik hoop niet dat mijn jongens het G-team gaan onderschatten want dan krijgen we het deksel op de neus. Ze hebben sowieso een paar zeer dynamische middenvelders in de vorm van Peter Salters en Jaap Hartog. Dat zijn spelers die ik zo aan mijn eigen selectie zou willen toevoegen maar helaas zijn deze jongens niet te koop”

Dat het een kraker wordt is zeker. Spektakel is gegarandeerd en het publiek wordt van harte uitgenodigd om deze, voor IJsselmeervogels leden gratis, bijzondere avondwedstrijd te komen bezoeken. De wedstrijd vangt aan om 19.30 uur

Op de foto een getergde spelersgroep van het G- team: ze zijn er klaar voor!

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

2
nov
Algemene Ledenvergadering

Algemene Ledenvergadering
Kantine

5
nov
Gooische Vrouwen Bingo 2021

Gooische Vrouwen Bingo 2021
De Westmaat

12
nov
Bingo

Bingo
Kantine IJsselmeervogels

11
feb
Culinaire veilingavond!

Culinaire veilingavond!
Restaurant 'De Toekomst'

Alle evenementen