Nieuws

Volgen op

G-Team neemt het op tegen FC Willem van Hanegem

Het is bijna weer zover! De jaarlijkse ontmoeting tussen ons geliefde G-team en het team van niemand minder dan de legendarische Willem van Hanegem staat voor de deur. Op sportpark De Westmaat zal deze spectaculaire wedstrijd plaatsvinden, en zoals altijd belooft het een onvergetelijke gebeurtenis te worden waar onze G-spelers reikhalzend naar uitkijken.

Een prachtige traditie:
Het is bijna een traditie geworden dat het team van FC van Hanegem ons sportpark in Spakenburg komt bezoeken om tegen ons G-team te spelen. En eerlijk gezegd, we kunnen ons geen mooiere traditie voorstellen! Het is een dag waarop vriendschap, sportiviteit en plezier samenkomen op het voetbalveld.

Ieder jaar zien we dezelfde glimlach op de gezichten van onze G-spelers als ze zich voorbereiden om de strijd aan te gaan met het team van Willem van Hanegem. Deze wedstrijd overstijgt de grenzen van competitie en brengt de G-voetballers samen als één grote voetbalfamilie.

Willem van Hanegem als scheidsrechter:
Dit jaar heeft Willem van Hanegem zich opnieuw aangeboden om als scheidsrechter op te treden tijdens de wedstrijd. Dit betekent natuurlijk dat ons G-team een 'thuisfluiter' heeft, maar laten we eerlijk zijn, er is geen scheidsrechter ter wereld die meer voetbalwijsheid en passie met zich meebrengt dan Van Hanegem.

We kunnen niet wachten om te zien hoe hij zijn eigen stijl en (discutabele) beslissingen aan de wedstrijd zal toevoegen.

De details:
De wedstrijd zal op woensdag 27 september om 19.30 uur van start gaan op ons vertrouwde sportpark De Westmaat. Het belooft een avond vol actie, doelpunten en geweldige momenten op het veld te worden. Maar het belangrijkste is dat deze avond draait om de spelvreugde.

Kom en juich mee!

Iedereen die ons G-team een warm hart toedraagt, is van harte welkom om te komen kijken en onze spelers aan te moedigen.

Tot ziens op woensdag 27 september 19.30 uur op sportpark De Westmaat.

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

9
mei
Vriendinnendag 8 en 9 mei

Vriendinnendag 8 en 9 mei
De Westmaat

Alle evenementen