Nieuws

Volgen op

G-team wint na penaltyserie van Visserskoor

In het kader van de feestweek bij IJsselmeervogels speelde het rooie G-team hun slotwedstrijd van het seizoen tegen het plaatselijke visserskoor.

Deze wedstrijd was op initiatief van visserskoorlid Geurt Roos (tevens vader van G-team vedette Vincent Roos) georganiseerd en mondde uit in een spectaculaire eindstand van 6-6. Het G team behaalde uiteindelijk met een beslissende penaltyreeks alsnog de winst.

Al vroeg in de avond was het een drukte van belang op de Westmaat. De visserskoorleden liepen wat zenuwachtig rond in de kantine en de catacomben.
Onbekend terrein voor de meesten want voetballen tegen het zeer goed ingespeelde G-team is andere koek dan het zingen van vissersliederen.

Het eerste probleem ontstond al toen de shirts werden uitgedeeld. Deze bleven bij de meeste spelers namelijk ergens hangen op navelhoogte. Voor keeper Aart Koelewijn werd nog een speciaal geel shirt uitgereikt dat wonderwel nog redelijk op maat was. De wedstrijd kon beginnen. Onder luide muziek en aankondiging van oud-speaker Henk Schaap kwamen de matadors het veld op.

Nadat de internationale scheidsrechter Mister Dirk Cheese affloot voor de aftrap kon de wedstrijd beginnen.

Over en weer goed voetbal, veel kansen en prachtige doelpunten volgden. Met name Henk Anthon verkeerde in grote vorm en maakte deze wedstrijd maar liefst 3 doelpunten.
Nadat het vlak voor tijd 6-6 werd moesten penalty’s de beslissing brengen. De uitblinkende doelman van het G-team Lucas wist een aantal schoten goed te pareren en de spelers van het G-team scoorde er lustig op los waardoor zij alsnog de wedstrijd naar zich toe trokken.

Al met al een geslaagde en gezellige avond met in de rust een leuke samenzang onder leiding van dirigent en accordeonist Cor Severijnse. Mocht het visserskoor nog eens zonder zangers komen te zitten dan weten ze dat er bij het G-team van de vogels voldoende kandidaten zijn.

Voor het G-team zit het seizoen er op. In september gaat het nieuwe seizoen weer beginnen met als hoogtepunt in die maand de reis naar Portugal.

G team Visserskoor

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

26
aug
AS Roma Camp bij IJsselmeervogels

AS Roma Camp bij IJsselmeervogels
De Westmaat

31
aug
Vrijwilligersavond 2019

Vrijwilligersavond 2019
Terras clubhuis

7
sept
Instuif Kleine Rooie Vogels

Instuif Kleine Rooie Vogels
Sportpark de Westmaat

7
sept
Rooie Familiedag 2019

Rooie Familiedag 2019
De Westmaat

Alle evenementen
Alle video's

Recente media

Alle video's