Nieuws

Volgen op

G-team wint opnieuw zaalvoetbaltoernooi in Cothen

Net als in 2019 heeft het G-team het zaalvoetbaaltoernooi in Cothen als winnaar afgesloten.

Dit gebeurde op een hele goede wijze. We hadden de eerste wedstrijd even moeite met de zaal want het is anders voetballen. Toch ging het daarna prima met af en toe goede aanvallen. Ook de keeper en verdediging deden het meer dan goed. De eerste wedstrijd speelden we tegen een voor ons onbekend team, OJC uit Rosmalen. Na een stroef begin wat ik al schreef kwamen we ook snel achter. Gelukkig pakten we het daarna op en wonnen uiteindelijk met 3-1.

De tweede wedstrijd was van eenzelfde soort, tegen DVSU uit Utrecht. Ook die trokken we naar ons toe met 3-1. Ondanks de vele kansen van onze kant had de tegenstander de 2-2 op de schoen. Gezien de kansen had dat niet verdiend geweest.

De laatste wedstrijd tegen de CDW uit Wijk bij Duurstede was er een die je ook wel eens op tv ziet. Zoveel kansen missen en daarna achter komen door balverlies. Langs de kant samen met Buddy de jongens rustig gehouden en ze erop gewezen dat er nog genoeg tijd over bleef. Gelukkig viel de gelijkmaker ook en zodoende wisten we dat we weer de eindwinnaar waren van dit leuke toernooi. Doelpunten waren overigens van Calvin, Dylan, Joshua en Matthijs.

Trainers Henk Alblas & Buddy Kuip

 

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

2
nov
Algemene Ledenvergadering

Algemene Ledenvergadering
Kantine

5
nov
Gooische Vrouwen Bingo 2021

Gooische Vrouwen Bingo 2021
De Westmaat

12
nov
Bingo

Bingo
Kantine IJsselmeervogels

11
feb
Culinaire veilingavond!

Culinaire veilingavond!
Restaurant 'De Toekomst'

Alle evenementen