Nieuws

Volgen op

Geslaagde middag voor G-jeugd van Coaches Betaald Voetbal on Tour

Vanwege de aflasting van de jaarlijkse Coaches Betaald Voetbaldag in Barendrecht voor gehandicapten werd er besloten om on Tour te gaan. 

FC Utrecht werd gekoppeld aan onze mooie club. Rick Kruys(zoon van Gert) en Sander Keller waren namens de FC te gast om onze G jeugd en 5 jongens van Amersfoort United uit onze Friends League een mooie middag te bezorgen.

Na een warming up en diverse oefeningen werd er afgesloten met een wedstrijdje die onder leiding stond van Rob van de Ven die uit het team van Bas Nijhuis komt. 

Doordat dit alles gebeurde op het schitterende hoofdveld en de presentjes die iedereen na afloop meekreeg maakte dit alles tot een uiterst geslaagde middag. 

Grote dank namens ons gaat uit naar Coaches Betaald Voetbal,  KNVB, Fonds voor gehandicaptensport, FC Utrecht en alle betrokken vrijwilligers van vv IJsselmeervogels.

Fotograaf AD Ruud Voest

Het G-Jeugdteam begint op 1 september 2021 om 18.00 uur met de eerste training. Indien er belangstelling is om bij het G-Jeugdteam te komen kijken bent u van harte welkom.

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

2
nov
Algemene Ledenvergadering

Algemene Ledenvergadering
Kantine

5
nov
Gooische Vrouwen Bingo 2021

Gooische Vrouwen Bingo 2021
De Westmaat

12
nov
Bingo

Bingo
Kantine IJsselmeervogels

11
feb
Culinaire veilingavond!

Culinaire veilingavond!
Restaurant 'De Toekomst'

Alle evenementen