Nieuws

Volgen op

Henk Anton Koelewijn viert 50e verjaardag op grootse wijze

De meest bekende voetballer van het rooie G-team is ongetwijfeld Henk Anton Koelewijn. Deze rasechte rooie is al vanaf de oprichting speler van het G-team en staat bekend als koele afmaker met aantallen waar zelfs Berry Powel alleen maar van kan dromen. Op trainingen en wedstrijden scoort hij al jaren aan de lopende band met als specialiteit de hakbal.  Dit leverde hem in de loop van de tijd de bijnaam ‘The Hunt’ op, genoemd naar de gelijknamige topspits van Schalke 04 Klaas Jan Huntelaar.

Henk Anton vierde afgelopen dinsdagavond zijn vijftigste verjaardag in de Salentein Lounge van IJsselmeervogels. Talloze gasten kwamen hem daar feliciteren met deze mijlpaal, waaronder de voltallige G-team-selectie en begeleiding. Het G-team had voor deze gelegenheid een speciale jas laten maken voor de jarige job met de tekst Henk Anton Huntelaar.

Uit handen van Jaimy Schaap, keeper van het eerste elftal, kreeg de goalgetter ook nog de keepershandschoenen waarmee de doelman in het afgelopen seizoen zoveel reddingen heeft verricht. Henk Anton kon zijn geluk niet op.

Hoogtepunt van de avond was het fotomoment met de kersverse kampioenen van de Derde divisie. Op de foto ziet u Henk Anton poseren met zijn nieuwe jas en de spelers van de A-selectie.

Henk Anton, van harte gefeliciteerd met je verjaardag en we hopen dat je nog jaren je goaltjes mag meepikken voor onze mooie club.

Terug

Deel via
Alle video's

Recente media

Alle video's