Nieuws

Volgen op

A-Selectie op de gevoelige plaat

De spelers en staf van de A-selectie zijn zaterdagochtend op de foto gezet. Dit gebeurde ten behoeve van een aantal mediavertegenwoordigers (o.a. ElfVoetbal en De Bunschoter) en uiteraard voor de eigen uitingen, zoals de presentatiegids, website en sociale media. 

De teamfoto werd conform de anderhalvemeter-regelgeving geschoten. Hierbij mochten de fotografen vanaf de zittribune hun beste plaatje schieten. Bestuurslid technische zaken Peter Frans Heinen verzorgde andermaal een gestroomlijnde fotoshoot waarbij naast de teamfoto ook individuele portretten werden gemaakt. Het mediateam pakte uit door met een greenscreen zowel individuele foto's te maken als zogenoemde juichvideo's ten behoeve van het gebruik op sociale media. De komende weken zal een en ander bewerkt worden, zodat we bij de start van de competitie al het officiële materiaal in gebruik kunnen nemen.

Bekijk hier vast de teamfoto en de (tijdelijke) portretfoto's, zodat ook tijdens de oefencampagne alle spelers eenvoudiger van elkaar te onderscheiden zijn. 

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

27
apr
Koningsdag 3.0

Koningsdag 3.0
De Westmaat

27
apr
Kingsday 3.0 Party

Kingsday 3.0 Party
De Westmaat

9
mei
Vriendinnendag 8 en 9 mei

Vriendinnendag 8 en 9 mei
De Westmaat

Alle evenementen