Nieuws

Volgen op

Talentvolle en pijlsnelle Jarno Westerman gecontracteerd

Jarno Westerman speelt komend seizoen op De Westmaat. De 20-jarige pijlsnelle buitenspeler komt over van de beloften van PEC Zwolle, waar hij sinds 2020 deel van uitmaakt. De vleugelaanvaller tekende een contract tot de zomer van 2023.

Beune stapt over naar FC Twente/Heracles

Stan Beune maakt per direct de overstap naar de opleiding van FC Twente/Heracles. De talentvolle buitenspeler tekende deze week een contract en speelt komend seizoen in de voetbalacademie in Onder 21.

Seizoen 2021/22 afgesloten

IJsselmeervogels heeft een teleurstellend seizoen afgesloten op de plek 13in de Jack’s League. In de laatste wedstrijd van het seizoen werd met 2-0 verloren bij het Amsterdamse AFC.

Het wedstrijdverslag >>>

Verlies voor Martis met Curaçao

Curaçao is er tegen Honduras niet in geslaagd de eerste wedstrijd van de Nations League winnend af te sluiten. De ploeg van bondscoach Art Langeler verloor thuis met 0-1. 

Voorbeschouwing AFC - IJsselmeervogels

Doordat er afgelopen zaterdag gewonnen werd van GVVV met 3-0 is de wedstrijd tegen AFC van aanstaande zaterdag een duel om ‘des keizers baard’.

Afscheid vertrekkende spelers

Zaterdag aanstaande staat de laatste competitiewedstrijd van het seizoen op het programma. Dit betekent voor diverse spelers ook hun laatste wedstrijd in het shirt van IJsselmeervogels.

Voorbereiding seizoen 2022-23 krijgt gestalte

Op 9 juli start ons eerste met het seizoen 2022-23. Dan zal namelijk de eerste training plaatsvinden. Verder speelt het eerste elftal oefenwedstrijden tegen onder meer Telstar, Kozakken Boys en Jong NAC.

Veilig!

IJsselmeervogels heeft zich een wedstrijd voor het einde van Jack’s League verzekerd van een langer verblijf op het hoogste amateurniveau. Uitblinker Bradley Martis was met twee goals belangrijk en door de winst is het onbereikbaar voor Kozakken Boys, dat net als G.V.V.V. en zes periodekampioenen na de competitie zal gaan strijden voor één resterend ticket.

Wedstrijdverslag >>

Duidelijkheid situatie Dekker

Er is duidelijkheid gekomen in de situatie rond Vince Gino Dekker. De partijen zijn het eens geworden over de voorwaarden waaronder het contract tussen IJsselmeervogels en Dekker ontbonden kan worden. Daarmee is de weg vrijgemaakt voor Dekker om zijn voetbalcarrière elders voort te zetten.

Pupil van de week: Xavi Jansen

Zaterdag is er weer een pupil van de week. Deze keer is dat Xavi Jansen.

Alle evenementen

Evenementen

29
juni
Algemene Ledenvergadering

Algemene Ledenvergadering
Salentein Lounge

2
juli
Instuif KRV op 2 juli 2022

Instuif KRV op 2 juli 2022
Hoofdveld IJsselmeervogels

Alle evenementen