Nieuws

Volgen op

Oefennederlaag tegen profs van Telstar

Op eigen veld heeft IJsselmeervogels een uiteindelijk geflatteerde nederlaag geleden tegen de profs van Telstar. De ploeg uit IJmuiden leek af te stevenen op een 0-3 overwinning, maar scoorde in de slotfase pardoes nog twee keer. 

Het wedstrijdverslag >>>

Overzicht Oefencampagne

Maandag 8 juli startte onze A-selectie onder aanvoering van trainer Raymond Bronkhorst de voorbereiding. Inmiddels zijn er diverse oefenduels gespeeld. De komende dagen en weken staan er nog meer oefenwedstrijden op het programma.

Oefenzege op HHC Hardenberg

Tegen een uitermate zwak voor de dag komend HHC Hardenberg heeft IJsselmeervogels uitgepakt met een 8-2 overwinning. Op een zonovergoten Westmaat had Marouane Afaker met drie goals en een assist een belangrijk aandeel in de overwinning. Thomas Beekman, Pascal Koelewijn (beiden met twee goals) en Jim Beers zorgden vanuit Vogels-perspectief voor de overige goals.

Wedstrijdverslag >>

Eerste oefenduel eindigt gelijk (2-2)

Na een goede week trainen en een belegd trainingskamp in Vierhouten sloot de A-selectie de eerste trainingsweek af met een oefenduel op eigen terrein tegen het OJC Rosmalen van oud-trainer Willem Leushuis. Het duel eindigde in 2-2, waarbij de gasten op 0-2 voorsprong kwamen, maar de Vogels uiteindelijk op gelijke hoogte kwamen.

Wedstrijdverslag >>

Foto's Trainingskamp Vierhouten

De A-selectie heeft van donderdag tot en met zaterdag een kort trainingskamp belegd in het Gelderse Vierhouten. In hotel de Vossenberg midden in het Veluwse dorp verbleef de selectie van de nieuwe trainer Raymond Bronkhorst alweer voor de derde keer.

Jeremy Helmer sluit aan bij A-selectie

Jeremy Helmer sluit zich per direct aan bij de A-selectie van trainer Raymond Bronkhorst. De 26-jarige vleugelspeler speelde als laatste voor De Graafschap, maar het grootste deel van zijn loopbaan bij AZ. De afgelopen twee seizoenen was Helmer contractloos en stapt dus transfervrij in.

Rugnummers A-selectie IJsselmeervogels

De rugnummers van onze A-selectie zijn bekend gemaakt.

Start voorbereiding IJsselmeervogels

Maandag 8 juli start ons Eerste Elftal met de voorbereiding van het seizoen 2024-2025. De ploeg van trainer Raymond Bronkhorst zal rond de klok van 19.30 uur het nieuwe kunstgrasveld betreden.

Gert Jan Karsten aan de slag bij SteDoCo

Gert Jan Karsten gaat aan de slag als trainer bij SteDoCo. Karsten vervangt bij de Derde Klasser uit Hoornaar per direct Rick Adjei. Laatstgenoemde treedt in dienst bij Feyenoord Rotterdam en gaat tevens aan de slag als assistent trainer bij FC Dordrecht.

Raymond Bronkhorst nieuwe hoofdtrainer A-selectie

Raymond Bronkhorst is de nieuwe trainer van IJsselmeervogels. De 45-jarige Heemskerker start per direct aan zijn dienstverband en kwam deze week een contract tot de zomer van 2025 overeen. 

Alle evenementen

Evenementen

26
aug
Futsal Pre-seasons Cup #1

Futsal Pre-seasons Cup #1
Sporthal De Toekomst

27
aug
Futsal Pre-seasons Cup #2

Futsal Pre-seasons Cup #2
Sporthal De Toekomst

28
aug
Futsal Pre-seasons Cup #3

Futsal Pre-seasons Cup #3
Sporthal De Toekomst

29
aug
Futsal Pre-seasons Cup #4

Futsal Pre-seasons Cup #4
Sporthal De Toekomst

Alle evenementen