Nieuws

Volgen op

Yannick Cortie naar SteDoCo

Yannick Cortie maakt na dit seizoen de overstap naar SteDoCo. Van de 26-jarige verdediger werd eerder al bekend dat hij IJsselmeervogels zou gaan verlaten, maar heeft nu in het Hoornaarse SteDoCo, uitkomend in de derde divisie zaterdag, een nieuwe club gevonden.

Heek toch naar Eemdijk

Lammert Geert Heek maakt na dit seizoen de overstap naar v.v. Eemdijk. De 25-jarige doelman maakte eerder bekend een stapje terug te doen naar de B-selectie, maar kwam recent op de radar bij de Diekers en werd verleid tot een overstap.

Geen uittenue-verkiezing dit seizoen

Eerder dit jaar maakte IJsselmeervogels bekend dat het de supporters de keuze zou geven voor het nieuwe uittenue voor het seizoen 2020-21. De huidige corona crisis heeft ons echter doen besluiten hier van af te wijken.

Veenhof naar DVS ’33 Ermelo

Quincy Veenhof maakt komende zomer de overstap naar DVS ’33 Ermelo. De 20-jarige aanvallende middenvelder, die ook in de voorhoede kan spelen, tekent bij de ploeg uit Ermelo een contract voor de duur van één seizoen.

Speler van het jaar, Katwijk thuis

IJsselmeervogels verloor afgelopen zaterdag met 0-3 van Katwijk. De Speler van het jaar-jury geeft net als de afgelopen jaren, elke week cijfers aan de spelers. Op basis hiervan wordt een top-3 samengesteld.

Les in effectiviteit door koploper Katwijk

IJsselmeervogels is er in de tweede topper op rij opnieuw niet in geslaagd een overwinning bij te schrijven. Op de eigen Westmaat won koploper Katwijk met maar liefst 0-3, waardoor de gasten - ook door de resultaten op de andere velden - nog steviger op kop staan. Door de nederlaag zakt IJsselmeervogels naar de vijfde plek op de ranglijst, op vijf punten achterstand. 

Wedstrijdverslag >>

Timo Kozjak naar A-selectie

Timo Kozjak maakt komende zomer de overstap naar de A-selectie van IJsselmeervogels. De 18-jarige verdediger is bezig aan zijn zevende seizoen op de Westmaat en gaat volgend seizoen de overstap maken naar de hoofdmacht.

Voorbeschouwing IJsselmeervogels - Katwijk

IJsselmeervogels liet afgelopen zaterdag de kans liggen om de koppositie in de tweede divisie terug te pakken van HHC Hardenberg. De nederlaag tegen AFC betekende dat uitgerekend de tegenstander van komende zaterdag, vv Katwijk, de koppositie overnam.

Leden en supporters kiezen nieuwe uittenue

Hoewel het huidige seizoen nog in volle gang is, zijn ook de voorbereidingen voor komend seizoen weer in volle gang. Zo ook voor de opvolger van het gifgroene uittenue dat IJsselmeervogels dit seizoen draagt. Dit seizoen hebben we een noviteit: de leden en supporters mogen een keuze maken voor het nieuwe uittenue voor het seizoen 2020/21. 

Speler van het jaar, AFC uit

IJsselmeervogels verloor afgelopen zaterdag met 2-0 van AFC. De Speler van het jaar-jury geeft net als de afgelopen jaren, elke week cijfers aan de spelers. Op basis hiervan wordt een top-3 samengesteld.

Alle evenementen

Evenementen

1
aug
Harry Hamstra Cup

Harry Hamstra Cup
Sportpark De Westmaat

Alle evenementen
Alle video's

Recente media

Alle video's