Nieuws

Volgen op

Eef van Riel en Ilias Boudouni vertrekken

Na dit seizoen scheiden de wegen van Eef van Riel en Ilias Boudouni van die van IJsselmeervogels.

Vince Gino Dekker tekent tot 2023

Vince Gino Dekker speelt komend seizoen in het shirt van IJsselmeervogels. De 24-jarige vaardige buitenspeler komt over van competitiegenoot SV Spakenburg en tekende een contract dat hem bindt tot de zomer van 2023.

Laatste seizoen Van den Meiracker

Danny van den Meiracker is bezig aan zijn laatste seizoen in het shirt van IJsselmeervogels. De 32-jarige goaltjesdief vertrekt na vier seizoenen om dichter bij huis te gaan voetballen.

Vier contractverlengingen

Steven Sánchez Angulo, Christos Ibrahim, Miguel Ramdas en Julian Prinsen spelen ook komend seizoen op de Westmaat. Het viertal kwam recentelijk tot overeenstemming met de technische commissie en tekende afgelopen weekend de daarbij behorende contractverlenging.

Jordy Ruizendaal keert terug

Jordy Ruizendaal maakt vanaf komend seizoen deel uit van de A-selectie van IJsselmeervogels. De 20-jarige middenvelder keert na vier seizoenen bij NEC Nijmegen gespeeld te hebben weer terug naar de voor hem vertrouwde rode zijde van de Westmaat.

Jaar 2021 afgesloten met oefenzege

IJsselmeervogels heeft in de laatste oefenwedstrijd van 2021 een zege geboekt op Prestige Sports. In de rust hielden de twee ploegen elkaar nog op gelijke hoogte, door beiden twee keer te scoren. Waar Mitch Willems en Christos Ibramhim voor rust scoorden namens de Rooien deed Danny van den Meiracker dat na rust twee keer en pakte Pieter Langedijk ook nog een doelpunt mee.

Wedstrijdverslag >>

Eerste elftal oefent zaterdag tegen Prestige Sports

IJsselmeervogels 1 komt aanstaande zaterdag opnieuw in een oefenwedstrijd in actie. De ploeg van Gert Peter de Gunst oefent dan tegen Prestige Sports. Prestige Sports is een team van talentvolle spelers dat zich via trainingen en wedstrijden in de kijker probeert te spelen van profclubs en grote amateurclubs. 

Bescheiden oefenoverwinning

IJsselmeervogels heeft een minimale overwinning geboekt op Zuidvogels, momenteel koploper in de eerste klasse C. De score werd al na negen minuten bereikt via Steven Sanchez Angulo en betekende dat IJsselmeervogels na een flink aantal weken weer eens een wedstrijd voetbalde.

Wedstrijdverslag >>

Wessel Boer kiest voor IJsselmeervogels

Komend seizoen speelt de 25-jarige verdediger Wessel Boer aan de rode zijde van De Westmaat. De technische commissie is erin geslaagd de geroutineerde aanvoerder van Koninklijke HFC te contracteren. Hij tekende vandaag een contract tot de zomer van 2023.

Willems, Van Son en Beune nog een jaar Rooie

Mitch Willems, Daniël van Son en Stan Beune maken ook komend seizoen deel uit van onze A-selectie. Het drietal kwam recent een contractverlenging overeen met de technische commissie en bekrachtigden dat deze week met een handtekening onder de nieuwe verbintenis tot de zomer van 2023.

Alle evenementen

Evenementen

13
mei
Culinaire veilingavond!

Culinaire veilingavond!
Restaurant 'De Toekomst'

Alle evenementen