Nieuws

Volgen op

Dylan de Braal nieuwe defensieve versterking

Dylan de Braal speelt komend seizoen op de Westmaat. De 26-jarige verdediger komt over van FC Dordrecht waar hij een aflopend contract heeft. De in Den Haag geboren en woonachtige De Braal tekent bij IJsselmeervogels een contract tot medio 2022.

Loenen wordt prestatiecoach A-selectie

Jan Loenen gaat zich naast zijn rol van verzorger vanaf komend seizoen ook richten op het meten en bijhouden van de fysieke gesteldheid van de spelers van de A-selectie.

Sergio Kozjak verlengt contract

Sergio Kozjak heeft zijn contract bij IJsselmeervogels met een seizoen verlengd. De 21-jarige multifunctionele in Amersfoort woonachtige speler ligt daarmee vast tot de zomer van 2022.

KNVB: Tweede divisie niet hervat, hoop voor jeugdteams

Nadat het kabinet dinsdag de bestaande maatregelen in de strijd tegen het coronavirus grotendeels verlengde, komt de KNVB vandaag met de gevolgen daarvan voor de routekaart voor het amateurvoetbal. Door de verlengde maatregelen kunnen in ieder geval de seniorencompetities veldvoetbal in de categorie A (o.a. Tweede divisie) niet worden hervat. Voor de jeugd- en zaalcompetities in de categorie A blijven de opties openstaan.

Muis vertrekt naar USV Hercules

Vincent Muis komt vanaf komend seizoen uit voor provinciegenoot USV Hercules. De 19-jarige uit Amersfoort afkomstige middenvelder kwam recent een contract overeen en kiest met de Herculieden voor een grotere kans op speeltijd.

Gerry Vlak vertrekt na dit seizoen

Gerry Vlak is bezig met zijn laatste maanden bij IJsselmeervogels. De 24-jarige Volendammer heeft bij de technische commissie aangegeven een nieuwe club te hebben gevonden en zal na dit seizoen vertrekken bij IJsselmeervogels.

Jeffrey Buitenhuis richting achtste seizoen

Jeffrey Buitenhuis heeft zijn contract bij IJsselmeervogels met een jaar verlengd tot de zomer van 2022. De 28-jarige verdediger gaat daarmee zijn achtste seizoen in bij IJsselmeervogels.

Kevin van Diermen: “Eer om dit shirt te dragen”

Vandaag werd bekend dat Kevin van Diermen per direct stopt met voetballen. De 31-jarige verdediger licht zijn besluit toe en kijkt terug op zijn periode bij IJsselmeervogels.

Van Diermen ruimt voetbalschoenen per direct op

Kevin van Diermen stopt als voetballer van IJsselmeervogels. De 31-jarige verdediger heeft bij de technische commissie aangegeven per direct te willen stoppen om zich zo te kunnen richten op zijn maatschappelijke loopbaan en zijn gezinsleven. De technische commissie had graag met de verdediger door gewild, had ook al een aanbieding gedaan, maar respecteert de keuze van de Spakenburger.

Van Gorkom kondigt vertrek aan

Bjorn van Gorkom is bezig aan zijn laatste maanden bij IJsselmeervogels. De 19-jarige talentvolle verdediger heeft bij de technische commissie aangegeven uit te willen zien naar een andere club. De TC betreurt, maar respecteert het besluit van de verdediger.

Alle evenementen

Evenementen

27
apr
Voetbalfeest voor de jeugd op Koningsdag

Voetbalfeest voor de jeugd op Koningsdag
Hoofdveld IJsselmeervogels

Alle evenementen