Nieuws

Volgen op

Voorbeschouwing OFC Oostzaan - IJsselmeervogels

Na de nederlaag in Katwijk bij Quick Boys, krijgt IJsselmeervogels aanstaande zaterdag bij OFC Oostzaan de kans om weer aan te haken bij de ruime middenmoot in de Jack's League. Lukt dit niet dan zal het kerstdiner met een wrange bijsmaak opgezocht worden bij veel rooien. Aangezien tegenstander OFC met een reistijd van +/- 40 minuten geen grote reis is, roepen wij een ieder dan ook op het eerste elftal massaal te steunen in deze cruciale laatste uitwedstrijd van het kalenderjaar.

Vogels ten onder in ijskoud Katwijk

Op een ijskoud sportpark Nieuw Zuid in Katwijk is IJsselmeervogels er niet in geslaagd de punten mee naar Bunschoten-Spakenburg te nemen. Het werd 2-1 voor de thuisclub.

Het wedstrijdverslag >>>

Weggemans voor de groep, Meijndershagen en Van de Geest assistent

IJsselmeervogels heeft in Michael Weggemans een oplossing gevonden voor de opengevallen positie van hoofdtrainer van de A-selectie. Hij staat vanaf dinsdagavond voor de groep en vormt samen met Paulo Meijndershagen en Ruud van de Geest tot de winterstop de technische staf.

Dikke nederlaag in zwanenzang De Gunst

IJsselmeervogels verloor zaterdagmiddag met maar liefst 1-5 van directe concurrent Scheveningen. Het bleek het laatste optreden van Gert Peter de Gunst en assistent-trainer Ton Cornelissen. Ze werden na de wedstrijd op non-actief gezet.

Het wedstrijdverslag >>>

IJsselmeervogels stelt De Gunst op non-actief

Het bestuur van IJsselmeervogels en Gert Peter de Gunst zijn vanavond in een gesprek tot de conclusie gekomen om met onmiddellijke ingang de samenwerking te staken door De Gunst op non-actief te stellen. Partijen zijn tot de conclusie gekomen dat het voor beide beter is als de wegen zich scheiden.

Pupil van de week: Dave Ruizendaal

Uiteraard is er zaterdag weer een pupil van de week. Deze keer is dat Dave Ruizendaal.

Voorbeschouwing IJsselmeervogels - Scheveningen

Zaterdag alweer de 16e speelronde in de Jack’s League. Tegenstander is Scheveningen.

Wel kansen, geen punten

Net als vorige week ging IJsselmeervogels zonder zelf te scoren onderuit. In Noordwijk werd het 2-0 voor de plaatselijke Voebal Vereniging. De eindstand was bij rust al bereikt.

Het wedstrijdverslag >>>

Gert Jan Karsten komend seizoen hoofdtrainer

IJsselmeervogels heeft in Gert Jan Karsten een nieuwe hoofdtrainer gevonden voor volgend seizoen. De 43-jarige in Nunspeet woonachtige trainer volgt daarmee Gert Peter de Gunst op, die heeft aangegeven na dit seizoen te vertrekken. Karsten tekent een contract tot de zomer van 2024.

Gino Bosz: "Weer tijd om bovenin mee te doen"

Gino Bosz ondertekende woensdagavond een contract dat hem voor het seizoen 2023-24 verbindt aan IJsselmeervogels. De 29-jarige middenvelder blikte samen met IJsselmeervogels Media vooruit op komend seizoen. In het item "Zeven vragen aan" geeft hij onder meer inzicht in zijn achtergrond, doelstellingen, blikt hij vooruit op de derby en hoe de overstap tot stand kwam.

Alle evenementen

Evenementen

15
dec
Oliebollentraining

Oliebollentraining
Bijvelden IJsselmeervogels

21
dec
Kerstborrel en uitreiking Kerstattentie

Kerstborrel en uitreiking Kerstattentie
Kantine IJsselmeervogels

28
dec
FIFA 23 Koppeltoernooi

FIFA 23 Koppeltoernooi
Kantine IJsselmeervogels

30
dec
Klaverjastoernooi

Klaverjastoernooi
Kantine IJsselmeervogels

Alle evenementen