Nieuws

Volgen op

Sensationele comeback IJsselmeervogels

IJsselmeervogels heeft op eigen veld een bizarre overwinning geboekt op Jong FC Volendam. Na een 0-3 achterstand boog de ploeg van Berry Smit de wedstrijd volledig om en won het met 4-3. Opvallend was ook het debuut van de 20-jarige Achraf Douiri (Onder 23) die gelijk een basisplek innam.

Wedstrijdverslag >>

Vogels terug op aarde

IJsselmeervogels heeft in Werkendam de eerste nederlaag opgelopen in de Tweede divisie dit seizoen. Tegen Kozakken Boys werd het, mede door twee gegeven strafschoppen 4-1 voor de gastheren. Ahmed el Azzouti scoorde voor de Rooien de enige treffer.

Wedstrijdverslag >>

Effectieve Vogels winnen bij HHC

Ook in de tweede speelronde van de Tweede divisie heeft IJsselmeervogels haar wedstrijd omgezet in een overwinning. Bij HHC Hardenberg, normaal gesproken een zware dobber voor de Rooien, werd het 0-2 door goals van De Harder en El Azzouti. Het betekent een foutloze start voor de ploeg van Berry Smit.

Wedstrijdverslag >>

Voorbeschouwing HHC Hardenberg - IJsselmeervogels

IJsselmeervogels treft na de gelukkige winst op Rijnsburgse Boys een andere ploeg die zich ook in de top-zes wil spelen en het De Rooien altijd erg lastig maakt. Het Hardenbergse HHC is morgen onze tegenstander.

IJsselmeervogels op Radio M Utrecht

Door de coronamaatregelen kunt u komende tijd misschien niet altijd de wedstrijden van uw favoriete club bezoeken. Dat is vervelend, maar Radio M Utrecht biedt een goed alternatief. In Namen & Rugnummers brengt Radio M al bijna 30 jaar elke zaterdag live de wedstrijden in de top van het amateurvoetbal op de radio. Deze zaterdag zijn dat:

Berry Smit te gast bij RTV Katwijk

De lokale omroep van Katwijk, RTV Katwijk, maakt komende vrijdagavond, net als in voorgaande jaren, vanaf 19:00 uur een grote radioshow met een selectie van hoofdtrainers uit de Tweede divisie. Ook hoofdtrainer Berry Smit is die avond van de partij! 

Van Diermen matchwinner tegen de Uien

IJsselmeervogels heeft in de seizoensopening van de Tweede divisie tegen Rijnsburgse Boys een zeer welkome 2-1-overwinning geboekt. Ahmed el Azzouti en Kevin van Diermen waren de rode doelpuntenmakers. Vermeldenswaardig was ook het vroege uitvallen van Marciano van Leijenhorst met een hamstringblessure en het debuut van Adil Haian.

Wedstrijdverslag >>

Voorbeschouwing IJsselmeervogels - Rijnsburgse Boys

Op 3 dagen na een half jaar geleden speelde IJsselmeervogels zijn laatste competitiewedstrijd tegen Katwijk. Zo lang heeft het geduurd door de corona crisis voordat er weer een officiële wedstrijd gespeeld gaat worden.

Informatie aanmelden voor thuiswedstrijden

De inschrijving voor zitplaatsen voor sponsoren, luxestoelpashouders en jaarkaarthouders voor de wedstrijd tegen Rijnsburgse Boys is gesloten. Als u (zit)plaatsen krijgt toegewezen krijgt u daarvan via e-mail bericht.

De resterende staanplaatsen zullen vrijdagochtend online aangeboden worden aan onze leden.

Van Arnhem: “Plezier in spelletje vinden”

De in Waalwijk woonachtige Philippe van Arnhem kwam eerder dit weekend een contract overeen met IJsselmeervogels. De middenvelder tekende een contract tot het einde van het seizoen en heeft zin in het nieuwe avontuur.