Nieuws

Volgen op

Voorbeschouwing IJsselmeervogels - AFC

Na de overwinning na verlenging in de KNVB Beker tegen Sportlust ’46 gaat het vizier weer op de competitie. Er komt gelijk een tegenstander van formaat op bezoek, namelijk AFC uit Amsterdam.

Hoofdrol Tekfaoui en Poepon: door in de beker

Een uiteindelijk jeugdig IJsselmeervogels heeft op eigen veld na verlenging op een vanouds kolkende Westmaat met 3-1 gewonnen van Sportlust ‘46, de Woerdense koploper van de Derde divisie zaterdag. Khalid Tadmine, Rydell Poepon en Yassine Tekfaoui waren verantwoordelijk voor de doelpuntenproductie. Laatstgenoemde was als invaller het goudhaantje met een fraaie assist en dito doelpunt.  

Wedstrijdverslag >>

Voorbeschouwing IJsselmeervogels - Sportlust '46

Na de beschamende 4-1 nederlaag bij Koninklijke HFC gaat IJsselmeervogels op zoek naar eerherstel. Lang hoeven we hier niet op te wachten, want dinsdag staat de volgende officiële wedstrijd al weer op het programma. In de tweede kwalificatieronde van de KNVB Beker komt Derdedivisionist Sportlust ’46 uit Woerden op bezoek.

Goede eerste + dramatische tweede helft = 4-1 nederlaag

IJsselmeervogels is er niet in geslaagd de overwinning van vorige week een goed vervolg te geven. Nadat de eerste helft met een 0-1 voorsprong werd afgesloten ging het in de tweede 45 minuten helemaal mis. Koninklijke HFC won met 4-1.

Het wedstrijdverslag >>>

Voorbeschouwing Koninklijke HFC - IJsselmeervogels

Na de eerste competitieoverwinning en de gewonnen oefenwedstrijd tegen Urk gaan we zaterdag op bezoek bij Koninklijke HFC. De wedstrijd in Haarlem start zaterdag om 15:30 uur.

IJsselmeervogels verslaat SV Urk in oefenduel

IJsselmeervogels heeft in een oefenduel uiteindelijk weten te winnen van SV Urk. Na een voorsprong en tweemaal een achterstand won de formatie van Berry Smit uiteindelijk met 4-3 door een laat doelpunt van Stan Beune. Timo Kozjak (2x) en Yassine Tekfaoui waren verantwoordelijk voor de overige twee doelpunten.

Wedstrijdverslag >>

Late goal brengt Vogels winst

Voor het eerst dit seizoen winst voor De Vogels. ASWH werd met 3-2 aan de kant gezet en IJsselmeervogels klimt door deze overwinning naar de elfde positie in de Jack’s League.

Wedstrijdverslag >>

Voorbeschouwing IJsselmeervogels - ASWH

Na drie wedstrijden in de competitie pakte IJsselmeervogels slechts één punt. Het is dus hoog tijd voor de eerste driepunter. Dit zal zaterdag dan moeten gebeuren tegen ASWH uit Hendrik-Ido-Ambacht.

Vogels komen tekort in Noordwijk

Het is IJsselmeervogels niet gelukt de derde wedstrijd van het seizoen in de Jack's League in winst om te zetten. In Noordwijk werd het 3-2 voor de thuisploeg.

Het wedstrijdverslag >>>

Duel met Noordwijk live in het clubhuis

Aanstaande zaterdag zal het duel met Noordwijk live te zien zijn in ons clubhuis. Het clubhuis is zaterdag zodoende toegankelijk voor circa 250 bezoekers, die met behulp van de CoronaCheck ("met een QR code") toegang hebben.