Nieuws

Volgen op

Accreditatieprocedure derby 22 april

Zaterdag 22 april is het weer zover. De derby der derby’s, IJsselmeervogels – Spakenburg komt er weer aan. Voor de altijd massaal aanwezige pers een herinnering om zich aan te melden bij de persvoorlichter.

Talenten spelen zich in de kijker tegen Volendam

In een wedstrijd waarin met name A-selectiespelers die de afgelopen periode weinig een kans kregen én jeugdspelers de mogelijkheid kregen zich in de kijker te spelen heeft IJsselmeervogels donderdagavond op eigen veld met 2-2 gelijk gespeeld tegen rkav Volendam. De Rooie goals werden gemaakt door jeugdspelers Dugary Monkou (O21) en Sem Scholten (O18).

Katwijk maatje te groot

IJsselmeervogels is er niet in geslaagd om na de overwinning op HHC Hardenberg van vorige week een nieuwe zege te boeken. In Katwijk werd van de gelijknamige ploeg met maar liefst 4-0 verloren. Een weliswaar terechte nederlaag, al geven de vier doelpunten verschil een wat vertekend beeld van de wedstrijd.

Wedstrijdverslag >>

Voorbeschouwing Katwijk - IJsselmeervogels

Regerend landskampioen Katwijk is de volgende te nemen horde in de strijd om nacompetitie te ontlopen. Met Katwijk sluiten we een serie van drie topploegen als tegenstanders af.

Eerste driepunter van 2023

De eerste driepunter van 2023 is een feit. Thuis tegen HHC Hardenberg, de nummer twee van de Jack’s League, werd met 1-0 gewonnen. Het enige doelpunt van de wedstrijd werd gemaakt door verdediger Junior van der Velden.

Het wedstrijdverslag >>>

Pupil van de week; Jens Ruizendaal

Uiteraard is er zaterdag weer een pupil van de week. Deze keer is dat Jens Ruizendaal.

Voorbeschouwing IJsselmeervogels - HHC Hardenberg

Met HHC Hardenberg komt zaterdag de club op bezoek waar voor Gert Jan Karsten zijn trainersloopbaan op het hoogste amateurniveau begon. In het seizoen 2016/17 verving hij Joseph Oosting na een dramatische start. Onder leiding van Karsten lukte de Hardenbergers het om in de Tweede divisie te blijven.

Vogels hard onderuit in Rijnsburg

De eerste van drie zware wedstrijden sinds de aanstelling van hoofdtrainer Gert Jan Karsten werd in Rijnsburg met 4-1 verloren. Rijnsburgse Boys was een paar maatjes te groot, ging slordig met de kansen om en behoedde De Vogels zo van een nog veel grotere nederlaag.

Het wedstrijdverslag >>>

Karsten te gast bij Een Berg Sport

Trainer Gert Jan Karsten was afgelopen vrijdag te gast in het programma Een Berg Sport van RTV Utrecht.

In het gesprek met presentator René van den Berg, Gert Kruys (voormalig trainer IJsselmeervogels) en Korneel gaat Gert Jan onder andere in op zijn eerste werkdagen bij IJsselmeervogels.

De aflevering is (terug) te kijken via de website van RTV Utrecht.

Karsten RTV Utrecht

Voorbeschouwing Rijnsburgse Boys - IJsselmeervogels

Na een weekend zonder competitieverplichtingen gaat IJsselmeervogels beginnen aan een loodzwaar drieluik in de Jack's League. Rijnsburgse Boys, HHC Hardenberg en Katwijk staan achtereenvolgens op het programma. Te beginnen met het uitduel bij Rijnsburgse Boys.

Alle evenementen

Evenementen

31
mrt
Echte Mannen Bingo

Echte Mannen Bingo
Kantine

14
apr
Schoolvoetbaltoernooi 2023

Schoolvoetbaltoernooi 2023
Westmaat

17
mei
Nacht van NAS

Nacht van NAS
De Westmaat

3
nov
Veilingavond

Veilingavond

Alle evenementen