Nieuws

Volgen op

Chiazor op proef bij De Graafschap

Dylan Chiazor werkt deze week een proefstage af bij De Graafschap. Inzet is het binnenhalen van een profcontract bij de Doetinchemse eredivisionist door de 21-jarige aanvaller.

Eerste opent tegen Jong Sparta, derby op 12-10 en 18-4

Het eerste elftal van IJsselmeervogels start het seizoen 2019/20 in de Tweede divisie op 24 augustus met een thuiswedstrijd tegen Jong Sparta Rotterdam. Een week later gaat de ploeg van Ted Verdonkschot op bezoek bij Excelsior Maassluis. De Spakenburgse derby wordt gespeeld op 12 oktober (thuis) en 18 april (uit).

Shanon Carmelia naar FC Lienden

Shanon Carmelia stapt deze zomer over naar zondagderdedivisionist FC Lienden. In februari werd bekend dat de wegen van Carmelia en IJsselmeervogels na dit seizoen zouden scheiden, deze week kwam de in Curaçao geboren verdediger een transfer naar de Betuwse club overeen.

Rugnummers A-selectie 2019-20 vastgesteld

IJsselmeervogels heeft dinsdag de rugnummers voor het seizoen 2019-20 bekendgemaakt. Diverse spelers hielden het rugnummer van vorig seizoen, of wisselden vanwege een speciale band met dat nummer. In dat kader valt over een eventuele voorkeursopstelling van de nieuwe trainer Ted Verdonkschot nog weinig te zeggen.

Donselaar nieuwe hoofd scouting

Gerben Donselaar (48) zal vanaf komend seizoen als hoofdscout actief zijn bij IJsselmeervogels. De in Spakenburg woonachtige Donselaar volgt daarmee Jeroen Dammers op, die vanwege internationale werkomstandigheden zijn functie bij IJsselmeervogels niet meer kan combineren met zijn werk.

ASWH en Quick Boys promoveren naar Tweede divisie 

IJsselmeervogels verwelkomt komend seizoen ASWH en Quick Boys als nieuwkomers in de Tweede divisie. Zij waren de sterkste twee teams in de nacompetitie en promoveren in navolging van TEC Tiel, Noordwijk en Jong FC Volendam naar de Tweede divisie. 

Bosschaart ook als assistent-trainer naar Cambuur Leeuwarden

Pascal Bosschaart gaat zijn assistent-trainerschap bij IJsselmeervogels combineren met een part-time assistent-trainerschap bij Cambuur Leeuwarden. Hij wordt hiermee herenigd met Sandor van der Heide, die vanaf komend seizoen full-time assistent trainer is in de Friese stad, onder hoofdtrainer Henk de Jong.

Eerste elftal start op 15 juli

Het seizoen 2018/19 zit er voor enkele teams nog niet helemaal op, zo volgen er bijvoorbeeld nog twee jeugdtoernooien op 15 en 22 juni, maar voor het eerste elftal staat de voorbereiding op het seizoen 2019/20 alweer bijna voor de deur. Het programma voor Het Eerste is als volgt:

Overmars naar IJsselmeervogels

IJsselmeervogels heeft zich voor komend seizoen verzekerd van de diensten van Frenkie Overmars. De 19-jarige flankspeler komt over van sv Epe dat uitkomt in de Derde klasse B. Overmars tekent een contract tot de zomer van 2020.

Speler van het jaar zoekt juryleden

Je hebt het dit jaar vast voorbij zien komen, de speler van het jaar. We zijn op zoek naar nieuwe juryleden.

Lijkt het jouw leuk om de spelers van het eerste na elke wedstrijd (of zo vaak mogelijk) te beoordelen? Of ken je iemand die dit wel zou kunnen/willen? Meld je dan aan als jurylid via deze link.

Op de vrijwilligersavond wordt de Edel Collecties Speler van het jaar 2018/19 bekend gemaakt. Waarschijnlijk wordt deze avond in het begin van het komende seizoen gehouden.

Speler van het jaar

Alle evenementen

Evenementen

26
aug
AS Roma Camp bij IJsselmeervogels

AS Roma Camp bij IJsselmeervogels
De Westmaat

7
sept
Instuif Kleine Rooie Vogels

Instuif Kleine Rooie Vogels
Sportpark de Westmaat

Alle evenementen
Alle video's

Recente media

Alle video's