Nieuws

Volgen op

Feenstra nieuwe video-analist

Robin Feenstra is de nieuwe video-analist van IJsselmeervogels. De in Spijkenisse woonachtige Feenstra kwam deze week een contract voor een seizoen overeen en was als laatste actief bij FC Dordrecht in deze rol.

Oefencampagne vastgesteld: Telstar thuis, Willem II uit

IJsselmeervogels heeft de oefenwedstrijden voor de voorbereiding op het nieuwe seizoen vastgesteld. Onder meer oefenwedstrijden tegen Willem II en Telstar staan op het programma, net als duels met regionale teams als NSC Nijkerk, Sparta Nijkerk, DHSC en DOVO. Op zaterdag 25 juli start IJsselmeervogels de oefencampagne met een oefenwedstrijd tegen TOV Baarn.

Fotopersdag naar zaterdag 18 juli!

De fotopersdag die voor aanstaande zaterdag 11 juli gepland stond, wordt uitgesteld naar zaterdag 18 juli. Dit vanwege enkele ontbrekende selectieleden én de weersverwachting. Vanaf 10.15 uur is voor fotografen de mogelijkheid om individuele en groepsfoto’s te maken van de vernieuwde selectie.

Eerste elftal stroomt in in eerste ronde KNVB beker

Het eerste elftal van IJsselmeervogels is vrijgeloot voor de eerste en de tweede kwalificatieronde van de KNVB beker. Het zal zodoende nog niet meegaan in de digitale loting voor deze rondes, die aanstaande 23 juli zal plaatsvinden. 

Speelschema 2e divisie 7 augustus bekend, start 5 september

Op vrijdag 7 augustus maakt de KNVB bekend wat het wedstrijdschema wordt van de Tweede divisie. Op dat moment kunnen de derby's en de grote wedstrijden rood gemarkeerd worden in de agenda. Al eerder werden de speelrondes vastgesteld, de zogenoemde speeldagenkalender.

Vacature: video-analist

De A-selectie van IJsselmeervogels is op zoek naar invulling van de rol van video-analist. Je vormt daarmee een belangrijk onderdeel van de ontwikkeling van de spelers en de speelwijze van het eerste elftal.

Stef Hopman nieuwe materiaalverzorger

IJsselmeervogels heeft in Stef Hopman een opvolger gevonden voor Nico Heek in de rol van materiaalverzorger bij de A-selectie. De 25-jarige Spakenburger liep de afgelopen periode stage bij de nieuwe A-selectie en dat is van beide kanten goed bevallen. 

Rugnummers A-selectie 2020/21 bekendgemaakt

IJsselmeervogels heeft woensdag de rugnummers voor het seizoen 2020-21 bekendgemaakt. Diverse spelers hielden het rugnummer van vorig seizoen, of wisselden vanwege een speciale band met dat nummer. In dat kader valt over een eventuele voorkeursopstelling van de nieuwe trainer Berry Smit nog weinig te zeggen.

Dylan Chiazor keert terug

Dylan Chiazor speelt komend seizoen weer op De Westmaat. De 22-jarige aanvaller komt na één seizoen terug van De Graafschap en tekent een contract tot de zomer van 2021.

Heek stopt, nieuwe materiaalverzorger gezocht

Nico Heek heeft bij de technische commissie aangegeven zijn werkzaamheden als materiaalverzorger te willen stopzetten. De 25-jarige Heek is sinds de zomer van 2018 verbonden aan de A-selectie in deze rol, maar trekt zich vanwege persoonlijke omstandigheden terug.

Alle evenementen

Evenementen

18
juli
Herubo-toernooi

Herubo-toernooi
Sportpark de Westmaat

24
juli
Buitenbingo

Buitenbingo
Terras voor het clubhuis

Alle evenementen
Alle video's

Recente media

Alle video's