Nieuws

Volgen op

Julian Prinsen verlengt tot 2022

Julian Prinsen maakt ook volgend seizoen deel uit van de A-selectie. De 19-jarige uit Amersfoort afkomstige doelverdediger is bezig aan zijn eerste seizoen en verlengt zijn contract met een seizoen, tot de zomer van 2022.

Jacob Mulder langer bij IJsselmeervogels

Jacob Mulder is tot overeenstemming gekomen voor een contractverlenging tot de zomer van 2022 met een opgenomen optie voor nog een extra seizoen. Mulder gaat hiermee zijn achtste seizoen in bij IJsselmeervogels.

Maikel de Harder: “Dit voelt als het juiste moment”

Vandaag werd bekend dat Maikel de Harder na dit seizoen de voetbalschoenen aan de spreekwoordelijke wilgen hangt. Het 30-jarige gezicht van IJsselmeervogels maakt de keuze voor zijn gezin en zijn maatschappelijke carrière en geeft tegenover het webteam van IJsselmeervogels zijn eerste reactie. 

De Harder hangt voetbalschoenen aan de wilgen

Maikel de Harder is bezig aan zijn laatste seizoen als voetballer. De 30-jarige middenvelder heeft bij de technische commissie aangegeven meer tijd te willen spenderen aan zijn gezinsleven en zijn eigen bedrijf, waarmee dit seizoen zijn laatste als actief voetballer zal zijn.

Overmars en Van Soest vertrekken

Frenkie Overmars (21) en Arwin van Soest (22) zijn bezig aan hun laatste seizoen in dienst van IJsselmeervogels. Beide spelers gaan op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Ton Cornelissen ook komend seizoen assistent-trainer

Nadat eerder al Berry Smit zich committeerde aan nog een seizoen bij IJsselmeervogels volgde deze week ook assistent-trainer Ton Cornelissen. De 56-jarige Bredanaar verlengde zijn contract met een seizoen.

Van de Laar tekent contract voor één seizoen

Mike van de Laar heeft zijn verbintenis met IJsselmeervogels verlengd. De 28-jarige Amerfoortse middenvelder speelt sinds 2006 in het rood-witte shirt, brak in 2010 door in het eerste en zal ook aankomend seizoen op De Westmaat actief blijven.

El Azzouti verlaat IJsselmeervogels

Ahmed el Azzouti is bezig aan zijn laatste maanden in het shirt van IJsselmeervogels. De 30-jarige centrumspits en de technische commissie hebben in goed overleg besloten om de samenwerking aan het eind van dit seizoen te beëindigen.

Van den Ban bezig aan laatste maanden bij onze club

Mike van den Ban gaat vertrekken bij IJsselmeervogels. De 29-jarige aanvaller heeft aangegeven komend seizoen bij een andere club te willen spelen, waardoor zijn verblijf beperkt blijft tot één seizoen.

Huib Oversloot vertrekt na dit seizoen

Huib Oversloot heeft bij de technische commissie van IJsselmeervogels aangegeven na dit seizoen te willen vertrekken. Huib Oversloot kwam afgelopen zomer over van Noordwijk en na een seizoen komt zijn verblijf bij de Rooien dus al tot een einde.