Nieuws

Volgen op

IJsselmeervogels bezit langste adem; overwinning op DEM komt laat tot stand

Voor het eerst sinds 14 oktober heeft IJsselmeervogels haar thuispubliek weer eens kunnen trakteren op een overwinning. Het Beverwijkse DEM werd met 2-0 naar huis gestuurd. De bezoekers hielden lange tijd stand, maar in de 86e minuut wist de kopsterke Junior van der Velden toch de meer dan verdiende openingstreffer aan te tekenen. Jeugdproduct Pascal Koelewijn plaatste drie minuten daarna de spreekwoordelijke kers op de taart.

Wedstrijdverslag >>

Bradley Martis en IJsselmeervogels verlengen samenwerking

Bradley Martis en IJsselmeervogels hebben overeenstemming bereikt voor het verlengen van het aflopende contract van de verdediger. De nieuwe overeenkomst zorgt ervoor dat de 25-jarige linkerverdediger tot de zomer van 2025 aan de club verbonden blijft.

Pupil van de week; Tristan de Graaf

Ook tegen RKVV DEM is er weer een pupil van de week. Deze keer is dat Tristan de Graaf.

Beverwijkse formatie voor het eerst op bezoek op de Westmaat

De maand december werd goed begonnen. Nadat er 4 keer niet werd gewonnen in de competitie, werd er in Veenendaal tegen DOVO eindelijk weer een overwinning geboekt. Al met al is de schade richting de koppositie beperkt gebleven, omdat ook Harkemase Boys diverse punten liet liggen. Zij verloren afgelopen zaterdag van Sparta Nijkerk en 2 weken eerder van onze aanstaande tegenstander: RKVV DEM.

Krappe, maar dikverdiende overwinning

De Vogels wonnen in Veenendaal van DOVO met 3-2.
Door de nederlaag van Harkema doen we nu weer volop mee.
De uitslag doet vermoeden dat het spannend was.
Maar als De Vogels het vizier op scherp hadden zat de overwinning voor rust al in de tas.

Het wedstrijdverslag >>>

Voorbeschouwing: Nieuwe maand, nieuwe kansen voor IJsselmeervogels

Terwijl in diverse huiskamers het Sinterklaasfeest gevierd zal gaan worden, mag de hoofdmacht van IJsselmeervogels zaterdag afreizen naar Veenendaal voor de competitiewedstrijd tegen DOVO. De ploeg van trainer Gert Jan Karsten kan na vier wedstrijden zonder overwinning (!) wel weer eens een onvervalste driepunter gebruiken.

Online tickets bestellen voor DOVO - IJsselmeervogels

DOVO is een online ticketing gestart voor de wedstrijd van a.s. zaterdag.

Rood kansenfestival eindigt in remise

IJsselmeervogels is er opnieuw niet in geslaagd de driepunter te behalen. Hoewel de ongeslagen reeks op eigen veld behouden bleef, kwam de ploeg van Karsten niet verder dan 1-1 tegen Urk. De Rooien mogen het zichzelf met name verwijten dat de grote hoeveelheid kansen slechts resulteerden in een treffer.

Het wedstrijdverslag >>>

Contract met Gert Jan Karsten met een jaar verlengd

IJsselmeervogels kondigt met trots aan dat hoofdtrainer Gert Jan Karsten zaterdagochtend zijn contract heeft verlengd voor het seizoen 2024-2025. Deze verlenging is een belangrijke stap voor de club en weerspiegelt tegelijkertijd het vertrouwen in Karsten, wiens visie en leiderschapskwaliteiten van groot belang zijn voor de doorontwikkeling van onze A-selectie.

Topverdediger Aleksandar Bjelica per direct naar IJsselmeervogels

IJsselmeervogels is verheugd de komst van verdediger Aleksandar Bjelica aan te kondigen, die zich vrijdagmiddag met een contractduur van 1,5 jaar aan de Rooie Westmaatbewoners verbond. Deze strategische zet, eerder dan oorspronkelijk gepland, is ingegeven door de uitzonderlijke kwaliteiten van de centrumverdediger en de hoge belangstelling voor hem door andere topamateurclubs. De technische commissie van IJsselmeervogels heeft effectief gehandeld om deze topspeler aan te trekken.

Alle evenementen

Evenementen

14
dec
Oliebollentraining

Oliebollentraining
De Westmaat

15
dec
Kerstborrel Vrijwilligers

Kerstborrel Vrijwilligers
Clubhuis

27
dec
Den of Data FIFA 24 Koppeltoernooi

Den of Data FIFA 24 Koppeltoernooi
Clubhuis

30
dec
Klaverjastoernooi

Klaverjastoernooi
Kantine

Alle evenementen